|
||||
|
||||
καλα πολυ οργιο ο Χαρουλης!!!! λιγο να σε πιστεψουν!!!!!
παντος περα απο την πλακα αν τρακαρει κανεις τον τοιχο του ενυδρειου, θα τον συμφερει πιο καλα να ειχε τρακαρει ferrari.... παιδια ελειπα λιγες μερες και μαλιστα ειχα ενημερωσει οτι θα βρισκομαι και στην Αβυσσο για καφε... γυρισα και σημερα εβαλα στο ενυδρειο γυρο στα 3500 λιτρα. θα μεινει σημερα ετσι και αυριο θα βαλω κι αλλα!!!!!
|
||||
|
||||
Καταπλυκτικο,Θαναση δεν ειμαι γαλανοματης μην φοβασαι.Μπραβο φιλε
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
να σαι καλα φιλε!!!! ευχαριστω!!!!!
|
||||
|
||||
τελειο το αποτελεσμα φιλαρακι μου!
|
||||
|
||||
αντε να γεμισει μεχρι απανω μας εχεις παρει την ψυχη απο την αγωνια τοσο καιρο... και οσο παει να τελειωσει τοσο ποιο πολυ αγωνια εχουμε.... φτου φτου σκορδα!! θα γινει πολυ καλο!!!
|
||||
|
||||
Με το κάλο να ολοκληρωθεί το μικρο ενυδρείακι σου εύχομαι, το παρακολουθώ καιρό τώρα το θέμα σου. Θα το χαίρεσαι απίστευτα στο τέλος φαντάζομαι
|
|
||||
|
||||
παιδια να στε καλα!!! σας ευχαριστω πολυ!!!!!
|
||||
|
||||
Ελα, αλα τοσα σου μενουν
Ειναι να μιν το χαιρεται?? |
|
||||
|
||||
αντε να χαρουμε τις ψαρουκλες!!!
|
|
||||
|
||||
να στε καλα παιδια!!!! ευχομαι να πανε ολα καλα και να το χαρουμε παρεα το ενυδρειο για χρονια...
|
|||
|
|||
Θαναση τα καλυτερα σου ευχομαι, να το χαρεις οσο δεν παιρνει αλλο.
|
|
||||
|
||||
Καλά να πάνε ΟΛΑ συνονόματε!!!
Κρέμασε και καμιά αρμαθιά σκόρδα σε καμιά γωνιά....ποτέ δεν ξέρεις!!!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Να είσαι καλά να το χαίρεσαι Θανάση!
|
||||
|
||||
παιδια σας ευχαριστω πολυ!!!!
σημερα ανεβηκε η σταθμη του νερου. δεν το γεμισα ολο γιατι αυριο τηα βαλω μαγιο και θα μπω μεσα για να βαλω την αμμο στο ενυδρειο. εβγαλα και δυο φωτο τωρα χωρις φλας μονο με τα φωτα του ενυδρειου. δειτε ποσο ομορφο φωτισμο εχω με 100 watt σε πολλα λιτρα νερουυυυυ
|
||||
|
||||
Θανάση για βούτα να δούμε, σε φτάνουν τα λίτρα?
|
|
||||
|
||||
γιατι νομιζεις αφησα τοσο μερος αδειο.... για να με χωρεσει...
|
||||
|
||||
Καλες βουτιες θαναση.Ποσα φορτηγα αμμο θα βαλεις?
|
||||
|
||||
καλα φοβερη δουλεια... μπραβο
ετσι μου ρ χετε να παρω το aqua-spirit και να ερθω να το δω απο κοντα 3ωρες ειναι απο δω
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω!!!!
αμμο θα μπει τωρα 120 κιλα. αν χρειαστει ισως 20-40 ακομη. αλλα δεν θελω ουτε να φυτεψω ουτε τιποτα. μπαινει απλα γιατι την εχουν αναγκη τα σαλαχια μου.!!!
|
||||
|
||||
Και αλλη μια ερωτηση.Τα πλακακια μεσα στο ενυδρειο γιατι εχουν αυτο το ασπρο χρωμα?Δεν ειναι σαν τα εξω.Ετσι θα μεινουν?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τα πλακακια εσωτερικα ηταν ιδια με τα εξω. οταν εφτιαξα το βουνο και εγινε πιο φυσικο το ολο προτζεκτ.... δεν μου αρεσαν τα πλακακια μεσα και ετσι τα περασα με το μονωτικο που εφτιαξα και το βουνο για να δενουν ολα μαζι ομορφα.... στην ουσια δηλαδη, τζαμπα εβαλα πλακακια...
|
||||
|
||||
Πω πω τι να πώ έχω πάθει πλάκα με τον όγκο του νερού.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Θα θέλαμε και βίντεο αφου βάλεις και τα ψάρια.
|
||||
|
||||
νομιζω οτι θα ηταν πολυ καλυτερο οπτικα με το παλιο χρωμα των μεσα πλακιδιων!!! αλλα ακομα και ετσι ειναι πανεμορφο!!! μαρεσει πολυ!! μπραβο στον κοπο και την υπομονη σου βγηκε κατι πολυ καλο!!!!
|
||||
|
||||
Αντε επιτέλους, καλογεσμιστο με τερατάκια..
Πολυ ωραίο εγινε, ο φωτισμος θα χαμηλωσει αφου θα σκουρηνει το νερό με τον καιρό , αλλα ειναι αρκέτος , για εμάς.. Κλεισε τα φωτα να μην φαινονται στραβά τα πλακάκια.. Αν και με τον καιρό θα γινουν ενα καφέ πραμα... η μπορει και πρασινα, που θα δειξει ακομη πιο ωραίο... |
|
||||
|
||||
Μια πιρόγα λείπει για να είναι βιοτοπικό.
Έχεις ρίξει πολύ κόπο και χρήμα. Ωραίο δείχνει! |
|
||||
|
||||
ευγε ευγε !!!! αντε αγορι μου να το χαρεις!!!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
θαναση τα σπαει!!!πολλα μπραβο!!!
και ακομα δεν εχει τελειωσει!!!θα πεσει πολυ κλαμα... |
|
||||
|
||||
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!! να στε καλα ολοι σας!!! ο φωτισμος ειναι πολυ καλος και πολυ φωτινο. τα φωτιστικα εχουν την δυνατοτητα να μπορουν να κατεβουν πιο κατω ακομη, οπως επισης πιο πισω θα μπουν λαμπες λεντ. οι λαμπες αυτες μπηκαν δοκιμαστηκα γιατι δεν ηξερα καν αν θα επαρκουν... αλλα τα σπανε!!!
οσο για βιντεακι που ειπε καποιος φιλος.... ντεν εχω καμερα καρντια μου....
|
||||
|
||||
Θέλουμε φωτο απο την βουτιά!
|
||||
|
||||
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |