|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι!!!
Έκανα επεξεργασία στη λίστα. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πείτε μου οτι πρόλαβα ??!!!!!!
1 συσκευή αντίστροφης όσμωσης, ένα σετ ανταλλακτικών προφίλτρων και 1 έξτρα μεμβράνη pleeeeease!!!! σήμερα θα είμαι στην συνάντιση οπότε θα τα πούμε και απο κοντά .... αν είναι παραγγείλτε και για μένα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...
Επίσης, θα χρειαστώ 1-2 άτομα να με βοηθήσουν στο κουβάλημα-φόρτωμα όταν με το καλό φτάσουν. Κανένας εθελοντής;;; ![]() Εάν βολεύει η βάρδια μου με μεγάλη μου ευχαρίστηση |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά, έχω στείλει την παραγγελία (χωρίς τις Α/Ο 4 και 5 σταδίων) στον εκπρόσωπο εδώ και 10 μέρες και ακόμα περιμένω απάντηση. Μάλλον θα έχει φύγει με άδεια. Μόλις πάρω απάντηση, θα σας ενημερώσω και θα στείλω σε όλους με ΠΜ τον τρόπο πληρωμής.
Πρέπει να διευκρινίσω ότι η παραγγελία θα "κλείσει" μόνο εφόσον όλοι οι ενδιαφερόμενοι πληρώσουν πρώτα τα προϊόντα που θέλουν ή αφού περάσει η τελική ημερομηνία που θα οριστεί (θα οριστεί αφού λάβω την απάντηση του εκπρόσωπου). Αν περάσει η ημερομηνία αυτή και κάποιοι δεν πρόλαβαν να βάλουν τα χρήματα στον λογαριασμό μου (π.χ. λόγω άδειας), θα ξαναγίνει άλλη μια συμπληρωματική παραγγελία. |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα δωθηκε απαντηση στην παραγγελια?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς δεν έχει απαντήσει ακόμα... μάλλον θα έχει φύγει για καλοκαιρινές διακοπές.
Υπομονή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μακάρι να μπορούσα και γω να διακοπεύω τόσες μέρες ![]() ![]() ![]() ![]() ...μήπως έκλεισε το μαγαζί και τζάμπα περιμένουμε ? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κωστα σου πουλαω νερακι αο με το λιτρο.....η τιμη ειναι οπως αυτη της αμολυβδης....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην τρελαίνεστε... η υπομονή είναι η αρετή που χαρακτηρίζει το χόμπι μας.
Χθες γύρισε από τις διακοπές του (αφήστε που έχω πήξει στη δουλειά και μου μένει ελάχιστος χρόνος). Αυτές τις μέρες θα στείλω με ΠΜ σε όλους το τελικό ποσό για τον καθένα χωριστά και τον λογαριασμό μου για να καταθέσετε τα χρήματα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εν συντομία, τα τελικά κόστη ανά παραγγελία (ανά άτομο) - περιλαμβάνονται μεταφορικά και ΦΠΑ - θα είναι τα εξής:
(Οι παραγγελίες έχουν χωριστεί ανάλογα την ζήτηση των προϊόντων) 1. Συσκευή Α/Ο: 87¤ 2. Συσκευή Α/Ο + σετ ανταλλακτικών προφίλτρων: 110¤ 3. Συσκευή Α/Ο + TDS tester: 125¤ 4. Συσκευή Α/Ο + σετ ανταλλακτικών προφίλτρων + ανταλλακτική μεμβράνη: 150¤ 5. Συσκευή Α/Ο + σετ ανταλλακτικών προφίλτρων + TDS tester: 145¤ 6. Ανταλλακτικά προφίλτρα: 23¤ 7. Ανταλλακτική μεμβράνη: 39¤ 8. Συσκευή Α/Ο + σετ ανταλλακτικών προφίλτρων + ανταλλακτική μεμβράνη + TDS tester: 185¤ 9. Ανταλλακτική μεμβράνη + ανταλλακτικά προφίλτρα: 61¤ 10. Ανταλλακτική μεμβράνη + ανταλλακτικά προφίλτρα + TDS tester: 97¤ Θα ακολουθήσει ΠΜ (ξεχωριστά στον καθένα) με τον αριθμό λογαριασμού μου και τον τρόπο πληρωμής. |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο περιπου ποτε υπολογιζεις να ερθουν...?και το ρωταω γιατι εχουν αρχισει οι αδειες,λειπει κοσμος..κλπ.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα κατατεθούν από όλους τα χρήματα.
