|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αλατότητα καλύτερα να είσαι 1026 στην μέση για να υπάρχουν περιθώρια .. |
|
||||
|
||||
Κάνα νέο εδώ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Καλησπερα σε ολους και ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας , τιποτα σημαντικο δεν εχει γινει εκτος απο οτι διορθωσα λιγο την αλατοτητα στο 0,026 απο 0,025 και περιμενω και το reef builder για να αυξησω λιγο το kh σταδιακα. Το ενυδρειο μου τρεχει 1 μηνα και 13 μερες και σημερα παρατηρησα κατι μικρα μοβ σημαδακια στο βραχο μου ο οποιος εξ αρχης μπηκε νεκρος οπως και ο αραγωνιτης επισης. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κοραλλινη ; Δεν ειναι μικρο το χρονικο διαστημα για να περιμενω κατι τετοιο;
|
|
||||
|
||||
εγω για κοραλινη το βλεπω αλλα ας μας πουν και οι ποιο ειδικοι στο θεμα!!
|
|
|||
|
|||
Ζωντανεύει και πάει το σύστημα!
Από υλικά θα έσπερνα Ww υλικά ! Και αργότερα τα έξτρα της faynna! Για δοσολογίες δες από εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=87404 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα Μιχάλη!
Μήπως σου θυμίζει κατι αυτο....... Καλώς την δέχτηκες φιλε. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν μου θυμιζει λεει ... Σαν να βλεπω κομματι του βραχου μου, σ ευχαριστω πολυ! |
|
||||
|
||||
να είσαι καλά μιχαλη ευχαριστώ πολύ φίλε για τις ευχές σου!
ο δικός μου βράχος ηταν έτσι οπότε καταλαβαινεις και πως θα σου γίνει! καλή συνέχεια φιλε! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αν και δεν θυμάμαι καλά αλλά πρέπει να λέγονται fauna Marine balling trace 1,2,3. |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Πανω στο βραχο παρατηρω κυριως οταν ανοιξω ξαφνικα το φως να κυκλοφορουν κατι πολυ μικρα ασπρα ζωιφια τα οποια κινουνται πολυ γρηγορα.. Τι πρεπει να κανω ; Να ανυσηχω ; Ειναι αδυνατο να τα φωτογραφισω για να σας τα δειξω ειναι παρα πολυ μικρα και γρηγορα.. Μπορει να καταλαβει καποιος απο τη περιφραγη ;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
να έχουμε και εμείς έτσι μια καλύτερη εικόνα! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
και αυτα που βλεπω στο βραχο ειναι πιο μεγαλα και μοιαζουν μ αυτα : παιζει να ειναι τα ιδια ; λετε να ειναι κωπηποδα ; |
|
|||
|
|||
Ναι Μιχάλη καλοί οργανισμοί είναι ....
|
|
||||
|
||||
Ωραια, μαλλον ηρθαν με το ζωντανο βραχο. Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
μιχαλη για εδώ να έχεις καλύτερη εικονα!
http://www.lionfishlair.com/hitchhiker.shtml |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ωραία λοιπών!
βρήκαμε άκρη! |
|
||||
|
||||
Έλα Μιχάλη!
Τι νεα εχουμε εδω ; Πως παει η κοράλλινη εχει αρχίσει να εμφανίζεται; |
|
||||
|
||||
Καλα παει φιλε μου, εβαλα μερικα κοραλλακια ακομα. Μια εφυλια,καλουστρεες,ζωανθακια, παραζοανθους και κατι κοκαλα .. Θα ανεβασω φωτο μολις κατσω να βγαλω μερικες..
|
|
||||
|
||||
Γεια σου Μιχάλη.
Πως πανε τα νεα μέλη σου ; Καμια φωτο να χαζεύουμε λιγο ; |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
καλορίζικα μιχαλη τα κοραλλακια σου!
ευχομαι να σου μεγαλώσουν και να τα χαρείς! με τι φωτιστικό το τρέχεις το ενυδρείο? είναι έτοιμο η' diy ? τι φωτοπεριοδο του εχεις? |
|
||||
|
||||
Έχω μια λάμπα led που είχα πάρει από το eBay 100watt αλλά ειναι το πρώτο πράγμα που θα αλλάξω μόλις μπορω οικονομικά γιατί ειναι απαραίτητο πλέον που έχω κοράλλια . 8 ωρες τη μέρα την ανάβω
|
|
|||
|
|||
Πιο είναι το φωτιστικό που έχεις ?
Μήπως παίρνει βελτιώσει ? ¶μα μπορούμε να το φτιάξουμε να δουλεύει καλά δε τίθεται λόγος να το αλλάξεις ... |
|
||||
|
||||
καλό ειναι να ανεβάσεις ώρες μιχαλη!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/OceanRevive-...wAAOSwnLdWrFtY ------------------------- Να παω στις 10 ωρες ; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalis1708 : 03-10-16 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- καλύτερα φτιάξε ενα diy λεντ μιχαλη! καλύτερο φάσμα,ποιότητα και δύναμη! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-16 στις 16:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |