|
||||
|
||||
Ευχαριστω!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Γιάννη, έτσι προχώρα δυνατά να σε ακολουθήσουμε και εμείς μετά,
να σου ζήσουν τα μικρά
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Τακη, να΄σαι καλα!
|
|
||||
|
||||
Χε χε εχουν παρει τα πανω τους τα μουτρα Ωραιοςς!!!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Χρηστο!
ναι ειναι ωραια ψαρακια τα ατιμα |
|
||||
|
||||
"Επαιξα" λιγο με το aquascape..
Ειπα , αφου εχω αφρικανικο, να το κανω ποιο νταμαρι Βεβαια ετσι πως εξελιχθηκε , μου περασε απο το μυαλο η προσθηκη ενος ζευγους juli.. ισω το σκεφτομουν κι απο πριν Ξερω πως ειναι μικρο το μηκος για την συγκατοικιση και φυσικα δεν εχω σκοπο να "χαλασω" το ενυδρειο με αυτην την προσθηκη... Δεν ξερω τι προβληματα μπορει να εχω, γι αυτο θα ηθελα να ακουσω γνωμες και εμπειριες.. |
|
||||
|
||||
Πολύ ομορφο Γιαννη, μπραβο σου.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Αννα, χαιρομαι που σ'αρεσε!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Γιάννη, έχεις κάνει όμορφη δουλειά !!
|
||||
|
||||
thanks Τακη!
|
|
||||
|
||||
αλλες 2 μαζεμενες γεννες ...
μολις ψιλομεγαλωσουν κι αυτα , θα πρεπει να αρχισω να δινω.. τα πισω πρεπει να ειναι 8-9 και 5-6 τα πιο μπροστα.. οι μαναδες ειναι κοντα κοντα και καπου καπου μπερδευονται ολα μαζι τα μικρα Το θεμα ειναι οτι εχω ανακατασκευες και θα μεταφερθουν σε λιγο καιρο σε 60 λιτρα (+ 10 λιτρα sump) και ποιος πιανει ολα τα μικρα για την μεταφορα |
|
||||
|
||||
Όμορφα πράγματα!! Ωραίος!
|
|
||||
|
||||
Τι προσεχώς βρε Γιάννη, εσύ μπήκες για τα καλά στα νερά της Αφρικής
Αντε πάντα τέτοια , και να χαίρεσε τα μικρά σου
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια..
το προσεχως ηταν οταν εκανα την κινηση να μπω δυστυχως ηθελα να μπω και βαθυτερα, αλλα δεν εκατσε για πολλους λογους.. αρα μενουμε με similis σε 60 λιτρα προσεχως |
|
||||
|
||||
μετακομισαμε...
main 50 x 35 x 35 sump 10 x 35 x 35 ακολουθουν φωτος... |
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Γιάννη, εξελίσσεσαι καλός Αφρικανός μου φαίνεται
Η πλάτη τα σπάει, και αν πρασινήσει και λίγο θα είναι τέλεια
|
||||
|
||||
Παράθεση:
η πλατη ειχε αρχισει να πρασινηζει, τωρα που μεταφερθηκε, λιγο δυσκολο το βλεπω, καθως εχω μονο 8 watt φωτισμο.. το πολυ πολυ να καφετιασει αλλα με 3 nerite, ramshorns και m.tuberculata, μαλλον δεν θα γινει τιποτα απο τα δυο |
|
||||
|
||||
ομορφα πραγματα
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Μπράβο Γιάννη, καλορίζικο. Πολύ όμορφο.
|
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω παιδια, να΄στε καλα!
|
|
||||
|
||||
Αψογος Γιαννη κουκλα το ενυδρειο!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω Χρηστο!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχώς γαριδάδικο | VipeR | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 15-06-11 23:00 |
Προσεχώς ΓΕΝΝΑ | paliosdimitris | Malawi | 20 | 18-05-11 20:51 |
Στα προσεχώς.... | panos1972 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 48 | 06-01-11 18:31 |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |