|
|
||||
|
||||
![]()
για ριξτε ενα ματι τι μου ετοιμασαν τα ψαρακια μου!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο !
εμενα οταν τα ειχα δεν μου καναν την τιμη για πες συνθηκες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ph 6,5 gh1 kh1 Υ.Γαυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μεταξυ του ζευγαριου λιγο μετα αλλα κ κατα την διαρκεια της γεννας επεφτε τρελο ξυλο!!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δυστηχως στο δικο μου ζευγαρι μονο ο αρσενικος ειχε ορεξη για ... ξυλο |
|
||||
|
||||
![]()
οταν κολυμπησουν εννοεις οταν σκασουν απο τα αυγα???
αλλαγη δηλαδη ποτε να κανω???Α και κατι αλλο το τριτο ψαρι να το βγαλω???αποτελει απειλη για τα μικρα??? |
|
||||
|
||||
![]()
ο γονος πρωτα θα πεταξει την ουρα του απο τα αυγα , μετα θα σκασει και θα τρωει απο τον λεκυθικο του σακο , μετα θα αρχισει να κολυμπα τοτε ταιζεις
αν μπορεις να βγαλεις τον τριτο κανε το |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια αυριο πρωι πρωι παω για αρτεμια.το ψαρακι αναγκαστηκα θα το χαρισω καθως δεν μπορει να μπει σε κανενα απο τα αλλα ενυδρειακια μου.Αν δεν πανε καλα τα πραγματα με την αρτεμια μπορω να ταισω τροφη σε σκονη για ζωοτοκα???
|
|
|||
|
|||
![]()
Απειλη αποτελουν οι γονεις προς αυτο.
Αυριο πρεπει να ετοιμασεις αρτεμιες (2 καλλιεργειες τουλαχιστον, 3 το καλυτερο μηπως κατι παει στραβα) και να βαζεις εναλλαξ στη καθε μια ωστε ναχεις καθε μερα ναυπλιους. Ξεκινα δλδ αυριο τη πρωτη και μεθαυριο τη δεθτερη. |
|
||||
|
||||
![]()
και τωρα μερικες ερωτησουλες.αυριο θα παω να παρω αρτεμια.απο ποτε θα πρεπει να αρχισω το ταισμα???επισης αυριο ειναι προγραματισμενη η εβδομαδιαια αλλαγη νερου.να την κανω κανονικα 'η οχι????
το ζευγαρι με τα αυγα βρισκεται μονο του στο ενυδρειο μαζι με το τριτο bolivian ram της παρεας το οποιο ειναι απομονωμενο στην αλλη ακρη.οι 8 αρλεκινοι που ηταν μεσα στο ενυδρειο μπηκαν προς το παρον στο 60αρι μαζι με τους 8 καρδιναλιους που υπηρχαν ηδη. |
|
||||
|
||||
![]()
ταισμα οταν κολυμπησουν τα μικρα
αλλαγη νερου καλυτερα μην κανεις συνθηκες ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bolivian ram, Mikrogeophagus altispinosus | kanarini | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 10-04-09 17:11 |
Mikrogeophagus altispinosus | dinos99 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 23 | 13-10-08 01:00 |
γεννα | manolo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-04-07 17:14 |
Mikrogeophagus ramirezi | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 19 | 13-12-05 23:00 |
Κεραυνοβόλος έρωτας με Mikrogeophagus Ramirezi | pavloukos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 08-10-03 11:19 |