|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
το σκαλαρι μου το ενα κυνηγα το αλλο
και το τσιμπαει γτ? |
|
||||
|
||||
Γιατι μπορει να ειναι και τα 2 αρσενικα...
Γιατι μπορει να ειναι ζευγαρι αλλα η θηλυκια να μην θελει τρελιτσες... Γιατι ακομα μπορει να ειναι και 2 θηλυκα που δεν συμπαθιουντε... Πολλα μπορει...Γι αυτο και σου εχω προτεινει να τα βαλεις κοπαδι ωστε να προκυψουν ιεραρχιες και ζευγαρια.
|
||||
|
||||
+ 1
|
||||
|
||||
μηπως ειναι ζευγαρωμα?
γιατι πρωτη φορα το κανουν βεβαια εχω παραγγηλει αλλα 2 |
|
||||
|
||||
16-17 Σεπτεμβρη θα ανεβασω νεες φωτο
μιας και θα ερθει ενας φιλος μου απο Αθηνα θα μου φερει φυτα και ψαρια και θα κλαδεψουμε και το δικο μου γιατι το θελει το κλαδεματακι του ελπιζω να μεινετε ικανοποιημενοι |
|
||||
|
||||
το θεμα δεν ειναι να ικανοποιηθουμε εμεις...που το ενυδρειο δε το βλεπουμε παρα απο φωτος...αλλα να ικανοποιηθεις εσυ εχοντας ενα ομορφο και υγιες...σωστα στημενο ενυδρειο
|
||||
|
||||
αν και λιγο αργα
ανεβασα νεες φωτο στο album εχω γραψει ποια ψαρια εχω τωρα περιμενω να ακουσω την κριση σας τι να κρατησω? τι να προσθεσω? τι να αφαιρεσω? ------------------------- Παράθεση:
απο σκαλαρια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladiator : 21-10-10 στις 08:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
φιλε Μονομαχε, γραφεις
τωρα εχω 4 αγγελοψαρα ζευγαρια σε 250 λιτρα ειναι οριακα 2 ζευγαρια. οταν γενναει το ενα θα εξοριζει στην αλλη γωνια το αλλο...προσωπικα θα κρατουσα 1 ζευγαρι για να μην εχω εντασεις....αλλα ισως το καταφερεις και με 2. 2 ραμιρεζι ζευγαρι 3 γατοψαρα υποθετω κορυ...αυτα καλο ειναι να γινουν 5-6 τον αριθμο... 2 πλεκο ο ενας αλμπινο αν ειναι οι κοινοι πλεκο που μεγαλωνουν πολυ ειναι υπερβολη 2 στο ενυδρειο σου. προσωπικα δε θα κρατουσα ουτε 1 γιατι σε φουλ μεγεθος δε πιστευω οτι το ψαρι αρκειται σε 250 λιτρα..θα τους αντικαθιστουσα με ενα ζευγος ανκιστρους. 6 γκαπυ εδω μου τα χαλας...ολα τα αλλα ψαρια θελουν μαλακο νερο...οποτε ελπιζω να βγαλεις τα γκαπυ και να μαλακωσεις το νερο του ενυδρειου σου αν δε το εχεις ηδη κανει. 2 γαριδες ποιες γαριδες?? υποθετω μεγαλοσωμες για να μη τις ενοχλουν τα ραμ και τα σκαλαρια. 1 κλοουν ζητουν ομαδα και λογω μεγεθους μεγαααλο ενυδρειο...καλυτερα να φυγει κι αυτος ... 4 οτοκυκλοι πολυ συμπαθητικα ψαρακια...επισης για μαλακο νερο. συνοψιζοντας.....πρεπει να εχεις μαλακο νερο για να μην εχεις προβλημα με τα ειδη που φιλοξενεις...σχεδον ολα ειναι για μαλακο νερο. οποτε φευγουν τα γκαπυ...ο κλοουν και οι πλεκο...αυξανονται τα κορυ (ιδιου ειδους) και βλεπεις τη συμπεριφορα των σκαλαριων σαν ενηλικα και πραττεις αναλογως.. αυτο θα εκανα στη θεση σου....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ναι ο κλουν θα φυγει ειχα ενα προβλημα με σαλλιγκαρια και τον εβαλα προσορινα οι γαριδες ειναι μεγαλοσωμες τις εχω 6 μηνες τωρα ο ενας ειναι ανκιστρους ο αλλος albino highfin 5cm οσο για τα γκαπυ με τι να τα αντικαταστησω? ------------------------- ομως ειδες τις καινουριες φωτο του ενυδρειου?σου αρεσε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladiator : 21-10-10 στις 15:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
μου αρεσει στη 2η φωτο με το ξυλο κατα μηκος και οχι καθ'υψος που ειναι σε παρακατω φωτο. ομορφο ενυδρειο και παρατηρω και τα εξης..
