|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
τρελανε μας! θα ηταν ωραιο να γεμιζε πισω η πλατη με φτερες και αλλα φυτα.
|
|
||||
|
||||
Παρα πολυ ομορφο.
|
||||
|
||||
χαχαχα! πολυ ομορφο εγινε μπραβο
ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα σου παει η φτερη τελικα το λαθος που εκανα εγω μαυτο το φυτο,πρεπει να ηταν η αποστραγγιση.που δεν υπηρχε,γιατι οι ριζες ητανε συνεχως μεσα στο νερο. ρηχα μεν,αλλα βουτηγμενες συνεχεια προσεχως,θα μπει αλλου |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια!
Γιωργο εγω να δεις ποσο περιεργος ειμαι για τη φτερη! Ειναι πολυ ομορφη και υποτθεται ευκολη. Μενει να δουμε εαν εκανα καλη τοποθετηση.
|
||||
|
||||
ωπ τι εχουμε εδωωω
|
|
||||
|
||||
Παπαρατσοδουλεια μου μυρίζει
|
||||
|
||||
Εμενα παλι μου μυριζει οτι καποιοι επιναν μπυρες στο σπιτι του Στεφανου και σε εμας δεν ειπαν κουβεντα! Αλητες!
Υ.Γ. Πολ ωραιο Στεφ!
|
||||
|
||||
Τεο μας εχει φαει η δουλεια. Για ενα καφε της μισης ωρας περασε ο Μπλο.
Σε ευχαριστω ! Θα βαλω συντομα υλικο τωρα μου αρχισε να φουντωνει!
|
||||
|
||||
..
Photo update εχουμε;
|
||||
|
||||
Αυριο θα γινουν αλλαγες σε φυτα οποτε θεωρησα καλη ευκαιρια να βγαλω μια φωτογραφια.
|
||||
|
||||
υπεροχο!!
|
|
||||
|
||||
..
Ζουγκλα πραγματικη κι απαλαγμενο απο αλγες.Μπραβο
Το φωτιστικο μονο 24watt ειναι;Δειχνει για πιο πολυ.. Καμουφλαρισμενο κι ο σωληνας εισαγωγης του φιλτρου τωρα το ειδα!!
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω. Ο σωληνας εισαγωγης δεν ειναι καμουφλαρισμενος απλα εβαλα ενα σφουγγαρι σαν προφιλτρο.
Ναι μια απλη λαμπα 24watt εχω. Οταν τα φυτα πανε καλα δεν υπαρχουν αλγες παρα ελαχιστες.
|
||||
|
||||
θελω και εγω ενα τετοιο φυτεμενο
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφη ζούγκλα!
|
|
|||
|
|||
είναι ο Αμαζόνιος εκεί μέσα!
|
|
||||
|
||||
Ομορφο και υγιεστατα φυτα μ αρέσει
------------------------- Hygrophila corymbosa ειναι το μεσαιο μεγαλο;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 25-09-15 στις 21:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarpijk : 25-09-15 στις 21:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Στεφανε ειναι τελειο !!!!!!!!!! ενα μεγαλο μπραβο απο μενα
|
|
||||
|
||||
Να εισαι καλα Ορεστη!
|
||||
|
||||
Στεφανε τρέλανε μας! Πετα και σπασε τη μπασκετα!
|
|
||||
|
||||
ωραιος Στεφανε!
και πολυ ομορφα ψαρια! |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω παιδια!
|
||||
|
||||
Μπορεις κ καλυτερα. Υπαρχει γνωση κ μελλοντικα να δουμε ακομα πιο ομορφα πραγματα. Τα κοκκινα δν σου πηγαν καλα λογω φωτισμου? Η μος γτ βγηκε μονο απο την πανω πλευρα? Το γρασιδι βλεπω ανοιγει σιγα σιγα.
|
|
||||
|
||||
Kris οπως ανεφερα σημερα εχει αλλαγες σε φυτα. Το ενυδρειο προερχεται απο μια δυσκολη καλοκαιρινη περιοδο με υψηλες θερμοκρασιες και καποια φυτα δεν αντεξαν οχι τοσο στη θερμοκρασια αλλα στο σκληρο νερο που εγινε ακομα σκληροτερο με τις αναπληρωσεις απο τη βρυση.
Προσωπικα δεν ειμαι ποτε ευχαριστημενος με το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
Αυτο ελειπε να εισαι ευχαριστημενος. Οι γαριδες με το χερι μου εχουν αναπτυξει συναισθηματικους δεσμους. Σε καταλαβαινω.
|
|
||||
|
||||
..
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Θεμη εχω ανεμιστηρακια και κοντρολλερ που δουλευανε στο φουλ. Αυτο ομως εχει ως αποτελεσμα μεγαλη εξατμιση. Συμπληρωνοντας με νερο βρυσης οι σκληροτητες ανεβηκαν και ετσι δημιουργηθηκε προβλημα.
Παραδειγμα: καθε φορα που εβαζα σιδηρο της seachem το νερο μου θολωνε. Διαβαζοντας κια μιλωντας με αλλους χομπιστες στο UKAPS διαπιστωσσα οτι αυτο συνεβαινε επειδη ο σιδηρος αντιδρουσε με το σκληρο νερο. Τον τελευταιο μηνα αρχισα να κανω αναπληρωση με οσμωση και αρχισε σιγα σιγα να διορθωνεται η κατασταση. Για οποιον ενδιαφερερεται να διαβασει για το σιδηρο και το σκληρο νερο εδω ειναι το θεμα στο UKAPS.
|
||||
|
||||
..
Παράθεση:
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση RIO 300 κοινωνικο φυτεμενο!!! | georod7 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 38 | 15-07-11 22:04 |
600 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο... | aiptek | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 33 | 16-03-11 12:10 |
κοινωνικο φουλ φυτεμενο 3η παρουσιαση..... (2 μιση μηνες μετα) | douran_p | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 27-11-10 01:01 |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
300 λιτρα φυτεμενο κοινωνικο | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 22-03-08 17:24 |