|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Περισσότερο θα σου κοστίσει η βαση πάρα το ενυδρειο, αν το κολλήσεις μονος ή με τη βοήθεια φίλου Και μετά κάνε μια σωστή επιλογή ψαριών για τα λίτρα σου και κάθισε να τα χαρείς Στο δικό μου (χρυσοψαράδικο) έχω βάλει κι εγώ στοιχημα, να δω τα ψάρια να μεγαλώνουν μαζί με τα παιδιά μου Δεν θεωρείται επιτυχια να κραταμε ζωντανο ένα ψαρι για εναν χρόνο, όταν μπορεί να ζήσει πχ 20 Αυτα από μενα και συγνώμη - την οφείλω σε σένα - για την όποια ένταση δημιούργησα (ή δημιουργήθηκε) Απλά θεωρώ πως ο σκοπός κάθε συζήτησης είναι να μάθουμε και να μην κάνουμε τα ιδια λαθη. Εφόσον όμως τα επαναμβάνουμε, μου φαίνεται πως τελικά δεν θέλουμε να μάθουμε Καλή συνέχεια
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Νι έτσι θα γίνουν τα πράγματα από εδώ και πέρα!! Οσο για τις κόντρες, δεν πειράζει!!
|
||||
|
||||
Πανο μαζεψε λιγα λεφτα εσυ και ελα μεχρι εδω για ενα ουζο μια μερα και θα φυγεις με ενυδρειο!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
.....το αγαπάς το ενυδρείο...ε?
|
||||
|
||||
Δεν φαντάζεσαι πόσο μου αρέσουν τα ενυδρεία!!! Stivv θα το κανονίσουμε φιλαράκι!! Να ανέβω να δω τα όμορφα Γιαννιτσά!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Αμα δεν με δωσεις μπολντοζακια εσυ μονο θα βλεπεις!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οπότε ξαναγυρνάμε στο αρχικό. Δες τι θα κάνεις με τη βάση κι όλα τα άλλα γίνονται! Αλλα μετά μην αρχίσεις να κοιτάς για παγκάσιους!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Σακη!
Εχω και βαση που δεν χρειαζομαι και εκει πανω θα κανουμε ενυδρειο!
|
||||
|
||||
Οχι ρε συ εντάξει, παγκάσιους θα βάλω σε λίμνη!!!
χαχαχα πλακίτσα..
|
||||
|
||||
Μπραβο ρε συ Χρήστο!
|
||||
|
||||
Ένα μπράβο κι απο μένα!!!!....Αυτό είναι το φόρουμ....ακριβώς αυτό!
|
||||
|
||||
Ας βάλω και κάποιες τελευταίες φώτο από το 30λιτρο με τις κιχλίδες!!!!
Πάντως δεν μαλώνουν, μόνο κατά τη διάρκεια του φαγητού!!! Τα ταϊζω μια τροφή που λέγεται Τetra Pro Energy και γκρίνταλ!! Τρώνε και από τα 2!! Περισσότερο προτιμούν το γκρίνταλ!! Να ρωτήσω κάτι που δεν είμαι σίγουρος? Πιάνουν την άμμο και την επεξεργάζονται στο στόμα τους..Πολύ άμμο την πετάνε από το στόμα και άλλο τόσο από τα βράγχια..Ψάχνουν για τροφή ή απλά καθαρίζουν τα βράγχια τους??
|
||||
|
||||
δοκιμασε παλι μονο με το φως του ενυδρειου χωρις φως στο δωματιο και χωρις φλας.
|
|
||||
|
||||
Ναι ήταν μια αποτυχία οι φωτος, αλλά διακρίνεται δίπλα από το φως του φλας κάτω από ένα φύλο.
Δεν είναι έτσι, απλά φοβήθηκε το κινητό... Συνέχεια βολτάρουν!!!
|
||||
|
||||
¶ντε δείξε μας καμιά καλύτερη,μη βαριέσαι.Αυτό με την άμμο κι εγώ δε ξέρω γιατί το κάνουν αλλα μ'αρέσει πολύ να το βλέπω
|
||||
|
||||
Ναι είναι τέλειο!!! Αμάν μωρέ!! θα έβγαζα αλλά έσβησαν τα φώτα!! Θα ανεβάσω αύριο!!!
|
||||
|
||||
Καθαρίζουν τα βράγχια τους!
|
|
||||
|
||||
Νόμιζα το έκαναν και για τροφή!!
Αλήθεια? Καλή φάση!!!! Ευχαριστώ για την πληροφορία!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπραβο stivv
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Να και κάποιες φώτο καλύτερες από τις προηγούμενες!!!
Τα σχέδια δεν διαγράφονται και πολύ καλά,δεν ξέρω γιατί... Πιο πριν είχε πολύ ωραία σχεδία και ένα πολύ ωραίο μπλε δίπλα από τα βράγχια! Αυτή η πλαστικούρα στη μέση είναι ένας κάθος φίλτρου που δεν τον χρειαζόμουν και το έβαλα μέσα ώστε να δημιουργηθεί μια σπηλιά!! Το ένα από τα 2 είναι συνέχεια μέσα και "πειράζει" τα πάντα εκεί!!
|
||||
|
||||
το οτι ειναι διαφανο (η ''σπηλια") δεν βοηθάει και πολύ.....αντικατεστησε το με μια καρύδα...θα τους αρεσει περισσότερο...
επισης αγορασε και μια τύρφη....και μαζεψε και μερικα φύλλα απο πλατάνι ξερα...θα το χρειαστείς πολυ το σκουρόχρωμο νεράκι....' αυτα τα ψάρια το 100% θα στο δώσουν σε ενα ενυδρειο βιοτοπικής προσεγγισης...οποτε αρχισε να διαβάζεις για το πως ειναι εκει που ζουνε,οταν παρεις στα χερια σου το πιο μεγαλο ενυδρειο να το φερεις σιγα σιγα |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ειναι αυτο που λεμε "κανω γαργαρες με χαλικι"?
|
||||
|
||||
Κάτι ξέρεις... κάτι ξέρεις!!!!!
|
|
||||
|
||||
Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!!
|
||||
|
||||
και τι συμπερασμα βγηκε τελικα απο οοοολη την ιστορια?
|
|
||||
|
||||
Οτι σε 30 λίτρα οι μόνοι οργνισμοί που μπορούν να επιβιώσουν χωρίς κσνένα πρόβλημα είναι οι γαρίδες ή ένας μόνο μονομάχος!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Πρόταση για κιχλίδες σε 100 λίτρα ! | yannis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 09-08-06 10:47 |
Κιχλίδες σε 200 λίτρα | petros | Malawi | 10 | 10-02-06 22:39 |