ενα κοκκινο πλατυ με μαυρη ουρα..αυτο εννοεις γκαπυ ή εχεις και πλατυ?? ειναι και αυτο σκληρου νερου... επισης καλο θα ειναι επειδη οι εχινοδωροι μεγαλωνουν πολυυυ να τους βαλεις ολους πισω και μπροστα να βαλεις αλλα πιο κοντα ευκολα φυτα...π.χ. saggittaria subulata. προσωπικα θα εβγαζα και τα πηλινα γιατι παραπεμπουν αλλου... ακομη ειδα οτι το χαλικι σου ειναι μαλλον λαβα....ενοχλει αυτο το χαλικι τα κορυ...τα μουστακια τους ειναι σε πληρες μεγεθος??
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οσο για τους εχινοδορους κατι θα σκεφτω το ξυλο ναι το αλλαξα καθ'υψος οπως το δες εμεινε στο ενα το πυλινο πανε ολα τα γατοψαρα και ας πουμε μενουν ειναι κατι σαν φωλια δεν ξερω αν θα τα επηρρεασει αν το βγαλω......... |
|
||||
|
||||
τους αρεσει μια σπηλια..και σε μενα πανε κατω απο τις ριζες...αλλα μπορεις να βαλεις κατι πιο φυσικο...μια καρυδα...ή μια ριζα ακομη που θα κανει καποια κοιλοτητα παο κατω να "αραζουν".
|
||||
|
||||
γεια χαρα παιδια
δεν θυμαμαι πως ακριβως ανοιγω νεο θεμα οποτε θα γραψω εδω αν και θα αναφερθω στο ενυδρειο που εχω λοιπον θα μετακομισω Αθηνα οπως φαινεται και θελω να αλλαξω εντελως το ενυδρειο βασικα θελω να βαλω δισκους με τι αλλα ψαρια θα μπορουσα να τους ταιριαξω και ποσους να βαλω? (θα εχω και τη water inn κοντα ) και τι μετρησεις θα πρεπει να εχω ωστε να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι? |
|
||||
|
||||
Δεν ξεκινας καλυτερα με σκαλαρια που εχουν ιδιες απαιτησεις αλλα δεν ειναι τοσο λουληδες και μπορει να αντεξουν κανενα λαθακι που θα κανεις σιγουρα ως νεος?
|
||||
|
||||
θελω να ξαναξεκινησω με δισκους
γιατι αργοτερα θα παρω πιο μεγαλο ενυδρειο και θα βαλω σιγουρα δισκους για αυτο θελω τις συμβουλες σας |
|
||||
|
||||
Ξεκιναμε τη συμβουλη να μη βαλεις δισκους σε μικρο ενυδρειο (ουτε και σκαλαρια)
|
||||
|
||||
250l ειναι μικρο?
|
|
||||
|
||||
Διαβασε αυτο για αρχη και προσπαθησε να το κατανοησεις ολο.
http://www.greekdiscus.com/test2000/...DF%F3%EA%EF%E9
|
||||
|
||||
καταλαβα..........
για αυτο ηθελα συμβουλες να δω τι θα βαλω στο ενυδρειο ευχαριστω....... ------------------------- guys επειδη ειχα και εχω ενυδρειο φυτεμενο με διαφορα ψαρια (ειτε σκαλαρια ειτε ζωοτοκα) σκεφτομαι μαι νεα προκληση... τι εχετε να προτεινετε? ------------------------- μαλλον θα ασχοληθω με κιχλιδες αφρικανικες καμια βοηθεια??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gladiator : 21-06-11 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο γλυκου νερου | Gladiator | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 05-09-10 22:57 |
Αμμος Θαλασσης σε ενυδρειο γλυκου νερου | Baggelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-04-10 21:33 |
reef διακοσμηση σε ενυδρειο γλυκου νερου | chris@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 14-04-09 14:57 |
χρηση αντιφωσφορου σε ενυδρειο γλυκου νερου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-11-08 07:22 |
πετρες για ενυδρειο γλυκου νερου; | johnpecn` | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-08-08 14:16 |