Θα πω στον άνθρωπο να στείλει την παραγγελία μόνο εφόσον έχουν κατατεθεί τα χρήματα από τους ενδιαφερόμενους. |
|
||||
|
||||
![]()
αντε παιδια να τελειωνουμε.περιμεναμε τοσο καιρο μην κολλησουμε τωρα.βαζουμε τα λεφτα και να ερχονται
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αντε... όσοι καθυστερούν, να σπεύσουν στη τράπεζα να τελειώνουμε. Σήριαλ έγινε ![]() (κανα deadline ισως ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δω ότι αρκετοί καθυστερούν, θα ανακοινώσω deadline μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη, εννοείται οτι λόγω Αυγούστου οποιαδήποτε deadline θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να προσδιοριστεί προς το τέλος του μήνα...
![]() Το θέμα είναι οτι "παρατράβηξε" το θέμα και ίσως κάποιοι βιάζονται πέραν του δέοντος... ![]() κάποτε όμως πρέπει να τα πάρουμε ε? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το deadline το βλέπω να είναι την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ή την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αφού όυτως ή άλλως θα λείπω σε διακοπές από τις 12/08 έως τις 03/09.
|
|
|||
|
|||
![]()
Η τελική ημερομηνία που θα κάνω την παραγγελία θα είναι η Τετάρτη, 30 Αυγούστου (έτσι πιστεύω πως θα έχουμε τις οσμώσεις μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου). Οπότε όσοι έχουν παραγγείλει και ακόμα δεν έχουν πληρώσει, όσα φαξ ή email λάβω μέχρι και το βράδυ της Τρίτης, 29 Αυγούστου θα είναι αποδεκτά διαφορετικά, αν αποσταλούν τα χρήματα αργότερα, δεν θα συμπεριληφθούν στην παραγγελία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Giorgos, θα μπορούσες με κάποιον τρόπο να κάνεις ένα... "verification", πχ "πήρα τα δέοντα από τον Α και τον Β" - σε περίπτωση που κάποιος είτε ξέχασε είτε μπερδεύτηκε, είτε συνέβη οτιδήποτε άλλο και ενώ κατέθεσε χρήματα δεν έστειλε η δεν έλαβες mail/fax/whatever...
Μη μείνει κανείς ξεόσμωτος (sic ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα, εννοείται ότι θα το κάνω αυτό αλλά μέσω ΠΜ (μην έχουμε παρεξηγήσεις κιόλας).
Μόλις βρω την ευκαιρία (πιστεύω σήμερα το απόγευμα-βράδυ) θα στείλω ένα κοινό-μαζικό ΠΜ σε όσους έχω λάβει τα χρήματα. Αν πιστεύετε ότι θα βοηθούσε, μπορώ να βάλω σε κοινή θέα (μέσα στην θεματική ενότητα αυτή) πόσα άτομα είναι ΟΚ και πόσα όχι (δεν βλέπω να εξυπηρετεί σε κάτι). |
|
||||
|
||||
![]()
Πέρα από το pm ίσως ένα e-mail στους ξεχασμένους να βοηθούσε. Εάν υπάρχει λίστα φυσικά έτοιμη και δεν χρειάζονται πολές επεμβάσεις..Διαφορετικά μόλις γυρίσεις από τις διακοπές Giorgos...
|
|
|||
|
|||
![]()
Λίστα υπάρχει από την αρχή την οποία την ενημερώνω όποτε έχουμε αλλαγή δεδομένων (όπως πχ. κατάθεση χρημάτων) οπότε δεν είναι κόπος.
Μέχρι στιγμής έχουμε από 31 συνολικά άτομα που συμμετέχουν, τα 17 είναι τακτοποιημένα και τα υπόλοιπα 14 περιμένουμε να καταθέσουν στην τράπεζα (μάλλον θα λείπουν ακόμα διακοπές). |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν δεν έχει γίνει η παραγγελία υπολογίστε ρε παιδια και 'μενα για αγορά συσκευής αντίστροφης όσμωσης συν δύο σετ ανταλλακτικών προφίλτρων και έξτρα μεμβράνη.
Περιμένω ΠΜ για λεπτομέρειες κλπ.... Ευχαριστώ
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο,μήπως προλαβαίνω να παραγγείλω και το "TDS meter",αν ναί,τότε να μου πείς το νέο ποσό που θα πρέπει να καταθέσω.
Ευχαριστώ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |
αντίστροφη όσμωση | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 31-12-05 11:24 |
Αντίστροφη όσμωση ? | Μάγγος Θωμάς | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 27-07-05 09:51 |