|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
οποτε θελετε
|
||||
|
||||
πολυ ωραίο στησιμο και πολυ ωραία ψάρια...τη ρίζα με την διχαλα που εχεις βάλλει να στηρίζει(?) την αλλη ριζα αριστερα βγάλτη απο κει και βάλτη και αυτη στο συμπλεγμα..εχεις δημιουργησει ενα σχεδιο με πετρες και ρίζες που βγαίνουν καπως αρμονικα θα λεγα(2 αριστερα 2 δεξια) και αυτο το κομματι ξύλου τα χαλαει ολα...βγάλτο και βαλτο να κοιτάει προς ταμπρος και δεξια καπως....και πρόσθεσε και κανα δυο πετρες ακομα
|
|
||||
|
||||
αυτη ειναι για το ματι
ειμαι αρκετα φωρτομενος απο πετρες αυριο αμα βαλω φωτο και τα φυτα θα καταλαβεις διαφορα
|
||||
|
||||
παντως πολυ καλαίσθητο αποτέλεσμα και πιστευω οτι θα δειξει πολυ ωραιαοταν μπουν και τα ψάρια...
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο αποτελεσμα Χαρη.
Οπως ειπα και ο Τασος αυτην την διχαλα βγαλτην απο εκει γιατι μοιαζει με παραγκα. Πιο πολλες πετρες θελει,βαλτεςνα δειχνουν φυσικα βαλμενες. Μια χαρα τα πας,περιμενουμε φωτο ολοκληρωμενου του στησιματος.
|
||||
|
||||
ειναι αναποδη το εχω δει απο την αρχη αλλα για καποιο διαστημα θα μεινει εκει για λογους ασφαλειας
σιγα σιγα θα αλλαξω πολλα αλλα με ρεγουλα μια και δε παιζει σεντς χρειαζομε και αλλα φυτακια για να γινει ακομα καλυτερο ετσι ειναι τωρα και με τις ανουμπιες που θα φυγουν σιγα σιγα μολις βρω φυτα να μου κανουν σκιες μια και τα ψαρια μου της αναζητουν δειτε ενα παραδειγμα με αναμενα ολα τα φωτα ναι εχει πανω απο 15 ψαρια μεσα αλλα κρυβοντε ------------------------- με χαμηλα φωτα ολοι κανουν βολτα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 15-05-13 στις 21:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
To fire eel τι το ταϊζεις ?
|
|
||||
|
||||
δεν το εχω ποια το ταιζα γαριδα ξερω οτι τρονε κριλλ γεωσκολικες κοκκινο σκουλικι και αλλα τετεια
|
||||
|
||||
Mια χαρα ειναι Χαρη...
Σε λιγο καιρο και μερικα ακομα φυτακια θα ειναι σουπερ.
|
||||
|
||||
η βοηθεια σου και η γνωμη σου μετραει πολυ χαρη σε σενα βρηκα ενα μπουσουλα και σε ευχαριστω πολυ φιλε για ολη τη βοιθεια μεχρι τωρα
|
||||
|
||||
φυτακια
αν εχει κανεις κλαδεματακια και δε ξερει τη να τα κανει η φυτα που θελει να τα αλλαξει εδω ειμαι ψαχνω αυτα
cryptocoryne willisii microsorium pteropus cryptocoryne crispatula cryptocoryne balance cryptocoryne pontederifolia cryptocoryne undulata cuperus helferi hygrophila corymbosa jawa moss crinum thaianum vallisneria gigantea Ceratopteris thalictroides Pistia stratiotes Azolla pinnata Eichhornia crassipes Hydrocotyle tripartita Ceratophylum demersum
|
||||
|
||||
Τι έγινε έβαλες και κάνα σκούρο φόντο?
(ή θα αφήσεις τον κομαντάντε? ) |
|
||||
|
||||
η συνεχεια εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=72337 αφου ειναι επαναστατες
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σημεια και Τερατα σε 7500 λιτρα | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 05-10-11 16:16 |
sex room in harris samos hotel | harris samos | Δίσκοι | 32 | 12-07-10 00:38 |
2 Τερατα.... Help!!!! | valblanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 31-10-06 20:52 |