|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Στο βιντεο εχω κλεισει το φιλτρο για να φαινεται καλυτερα το pearling.
Φυσσαλιδες περνανε ελαχιστες και αυτες δεν τις παρατηρεις παρα μονο απο πολυ κοντα. Εχουμε φτιαξει με τον φιλο alexiscosmo cerge reaktor με φιλτρο νερου και εχει πολυ καλο αποτελεσμα. θα βγαλω μια φωτο τον ριακτορα να δεις ακριβως πως ειναι |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Εξαιρετικο!!!
|
||||
|
||||
καποιες παραλαγες που εγιναν ειναι οτι το σωληνακι του co2 μπηκε στην εξαερωση και στην ακρη του εβαλα και ενα μικρο κεραμικο diffuser. |
|
||||
|
||||
Καλή φάση
|
||||
|
||||
Καλημερα σε ολους.
μια προχειρη φωτο απο κινητο με την blyxa japonica η οποια εχει παρει ενα μπρονζε χρωμα και σημερα ειδα οτι εχει βγαλει και λουλουδια.! Δεν ξερω αν θα ανθισει μεσα στο νερο, συνηθως απ'οτι διαβασα το στελνει στην επιφανεια για να ανθισει αλλα σε μενα εχει μεγαλη αποσταση. |
|
||||
|
||||
Λες να έκανε δουλειά το σίδηρο?
|
||||
|
||||
Το να μωβιζουν τα φυλλα της νομιζω ειναι φυσιολογικο με καλο φωτισμο,αλλα δεν το ξερα πως ανθιζει κιολαςΣιγουρα ο σιδηρος εχει σημασια.
Σε μενα πηγαινε σουπερ για κανα μηνα και μετα ξαφνικα σταματησε,γεμισε bba κι αυτο ηταν.. Πολυ ομορφο φυτο αλλα ιδιοτροπο που πιθανοτατα θελει ενα δυνατο υποστρωμα,εσεις τι λετε;
|
||||
|
||||
Ωραία Μπάμπη πολύ !!!
Θέμη εγω την blyxa japonica την είχα σε low tech, μια χαρά πήγαινε, μην φανταστείς ότι είχε αυτό το χρώμα και την ανάπτυξη . Έφυγα για μερικές μέρες και όταν γύρισα την είχαν φάει τα ramshorn απο την πείνα Σε seachem flourite υπόστρωμα , άν έχει σημασία ....
|
||||
|
||||
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Την εχω δοκιμασει και σε απλο χαλικακι... ------------------------- Παράθεση:
Ειχα βάλει μεσα ενα co2 difuser, για να εχει μικροτερες φυσαλιδες. Πολυ καλο σαν reactor , αλλα με αυτο διαλυσα την φτερωτη του φιλτρου. Ειχε διακοπη ρευματος και ολο το co2 που ειχε μαζευτει, πηγε στην προπελα του φιτλρου, με αποτελεσμα να την σπασει. Απο τοτε χρησιμοποιοω inline reactor. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 29-01-18 στις 21:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
καλησπερα σε ολους! ενα μικρο update
|
|
||||
|
||||
Καλησπερα Μπάμπη 😊Όχι οτι ζηλεύουμε αλλά μας βγήκαν τα μάτια!! Να το χαίρεσαι 😊
|
||||
|
||||
Πανεμορφο.
Ολα τα λεφτα το σχημα στο μοντε καρλο.
|
||||
|
||||
Ζωγραφίζεις
|
|
||||
|
||||
Το μοντε καρλο ετσι οπως ειναι αποτελει εμπνευση
Μπηκε κ μια althernatera βλεπω! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ!
Νομίζω του πήγε το κόκκινο. Σαν να ζωντάνεψε |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου χίλια μπράβο. Εξαιρετική δουλειά!
|
||||
|
||||
Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο ! ! !
|
|
||||
|
||||
φοβερό
|
||||
|
||||
ζωγραφιζεις δεν φυτευεις!
|
||||
|
||||
με αυγολεμονο θα γινοταν ενα φρικασε αλλο πραγμα.......τοσο ταλεντο και να ασχολεισαι με μαρουλια....... Ελα αγορι μου στους δισκους να μας φτιαξεις καμια ενυδρειαρα να χαζευουμε......
Αντε καλα θα παραβω τις αρχες μου..... Ειναι αριστουργημα......
|
|||
|
|||
Απίστευτη δουλειά,και αποτέλεσμα!
Πολλά μπράβο! Όταν ανέβω Θεσ/νίκη,παίζει καφές και οφθαλμόλουτρο από κοντά?! |
|
||||
|
||||
Τωρα τι να πω εγω.?! Σας ευχαριστω πολυ ολους! Προσπαθω να κανω ενα ωραιο βιντεο σιγα σιγα..
Πρυτανη μου ανοιξες την ορεξη με το φρικασε! να ειχαμε ενα τωρα! Νικο και οποιος αλλος βρεθει θεσσαλονικη, θα χαρω να πιουμε καφεδακι! |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.
Οτι και να πει κάποιος είναι λίγο ! Μπράβο! |
|
||||
|
||||
Για δες λιγο το co2...
H συμπεριφορα των ψαριων, μου φαινεται περιεργη... |
|
||||
|
||||
Ηταν η ωρα του υπνου!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Night of the living roots. | bloskas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 116 | 03-09-16 12:11 |
The Wild Roots | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 52 | 14-12-10 11:57 |
THE RETURN 2 | panagiotis k | Malawi | 16 | 13-05-09 16:35 |