|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ρίζες έχω και εγω γιάννη.........θα σου φέρω ........
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αν θυμάμαι καλά περίπου στους 4 πόντους. Γιάννη ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
πολλα πολλα μπραβο και συγχαρικια
|
||||
|
||||
καλά ρε Mikele δίνεις στο νούμερο για τα ξύλα που κολυμπάνε.
Αυτός νομίζει ακόμα ότι έχει θαλασσινό , δεν βλέπεις το στήσιμο φτιάχνει υφάλους |
|
|||
|
|||
Βρε ζηλιάρα..... αφού αρέσει το δισκοreef ενυδρείο μου......
Σήμερα ή το πολύ αύριο θα βάλω και τα υπόλοιπα δισκάκια.... Οι 20-30 καρδινάλλιοι που έχω, μοιάζουν λίγοι. Μάλλον θα πάρω καμιά 20αριά ακόμη...
|
|||
|
|||
Mε 50 καρδνάλιους θα έχεις πολύ ωραίο θεαμα κοπαδιου που κανει βόλτες στο ενυδρείο........αντε και με κανενα motoro potamotrygon στο μελλον......
|
|||
|
|||
Θα μου φάει τους καρδινάλιους.....
|
||||
|
||||
πωπωωωωωωωωωωω, μία πισίνα με κοπαδόψαρα και δίσκους
μαμαααααααααααααααααααα!!!!Θα πετάξω το κρεαβάτι μου |
|
||||
|
||||
Καταπληκτικο θα γινει! Αντε κ στα δικα μας!
|
|
|||
|
|||
Και μερικές νέες φωτογραφίες, ενώ αναμένονται κάποιες ρίζες ακόμη να "κλείσουν" τα κενά, καθώς επίσης και κάποια φυτά.
|
||||
|
||||
κάτι πας να κάνεις ........
Αυτούς τους μπλε τι του θέλεις εκεί μέσα Πάντως δείχνουν ωραία δισκάκια από τα αγόρασες ? Σου χρωστάω δώρο μία ρίζα |
|
|||
|
|||
Πώς το βλέπετε τώρα???? Καλύτερο?
Θα μπουν και φυτά......
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Τελικα Γιαννη το μεγεθος μετραει...γινεται πολυ ωραιο.Μπραβο
Ο Πολλατος σου την εφερε την ριζα η ... |
|
|||
|
|||
Nαι.... αμα περίμενα τον Πολλάτο....
|
||||
|
||||
Ωραίο είναι το τοπίο Γιάννη!
Βέβαια λίγη έως πολύ πρασινάδα θα το κάνει πολύ ωραιότερο. Τα δισκάκια είναι φοβερά!!! |
|
||||
|
||||
πολύ καλό ίσως άν συμλήρωνες λίγο στο κέντρο να έδειχνε ακόμα καλύτερο . Τους μπλέ βγάλτους χαλάνε το σύνολο .
Ρε κολοφαρδε που βρήκες αυτές τις ρίζες |
|
||||
|
||||
Όλα τα λ7!!
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι οι πολλατοεπιρροές είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς!!!
|
|||
|
|||
Eίναι Δάσκαλος ο άτιμος.....
|
||||
|
||||
Μαθητή μου
|
|
||||
|
||||
Πανεμορφο!
|
|||
|
|||
Το ενυδρείο όπως τρέχει τώρα με τα σκαλάρια.
Στον επόμενο χρόνο θα γίνουν αλλαγές. Θα μπουν δίσκοι. Θα αλλάξει το aquascaping βάζοντας τις ρίζες κάθετες και πιο λίγες έτσι ώστε να απελευθερωθεί χώρος για τα ψάρια. Αντιμετωπίζω χρόνιο πρόβλημα με cyano και παρόλο τις όποιες προσπάθειες που έχω κάνει επανεμφανίζεται. Στα 4-5 χρόνια έχω κάνει δυο θεραπείες με αντιβιοτικά. Υπάρχει περίπτωση το βακτηρίδιο να έχει αυξήσει την ανοσία του στο φάρμακο? Επίσης επειδή θα ξεστήσω και θα γίνει όλο από την αρχή, μήπως θα πρέπει να κάνω απολύμανση τόσο στο ενυδρείο όσο και στα ξύλα – υπόστρωμα – βιολογικά υλικά με διάλυμα χλωρίνης? Ή είναι υπερβολικό? Δεν θέλω στο νέο ενυδρείο να υπάρχει ίχνος από το βακτηρίδιο. Επίσης επειδή έχω καταργήσει το sump έχει κανείς γνώμη για του θερμαντήρες της hydor που μπαίνουν στην έξοδο του φίλτρου?
|
||||
|
||||
1. ΑΝ πω ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω... θα πω ψέμματα.
2. Τα σκαλάρια και οι δίσκοι... το ίδιο περιβάλλον/διάκοσμο θέλουν. 3. ΑΝ είναι να τους έχεις σε τέτοιες συνθήκες... καλύτερα να το "αφήσεις". 4. Το πρόβλημα με το κυανοβακτήριο (τις λίγες φορές που μου έτυχε) το εξάλειψα με απλό κλείσιμο των φώτων για 4-5 μέρες. Τα βακτήρια είναι γνωστό πως... "μαθαίνουν" την αντιβίωση. 5. Εφ' όσον ακολουθήσεις μέθοδο καθαρισμού με χλωρίνη... να είσαι πολύ σχολαστικός στο ξέπλυμα της.- |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Οι συνθήκες δεν είναι δα και τόσο άθλιες. Οπωσδήποτε δείχνει αρκετά άσχημο με το cyano.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |
60άρι. Η επιστροφή! | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-09-05 13:40 |