|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τώρα μην με μαλώσετε... αλλά εάν υπάρχει κανα κομματάκι ανούμπια για το κιχλιδοενυδρείο μου
![]() (δυστηχώς δεν βρήκα από εκει που περίμενα)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Ένας (1) -ο kingrim- προσφέρθηκε να δώσει και τρεις (3) ζητήσατε. ![]() Για να μπορούσαμε να καλύψουμε σε μια συνάντηση Λήμνο, Βέροια, Βόλο και Φλώρινα, θα έπρεπε αντί για ενυδρεία να είχαμε φυτώρια και θερμοκήπια. ![]() ΥΓ: Τι να σε μαλώσουμε βρε Γιάννη, μετά το καλοκαίρι, όλοι φυτά ψάχνουμε. ![]() -------------------------- Θέλω επίσης να καταγγείλω το μέλος (και παλιοχαρακτήρα) zipo, του οποίου η υπογραφή παραβιάζει κατάφωρα τους κανονισμούς του φόρουμ, οι οποίοι ρητά απαγορεύουν την διαφήμιση υπηρεσιών και καταστημάτων, όπως φαίνεται εδώ:http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=44263 Signatures should not: · Advertising commercial and non-commercial products or services, by placing links or banners in the signature is prohibited. Σε αντίθεση με την δική μου υπογραφή, που για να κατηγορηθεί για διαφήμιση, θα χρειαστεί αποκρυπτογράφηση με την συσκευή "αίνιγμα". ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα.
Απ' ότι φαίνεται καταλήξαμε στο ''sea to see''. Tώρα πρέπει να δούμε πόσοι περίπου θα είμαστε,ώστε να ενημερωθεί το μαγαζί, για να μας κρατήσει έναν καλό χώρο.(εάν θέλετε το αναλαμβάνω εγώ,ξέρω το τηλ. του ιδιοκτήτη).Αν κρίνω από την ''ψηφοφορία'' έχουμε... bokostas zipo posidwnas Prokroustis christsos Alex_Salonica georgebruno giannisaek xb307 Αλέξης6 ΤΑΣΟΣ maikl lignistis drbig chris129 mentor50 george olga? nikosm1? οπότε μιλάμε για 20+ άτομα.Αν είναι να αλλάξει κάτι πρέπει πρέπει μέχρι αύριο το απόγευμα να ενημερώσουμε για τον χώρο. Και τώρα το άλλο ''μεγάλο θέμα'' της ημέρας. Μετά το ''sea to see'' ποιοι είναι ''μέσα'' για τσίπουρο.Την Κυριακή που πέρασε έδωσαν ''ανεπίσημο'' ok οι...christsos...xb307...bokostas...zipo...prokrou stis. Aντε να δηλώνουμε κι εδώ ''συμμετοχή''. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε και Κλεόβουλο και mikeepidio και paco και βγάλε τον Αλέξης6. Xρήστο κλείσε χώρο για 25 άτομα και βλέπουμε.
Και για τσίπουρα μετά, αρκεί να πάμε σε τσιπουράδικο που να ανήκει σε μέλος του φόρουμ και να διαθέτει ενυδρεία. ![]() Αντώνη ρίξε στο τηγάνι κριμπενσοκροκέτες και μερικά μηλοσαλίγκαρα γεμιστά και πιάσε μια σαλάτα ρόκα-βαλισνέρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Στη συνάντηση της Κυριακής άν κάποιος έχει διαθέσιμα :
1. Rotala macrandra 2. Blyxa japonica 3. Limnophila aquatica θα το εκτιμούσα πολύ! (Το καλοκαίρι έκανα μία πατάτα και τα έχασα). |
|
|||
|
|||
![]()
Kυριακή 3-10...12:00 ''sea to see''
bokostas zipo posidwnas Prokroustis christsos Alex_Salonica georgebruno giannisaek xb307 paco ΤΑΣΟΣ maikl lignistis drbig chris129 mentor50 george olga nikosm1 Kλεόβουλος mikepidio Eλα να βλέπω συμμετοχές και για το τσίπουρο.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αφού θα κατεβείς, δεν έρχεσαι κατά τις 11:30 από το σπίτι, να δεις τι έχω και να τα πάρεις μόνος σου? Γιατί αν στα φέρω εγώ, θα σου φέρω Blyxa koreatica αντί για japonica και κουτάλα αντί για Rotala. ![]() ¶ντε επιτέλους να πάρεις κι εσύ μια φορά, όλο στο δώσε είσαι. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Έχω να σου δώσω επίσης αν φυσικά θέλεις λίγο Ammania gracilis... και λίγο Alternanthera reineckii « Roseafolia » |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά αυτή την Κυριακή θα είμαι αλλού! Να περάσετε καλά....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Όσο για την ανταλλαγή, αν μου το δώσεις, ευχαρίστως σου δίνω ένα 20λιτρο χωρίς καπάκι, με 3 έντλερς. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εγώ θα είμαι 100% στη συνάντηση,αλλά για το τσιπουράδικο θα ξέρω εκείνο το πρωί.
