|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απλά θα τα ξεπλύνει-βράσει καλά κάμποσες φορές. |
|
||||
|
||||
Το βράσιμο μάλλον θα γίνει με σαλτσούλακ και μακαρόνια είπε
Οπότε μας μένει το ξέπλυμα. Αστειεύομαι εννοείται ότι θα τα βράσω και εγώ μια φορά για να είμαι απόλυτα σίγουρος!!!Δεν βλέπω την ώρα να μπούνε!!! ------------------------- Επειδή δεν βλέπω φως στον ορίζοντα στο θέμα Paracyprichromis nigripinnis για κάποια εναλλακτική λύση? Θέλω κάτι με χρώμα,να κολυμπάει στα μεσαία και ψηλά στρώματα του νερού σε mini κοπαδάκι (τα βράχια και τα κοχύλια τα έχουμε καλύψει) και να ταιριάζει με Julidochromis ornatus και Neolambrologus.. Ζητάω πολλά? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billos95 : 13-01-14 στις 00:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
H υπομονή ποτέ δεν έβλαψε!
Βάλε εσύ πρώτα τα 2 αυτά είδη και μόλις βρεις paracyprichromis τα βάζεις. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αυτό έχω σκοπό να βάλω και τα multies (τα julies μπήκανε σήμερα (ευχαριστώ Γιώργο-Tanganyikas)) και μετά θα περιμένω τον κατάλογο του Ιγνάτιου μπας και πάρουμε κανα ψαράκι χαχα Απλά ρώτησα επειδή βλέπω πως είναι πολύ σπάνιο και δυσεύραιτο το συγκεκριμένο είδος μήπως αν έβρισκα κάτι άλλο το οποίο πληρούσε τις προϋποθέσεις και μου συστήνατε να το έπαιρνα |
|
||||
|
||||
Να είσαι καλά bill,σου εύχομαι καλές γέννες!
|
|
||||
|
||||
Επίσης πήρα αυτές τις 2 τροφές για τα ψαράκια...
Tropical Tanganyika Seachem Nutridiet Cichlid Flakes |
|
||||
|
||||
Mια χαρά. Και οι 2 πολύ καλές.
|
|
||||
|
||||
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ τα ψάρια είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!
------------------------- Ωραία χαίρομαι που το ακούω αυτό..είναι και οι 2 εταιρίες πολύ καλές στον χώρο και γι αυτό της προτήμισα!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billos95 : 13-01-14 στις 16:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Την tropical τη δουλεύω κι εγώ πολύ καλή τροφή!
|
|
||||
|
||||
Ναι φαίνεται πολύ καλή!!!Όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει τα καλύτερα,δεν είναι τυχαίο που όλοι εδω πέρα την προτίνουν!!!
|
|
||||
|
||||
Διαβασα στο αλλο ποστ οτι παρηγγειλες τελικα κοχυλια απο το τηλεφωνο.Μου λες σε παρακαλω ποια παρηγγειλες τελικα και τι μεγεθος ειναι;
|
|
||||
|
||||
Τα νεύρα μου!!!!!!
Είμαι να σκάσω!!!
Πήγε ο παππούς μου σε ένα μαγαζί στην Αθήνα και μου πήρε 2 μωρά Neolamprologus Brichardi...μόλις μπήκα σπίτι είδα 2 μικρούλια να κολυμπάνε και έπαθα σοκ.. Τώρα τι να κάνω έχω τρελαθεί!!!Να τα δώσω πίσω δεν γίνεται αφού ούτε ο παππούς μου δεν θυμάται που τα πήρε Τι γίνεται τώρα?Μπορούν να συνυπάρξουν με Multies ή θα γελάει και ο κάθε πικραμένος τώρα? Είναι και πανέμορφα ρε γαμώτο μια σταλίτσα 3 πόντους το πολύ...αχ αχχχ!!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πάλι καλά που θυμάται τον εγγονό του Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._brichardi.htm
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τώρα τι θα κάνω...περιμένω την Κυριακή να έρθουν τα multies μου και κοντεύω να τρελαθώ!!! |
|
||||
|
||||
Απο οτι ξερω multies με similis δεν πανε μαζι
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ααα οκ μπερδευτηκα.Ας πουν οι ειδικοι λοιπον.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Από ξένο φορουμ : " You can put some N. brichardi in with your multies, but at the end of the day you'll wind up with just 2 brichardi. "
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
Τα άκουσε για τα καλά η μάνα μου...δεν φταίνε οι άλλοι που πάνε να κάνουν μια καλή κίνηση..δεν είμαι παιδάκι που έχει μια γυάλα με χρυσόψαρα και λέμε "ααα εντάξει ας του πάρουμε ένα χρυσόψαρο να βάλει στην γυάλα να χαρεί"
Γενικά είμαι πολύ περίεργος και δεν θέλω να μου χαλάνε τα σχέδια... Τώρα τι θα τα κάνω τα brichardi? Αφήστε κατάλαβα... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Τον ήπιαμε σου λέω μην την ψάχνεις...
|
|
||||
|
||||
Μπορεις ισως να τα βαλεις αγγελια...λεω μια ιδεα
|
|
||||
|
||||
Μάλλον για εκεί οδεύει το θέμα...δυστυχώς είναι δώρο πολύ αγαπητού προσώπου αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς..
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(εννοείται ότι κάνω πλάκα)
|
||||
|
||||
Δεν τον πουλάω με τίποτα έχω μόνο αυτόν..δυστυχώς την γιαγιά την έχασα νέα...
Εννοείται ότι δεν παρεξηγώ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν σπάμαρω άλλο Καλή συνέχεια με τους ψάρακες
|
||||
|
||||
Χαχαχαχ αυτός που έφταιγε τα άκουσε (λέγε με μαμά..)
Σε ευχαριστώ ελπίζω να μπορώ να τα κρατήσω γιατί είναι φάτσες...αν πάλι όχι ελπίζω να καταλήξουν σε ένα ωραίο σπίτι |
|
||||
|
||||
Δεν λες παλι καλα που δεν εφερε κατι τελειως ασχετο?συνηθως τα δωρα απο πετ σοπ ειναι κανενα χρυσοψαρο η κανενα γκαπι.Αφρικη ο παππους μια χαρα τον βρισκω
|
|
||||
|
||||
Ναι είχε δει το ενυδρείο την μέρα που το πήρα και με ρώτησε τι θα βάλω...βέβαια όταν του είπα "Κιχλίδες απο την λίμνη Τανγκανίκα" μου έλεγε να κόψω το δούλεμα αλλά anyway..
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ |
|
||||
|
||||
Χαχαχαχα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιστροφή!!!! | madfdg | Reef | 68 | 15-11-09 01:08 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |
Επιστροφή και αλλαγή. | Fonamstel | Greek Aquarist's Boards | 9 | 27-07-05 15:53 |