|
||||
|
||||
![]()
Το ξύλο τα σπάει! Πιστεύω αίναι ότι πρέπει για τα ράμ σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Java fern στον κορμο και java moss στα κλαδια(γουστα βεβαια ειναι αυτα
![]() (και 1 ερωτηση 220 με το επιπλο η σκετο το ενυδρειο?) |
|
||||
|
||||
![]()
220 σκετο.με το επιπλο του θα εβγαινε κανα 300αρι.το ειχα το επιπλο απτο προηγουμενο.
τη τζαβα φερν τη σκεφτηκα κιεγω,ειναι ωραιο φυτο αλλα μου θυμιζει πολυ ασια και δε θελω.ειδα κιεπαθα να φυγω απτην ασια ![]() θα δω τωρα,πρεπει να παω να κοιταξω κανα φυτο μηπως βρω και τιποτα αλλο ψηλο να μου αρεσει εκτος απο βαλισνεριες.και το κερατοφυλλο μου αρεσει αλλα μου τη σπαει οταν κοβεται και γεμιζει ο τοπος. μου το εβαψε το νερο η ριζα απο μονη της σε μια νυχτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα η ριζα πηγε στη δεξια πλευρα και αναποδα.δεν υπηρχε αλλος τροπος να κατσει μεσα και και να αφησει και χωρο να μπορεις να δεις τα ψαρια.αν και μου αρεσει πολυ το look της ριζας που μπαινει στο νερο,εκοβε παρα πολυ στο ματι.ωραια εκατσε ομως,τωρα μενει να μπει κανα φυτο αριστερα για να κρυψει τη ρημαδα την εισαγωγη του φιλτρου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε καμια φοτο να δουμε το νεο σου σετ απ ζηλευω θελω και γω να παρω μεγαλυτερο αλλα για να παρω και τον εξοπλισμο ξεφευγω πολυ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ακουω προτασεις...please! | kgf12345 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 10-10-11 20:48 |
Ακουω προτασεις | alex | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 23-04-10 22:06 |
Ακουω προτασεις για 90λ | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 07-02-10 13:53 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.. | νικος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 03-03-08 01:01 |
ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ | mpourmpoulithras | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 28-01-08 23:11 |