|
||||
|
||||
![]()
παρων και εγω
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- ¶ν έχεις και από αυτά φέρε. Σ' ευχαριστώ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosm1 : 30-09-10 στις 17:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σου φέρω. Εγώ θέλω αν μπορείς να μου φέρεις ένα από εκείνα τα μικρά τα κόκκινα που μοιάζουν με κριπτοκορίνες, δεν ξέρω πως τα λένε.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οποιος θελει apple snails εχω απο γεννα μερικα φυσικα δωρεαν.επισεις αν καποιος εχει endlers για δωσιμο η αγορα ας μου φερει
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω εγώ δύο αν έχεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και 2-3 σαλίγκαρους για μένα αν περισσεύουν Κώστα.
Εντλεράκια, θα σου βγάλω ένα χαρεμάκι, ειδικά αν μου στείλεις ένα πμ το Σάββατο να μου το θυμήσεις. george, θα κάνεις τις ενημερώσεις για την αλλαγή του μαγαζιού στα φόρα? ![]() Δεν ξέρω αν εκτός από το φόρουμ του Συλλόγου κι εδώ, μήπως πρέπει να το ανακοινώσουμε και στα υπόλοιπα (ακουαζον, θαλασσινά, κιχλίδες, δίσκους κλπ)? Αν χρειαστείς χάρτες, υπάρχουν στο ποστ #930. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Θα σου φέρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω και εγώ τελικά στη συνάντηση. Θα φέρω μεγάλη ποσότητα Limnophila sessiliflora, καμμιά βαλισνέρια και λίγη moss. Κώστα αν περισέψει 1 apple snail θα ήθελα καθώς "έχασα" τον τελευταίο μήνα όλα τα δικά μου. nikosm1 κατά καιρούς δίνεις κλαδέματα Ceratopteris thalictroides, αν υπάρχει ένα κλαδάκι θα σου ήμουν υπόχρεος, καθώς ψάχνω αρκετό καιρό
|
|||
|
|||
![]()
Ευθύμη καλημέρα, κράτα λίγη Limnophila sessiliflora για να στείλουμε στην Λήμνο.
Κι εγώ έχασα αρκετά μηλοσαλίγκαρα και το άκουσα κι από άλλους, θέλει λίγο ψάξιμο. Ενημερώθηκες πιστεύω ότι θα μαζευτούμε στο sea to see, περιοχή Ποσειδωνίου. bokostas zipo posidwnas Prokroustis christsos Alex_Salonica georgebruno giannisaek xb307 paco ΤΑΣΟΣ maikl lignistis drbig chris129 mentor50 george olga nikosm1 Kλεόβουλος mikeepidio kostaskich Thrillos |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 01-10-10 στις 09:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά. Έχω καμιά 200-300 apple snails (ισως και παραπάνω..).. αλλά είναι ακόμη μικρά.. ΑΝ σωνει και καλά θέλετε τώρα να σας φέρω . Αλλιως υπομονή κανα 2 εβδομάδες ακόμη και αφοβα μπορείτε να πάρετε..
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι από εκείνα τα κόκκινα που έχεις στο σαλόνι σου στο Καρφουρίσιο θα σου ήμουν υπόχρεος
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 01-10-10 στις 14:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθει και ο gkampanis.....
![]() ![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |