|
||||
|
||||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 02-11-13 στις 17:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Σε ποια γωνια του ενυδρειου θα την βαλεις;;;
|
|
||||
|
||||
+1000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000 χαχαχαχα κλαιω
|
||||
|
||||
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
|
||||
|
||||
βρε ρεμαλια περιμανατε τις φωτο για να φτιαξετε αντερο???? φτου σας!!!!!
|
||||
|
||||
ψυγειο ειναι η φιλτρο?
|
|
||||
|
||||
Θελω να δω ποιος θα ειναι ο ατυχος κατοικος του ενυδρειου που θα ανοιγει τα σακια πελλετ............μηπως κανενα μαχαιροψαροοοοο;;;;;
|
|
||||
|
||||
oups....αυτο δεν το σκεφτηκα, ποιος θα ανοιγει τις σακουλες????
ζητειται μαχεροψαρο, καλα ακονισμενο....
|
||||
|
||||
φιλε γραφεις σημερα!! αχαχχααχαχαχ
|
||||
|
||||
Καλοριζικο θαναση δωσε πονοοοοο
|
|
||||
|
||||
ωραιος!!!!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
|||
|
|||
τρομερη δουλεια φιλε μου!!
|
|
|||
|
|||
τα ψαρια ποτε μπενουν
καταλαμβενισ την προσμονη μασ ελπιζω |
|
||||
|
||||
Παιδια υπομονήηηηηηηηηηηη, αυτα έχει το χόμπι μας, μη βιάζεσται.
Αντε βρε Θανάση, η υπομονη έχει και τα ορια της . Πλάκα κάνω , ξέρεις εσυ πότε θα τα βάλεις και ασε εμεις να λέμε ότι θέλουμε |
|
|||
|
|||
Θανάση τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Με το καλό να βάλεις και τα ψάρια !!!! |
|
||||
|
||||
παιδια με τις βροχες εμπλεξα με δουλεια και ετρεχα σαν τον τρελο 3 μερες τωρα.... και πανω που πηγα να παρω μπουρια για να βαλω την σομπα στην θεση της, με τα λυπης μου και νευρων βλεπω οτι στο νησι δεν εχουν μπουρια για πελλετοσομπες....
αυριο θα φτιαξω μονος μου.... οι τρυπες στο σημειο που θα μπει η σομπα εγιναν.
|
||||
|
||||
Θανάση, φαντάζομαι ότι ξέρεις που θα τοποθετήσεις την πελετόσομπα, γιατί τα μπουριά είναι σοβαρό ζήτημα για την σωστή της λειτουργία και ο προσανατολισμός για να μην σε μουντζουρώσει.
Σε ποιό σημείο θα μπεί; Πως θα βγει η σωλήνα έξω; Αν και υποπτεύομαι ότι τα έχεις μελετήσει όλα. Εδώ έφτιαξες ολόκληρο θερίο, στον "θερμοστάτη" θα κωλώσεις;;;; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
η αλλη αληθεια ειναι πως τα πελλετ, οταν καιγονται, δεν βγαζουν καθολου καπνο... εχει δυο σωλινες, μια για εισαγωγη αερα, και η αλλη για το μπουρι. η εισαγωγη απλα θα βγει στο περιβαλλον και το μπουρι θα βγει σε μια μικρη κληση εξω και μετα θα ανεβει 1-2 μετρα πιο πανω.
|
||||
|
||||
αυριο θα φτιαξω μονος μου....
Ανοξειδωτα?????για πες |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έχε υπόψη σου ότι η γωνία που θα κάνει το σπιράλ θα χρειαστεί καθάρισμα τουλάχιστον μια φορά, γιατί πιάνει στάχτη. Βγάλε το σπιράλ από τη σόμπα και βάλε σκούπα στάχτης και το καθάρισες (μια φορά στην μέση του χειμώνα). Ελπίζω να μην πιάνει αέρας την πλευρά που θα βγάλεις το σπιράλ, γιατί θα στον λερώσει τον τοίχο (ίσως ακόμα και αν έχεις κάποιου είδους "καπέλο"). Πρόσεξε το πέλετ να καίει καλά και να σου αφήνει μια απαλή (σαν πούδρα) στάχτη μέσα στην σόμπα και καθόλου στερεά υπολείματα. Αν σου μαυρίζει τα τζάμια και τον θάλαμο θα σου μαυρίσει και τον τοίχο. Αν σου παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ίσως να μπορέσω να σε βοηθήσω, με την μικρή πείρα που έχω. Έχε υπόψη σου ότι στα πρώτα ανάματα θα σου βρωμίσει τον χώρο!!!! |
|
||||
|
||||
παιδια αυριο θα βαλω τις σωλινες και θα ανεβασω και φωτο!!!!
σπιραλ να βαλω??? μου ειπα οτι θα το καψει.... συτο για την καυση οπως λες πρεπει να ειναι σωστα για να μην βγαζει καθολου μαυριλα.... οσο για τις μυρωδιες το φανταζομαι τις πρωτες φορες θα βγαλει ολες τις οσμες απο μπογιες σιλικονες και τα λοιπα...
|
||||
|
||||
Εγώ είχα βάλει σπιράλ (το απλό το μαλακό) για πιο φθηνά
και πήρε φωτιά και τρύπησε.... Υπάρχει και το σκληρό το σπιράλ,αλλά είναι πιο ακριβό απο το ανοξείδωτο, άσε που τα σπιράλ δεν είναι λεία στην μέσα μεριά και πιάνουν πολύ εύκολα στάχτη! Πήρα λοιπόν ανοξείδωτα και ξεμπέρδεψα, τσούζουν λίγο αλλά μία φορά θα τα πάρεις και τέλος!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
βασικα ξεκινησα και εφυγα απο την αναμoνη που εχει η σομπα με σωλινα εξατμισης αυτοκινητου. ειναι κραμα αλουμινιο με σιδερο και δεν παθαινει τιποτα.... το κακο ειναι οτι μου εχουν τελειωσει οι γωνιες... παιδια τι θερμοκρασιες ανεβαζει η καμιναδα 1 μετρο μετα την σομπα...?? ξερουμε περιπου??
|
||||
|
||||
Στο βιβλιαράκι της σόμπας έλεγε 200 βαθμούς.
Τώρα ότι έκαιγε, έκαιγε, αλλά δεν νομίζω να ήταν και 200, το χέρι μου πάντως δεν το έβαζα...
|
||||
|
||||
καλησπερα!!!! σημερα τα εφταξια σχεδον. μενουν κατι λεπτομεριες και μετα κανω δοκιμη πριν αρχισω τις πατεντες...
εδω ειναι η σομπα και οι δυο σωλινες στην θεση τους... μενει να μπει μια γρυλια στην εισαγωγη και ενα καπελο στην καμιναδα... σε αυτες τις φωτο ειναι η μια πατεντα που θελω να κανω. θα βγουν οι γρυλιες και θα βιδωθει ενα σαν κουτι κλειστο και θα εχει μονο μια εξοδος για τον αερα που θα πηγαινει στο ενυδρειο....
|
||||
|
||||
Μόνο πρόσεχε γιατί εάν την δουν από το υπουργείο οικονομικών θα σου πούνε ότι έχεις πισίνα θερμενόμενη κιόλας και ποιος τους πιάνει μετά
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
μπραβο ρε θαναση..τελεια η πισινα σου..
αντε αναμενουμε και τα ψαρια να δουμε πως θα ειναι το τελικο αποτελεσμα.. |
|
||||
|
||||
Οι σωληνες που εβαλες ειναι για 3000χιλαδες χρονια τουλαχιστον ποσο φ ειναι?
θα βγουν οι γρυλιες και θα βιδωθει ενα σαν κουτι κλειστο και θα εχει μονο μια εξοδος για τον αερα που θα πηγαινει στο ενυδρειο.... Θα φυσα το νερο ? |
|
||||
|
||||
εισαι τρελος!!!! μπραβο ρε !!!! βλεπω οτι παει πολυ καλα!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |