|
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-10-17 στις 18:55 |
|
|||
|
|||
![]()
καλή επιλογή!!!! το πλεξι ειναι καλό για καπάκια κλπ...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
καλως εχοντων των πραγματων και θεου θελοντος θα τα δουλεψω σημερα.
θα ανεβασω φωτο μετα..... ------------------------- να κανω τιποτα τρυπες στο πλαι για εξαερισμο στο κουτι με τα ανεμιστηρακια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 06-10-15 στις 13:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 12:02 |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις ενα σε λετουργια?!Αν δεις οτι το ενα δουλευει κομπλε τοτε φταιει ο μετασχηματιστης..αν οχι, η συνδεσμολογια...επισης...τα ανεμηστηρακια αν απο οτι βλεπω και καταλαβαινω βαζουν μονο αερα...απο που βγαζουν τοτενες?!
|
||||
|
||||
![]()
ποσα ανεμηστηρακια?!?Ποσο πηγε το μαλλι αν επιτρεπεται?!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τωρα εφτιαξα το 1ο κουτι.λοιπον πανε σφαιρα αλλα κανουν λιγο θορυβο εως πολύ.τα εβαλα παραλληλα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 12:06 |
|
||||
|
||||
![]()
4 φιλε μου lth1.κοιτα στο μαγαζι για 4 ανεμιστηρακια μετασχ/τη και κατι ινοξ σιτες μου πηρε 45ευρω.τα ξυλα τα ειχα από ρεταλια....
|
|
||||
|
||||
![]()
εεε μια χαρα τοτενες
|
||||
|
||||
![]()
ο μετασχηματιστης ανεβασε την τιμη φανταζομαι
|
||||
|
||||
![]()
απλα πρεπει να παω σε μαραγκο τα καπακια να μεγαλωσει τις τρυπες γιατι δεν ειχα πιο μεγαλο ποτηροτρυπανο....
------------------------- ξεχασα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-10-15 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει κανενας ροοστάτης για να του χαμηλωνω και να του ανεβαζω τις στροφες?
------------------------- κοιτα αυτά ηταν πιο ακριβα από τα αλλα, όμως είναι η μερα τη νυχτα...τα πρωτα ειχαν το μισο παχος και το 1/3 του βαρους των νεων(300γρ)εεεε και από αποδοση ΚΑΜΙΑ σχεση σου μιλαω ειλικρινα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-10-15 στις 20:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ααα ετσι μια χαρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
rpm?!και cfm ξερεις?!Για να καμω συγκριση??
|
||||
|
||||
![]()
6Α μετασχηματιστής είναι μια χαρα
πόσα Α ή mA γράφει το καθε ανεμηστηράκι επάνω ;
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι λες?
------------------------- αν δεν κανω λαθος dc12v 0.86a Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-10-15 στις 21:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
0,86Α είναι πολλά , και για αυτό μάλλον είναι δυνατα, συνηθως δεν ξεπερνούν τα 0,3Α.
Με αυτόν το μετασχηματιστή θεωρητικά μπορείς να βάλεις μέχρι 6 ανεμιστηράκια, για λόγους ασφαλείας όμως μη βάλεις πάνω από 4 για να μη στον κάψει
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολύ τακη για το ενδιαφερον σου,τελικα είναι καλα η΄θα εχω θεμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι 4 θα είσαι μια χαρα, πολλές χαρές μάλλον
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καθε ανεμηστηρακι εχει καποια χαρακτηριστικα εκτος απο τα αμπερ..αμα το googlαρης τοτε θα καταλαβεις τι εννοω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το μικρο σου ονομα?τωρα καταλαβα τι λες.....
|
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 12:06 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για ροοστατες εχω ακουσει προβληματα, εχουν καει μετασχηματιστες
|
||||
|
||||
![]()
θα το στειλω σε μαραγκο γιατι δεν εχω μεγαλυτερο εγω...
|
|
||||
|
||||
![]()
λουκας χαρηκα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
νικος επισης!
------------------------- εάν κανω δυο αντιστοιχες τρυπες στην πλατη των κουτιων και όταν τα βαλω στον τοιχο να τους βαλω τακουνάκια 0,5cm πισω,δεν θα εχει καλυτερη ροη και μεγαλυτερη πιεση ο αερας στα ανεμιστηρακια? ------------------------- τακη συγχαρητηρια για τα υπομνήματα σου στο φορουμ!εχω διαβασει αρκετα μην σου πω και ολα και μπορω να πω ότι κανεις "παπαδες"...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-10-15 στις 22:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-10-15 στις 22:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 12:07 |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 12:07 |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξύλο αποτι ξέρω πρέπει να είναι ανοιχτό μπρος-πίσω για να τραβάει και να στέλνει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |