|
||||
|
||||
![]()
Το ότι θα έχει αρπάξει είναι το μόνο σίγουρο αλλά αφού τα φυλάνε τόσο καλά όλο και κάποιο θα επιζήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα κυβικό Tanganyika... αυτά είναι
![]() ![]() Σε δυόμισι μέτρα μήκος ....ναι χτίζεις βιότοπο ![]() ![]() ενυδρείο από τα λίγα φίλε μου,μπράβο Αχ....έχει κιο Γιαννς και καΐκι
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες φωτο,εχουν επιζησει 2 Frontosa και 8 Brichardi τα ποιο ευσωμα της γεννας,τα εχει αποδεκατισει ο Altolamprologus που φαινετε στη σπηλια.Εχουν προστεθει ακομα 2 Altolamprologus Mutondwe 3-4 cm
Και ενα video με λιγο χαλια ποιοτητα! https://www.youtube.com/watch?v=Vg40...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]()
Nα σου ζήσουν Αλέξανδρε οι ψαρούκλες
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άλεξ κάνει δουλειά και ο Syno
![]() Φαντάσου όμως να είχες καμιά 200αριά μπριχάρντι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για πειτε καμια γνωμη για τις κοτρωνες
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκαν για καποιο σκοπο?Ισως την αριστερη μεγαλη να την απομακρυνα λιγο απο το τζαμι..δηλαδη μικρη,μεγαλη,μικρες..οταν πιασουν αλγη θα δεσουν με τις αλλες ...Τα ξυλα βγηκαν?
|
|||
|
|||
![]()
Μπηκαν 1ον για να αναγκασω τα frontosa να κολυμπανε και ποιο πανω οπως και εγινε και 2ον γιατι περιμενω κοσμο και ηθελα να φτιαξω νεες φωλιες.Εχω και αλλες ποιο μικρες αλλα ειπα να παρω καμια γνωμη πριν.
Ναι Βασιλη το εβγαλα το ξυλο,περασε ο καιρος και το βαρεθηκα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο Αλέξανδρε, να τα χαίρεσαι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο Αλέξανδρε!!
![]() Για τα νέα αποκτήματα πότε θα μας μιλήσεις??? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ζηλεύω τα λίτρα σου....
![]() ![]() ![]() Να το χαίρεσαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Μ αρεσει ρε που περιμενω απο χθες,για να μου πεις οτι ζηλευεις τα λιτρα μου!!!μα τι να σου πω!!!
![]() Σας ευχαριστω!!! Θοδωρη κατσε να ερθουν πρωτα μην τα γλωσσοφαω ![]() Θα ναι κακα πολυ κακα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ε κανε δοκιμες να σου λεμε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άλεξ...αριστερά βάλε και άλλες μικρότερες μπροστά από τις μεγάλες να σβήσει πιο ομαλά.Το δεξί δεν με χαλάει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο, μου αρέσει πάρα πολύ ο φωτισμός του!
Για τις πέτρες θα συμφωνήσω με τον Tanganyiκα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
"Αγριεψε" με τα καθετα κοτρωνια...ωραια δουλεια
![]() ![]() Ενα κυβικο ειπαμε¿ Επαναλαμβανομαι ...αχ...εχ κι ο Γιααννς καικι
|
||||
|
||||
![]()
εχει γινει σουπερ ντουμπερ!!! μαρεσει πολυ!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ κακά; Petrochromis;
|
|
|||
|
|||
![]()
αμεσως!!!
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Που σε ρε Σακη σε χασαμε,να σε καλα φιλε! ![]() ποιο κακα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πιο καλά τώρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν πιασουν αλγη θα ειναι παρανοια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι θελω κι εγω 2μιση μετρα αααααπλα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα θες από μένα τώρα ??? Να το σχολιάσω ???
Ας το κάνω..... Λοιπόν η αριστερή μεριά είναι δυνατή και το πως πηγαίνει προς τα πίσω η γωνία με τις πέτρες είναι όνειρο. Δώσε όμως ρε αδερφέ και στην δεξιά "μύτη" λίγες περισότερες πέτρες !!!! Κάντην πιο μυτερή (ας φτάνει μέχρι τη νοητή ευθεία με τις πέτρες από την αριστερή πλευρά. Να μην φαίνεται τόσο το κενό που υπάρχει ανάμεσα στα δυο μέρη, αλλά και για να σου δίνει "βαθος"). Πάντως καμιά σχέση με πριν !!! ![]() Πάντως .."άλλα κόλπα"...δεν σου προτείνω. χαχαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο γιατί να το φτάσει απέναντι;;Υπάρχουν ψάρια που θέλουν και μόνο άμμο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
όχι να το φτάσει απέναντι ρε συ.
Κάπως έτσι λέω... θα έχει αρκετή άμμο στο διαγώνιο ενδιάμεσο κομμάτι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κατάλαβα!Το δεξί πάντως εμένα μου αρέσει έτσι όπως "κόβει".
|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειτε πως θελω τα σχολια των φιλων Λαμπρε!!!
Οριοθετω τις περιοχες ετσι ρε παλικαρι αν τα βαλω κοντα δεν θα εχει νοημα,αν και υπαρχουν μικρες πετρες αλλα τις θαβουν,αφου σ αρεσει ομως το υπολοιπο νομιζω οτι ειμαι μια χαρα!!! ![]() ![]() Tanganyiκας:Λάμπρο γιατί να το φτάσει απέναντι;;Υπάρχουν ψάρια που θέλουν και μόνο άμμο!! Σωστο σε βρισκω τζορτζ!!! ![]() Πως και πως το περιμενω Χρηστο!!! alphonse στο ευχομαι φιλε και ποιο μεγαλο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κομπλε εισαι..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν είσαι "απλά" μια χαρά είσαι "σούπερ" !!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαζευα χθες το ενυδρειο και ξαφνικα ειδα ενα frontosa να κυνηγαει μια τριχα μικρη ασπρη που πηγαινε σφαιρα
![]() Μετα απο κανα 10λεπτο το ειχα πιασει μιας και ηταν λιγο εξω απ τα "νερα" του σαστισμενο στην αλλη μερια του ενυδρειου.Σιγουρα υπαρχουν και αλλα ειναι Chalinochromis ndobhoi και πρωτη φορα ανακαλυπτω οτι γεννησαν!!!Τα ειχα αγορασει πριν 10 μηνες και ηταν ειδη 3 χρονων περιπου και απ οτι μου ειχε πει το παλικαρι που τα πηρα δεν ειχε δει γεννα.Το εχω βαλει προσωρινα σε ενα μισο μπουκαλι απο νερο 1 1/2 λιτρο που εχω γεμισει τρυπες με μια καρφιτσα μεσα στο ενυδρειο και ειναι μια χαρα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 180 lt | Stefanos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 01-03-15 22:15 |
Κοινωνικό 2 | leandros69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 40 | 30-08-14 09:39 |
Κοινωνικό... | johnjohn21 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 31-01-11 12:50 |
νέο κοινωνικό | mitsos1975 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 14-10-10 12:45 |
96 lt Κοινωνικό | Iann_is | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 22-02-08 00:51 |