|
||||
|
||||
wwwxxxxx καταλαβα... ναι μερικες φορες λενε αν δεν δεις το χειροτερο, μην κρινεις... το καλο ειναι πως εγω ηξερα οτι βαζω πρωτη φορα οποτε ειμουν προετιμασμενος...
|
||||
|
||||
Για το project σου δεν χρειαζεται να πουμε κατι......μιλανε οι εικονες!!!!
Απλα πες μου,ποσες δεκαδες δισκων θα βαλεις μεσα??????????? Γιατι δεν πρεπει να μπει κατι αλλο.......δεν γινεται!!!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δισκους ε???? αν και πραγματικα ειναι ομορφα ψαρια εμφανησιακα, δεν μου λενε τιποτα παραπανω απο θεμα συμπερηφορας... δεν μπορω τα ηρεμα... θελω ανδρεναλινη..... αν ποτε εβαλα κατι αλλο, θα ηταν κιχλιδες αφρικης με οσο πιο βιοτοπικη διακοσμιση θα μπορουσα....
|
||||
|
||||
Αν εβαζες κατι αλλο κανονικοτατα Τανγκανικα!Απο Παφερ και συνοδοντις μεχρι κοχυλοψαρα!!!
|
||||
|
||||
Αν θέλεις προτάσεις εδώ είμαστε
|
|
||||
|
||||
Σε τόσα λίτρα πόσοι δίσκοι θα μπορούσαν να μπουν;
|
|||
|
|||
100 και βαλε
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εισιτηρια θα κοβεις.......
|
||||
|
||||
Το θέμα είναι ότι για να αγοράσει 100 δίσκους θέλει κανένα χιλιάευρο και βάλε Βάλε καμιά 100 σκαλάρια και θα είσαι τέλειος
|
||||
|
||||
παιδια οταν ειχα καποιες αποτυχιες με τα ψαρια μου, πραγματικα ειμουν ετοιμος να περασω στις παλλιες μου αγαπες... κιχλιδες τανκανιγκα... τελικα τα υπολοιπα παρον ψαρια μου με κερδισαν και με κρατησαν κοντα τους!!!!! παντος αν για καποιο λογο καποια στιγμη αλλαξει σετ απ σιγουρα θα παει σε τανκανιγκα , με τρελο background. τους αγαθους γιγαντες, τροφεους, και πολλα αλλα....
αλλα αυτα αν καποια στιγμη αλλαξει κατι θεαματικα....
|
|||
|
|||
Μαζι σου Θαναση τα ψαρια που εχεις ειναι για αυτο το ενυδρειο,δισκοι σκαλαρια τροφεους καλα ειναι αλλα μπαινουν και σε μικροτερα,red tail και occelaris οχι αλλωστε αμα ειναι για δισκους βαλε μια αφισσα πανω στο τοιχο ασε και κανα παραθυρο λιγο ανοικτο να κανει ρευμα να κουνιεται πολυ ελαφρα και θα εισαι σουπερ
|
||||
|
||||
παιδια προχωρησα και τα πλακακια εξωτερικα και το ενυδρειο πραγματικα δειχνει σαν να ειναι αλλο.... που να τελειωσει κι ολας...
εξωτερικα στα πλακακια δεν θα μπει μαυρη σιλικονη στους αρμους, αλλα ιδιο χρωμα αδιαβροχο στοκο για πλακακια... οποτε θα δειχνει ενα ομοιομορφο γκρι εξωτερικα...
|
||||
|
||||
Μπραβο Θανο αντε σιγα σιγα τελειωνεις!!!!!
Σιγα τα λεφτα!Αν σου πει ποσο κανουν τα στοκ που εχει αγοραζεις αλλα 4-5 κοπαδια δισκων!
|
||||
|
||||
αφυσεσ κληση για να φευγουν τα νερακια
|
||||
|
||||
ναι βρε, μην αγχωνεσε....
|
||||
|
||||
εχει γινει καταπληκτικο.μπραβο θαναση.
τωρα εχουμε το ενυδρειο στην κρητη και προσεχως το ενυδρειο στην συρο
|
|||
|
|||
δεν ξερω τι λεσ εσυ θαναση παντως εμενα για πισινα μου μοιαζει!!!
|
|
||||
|
||||
τέλειο γίνεται!!! γεια στα χέρια σου!
|
||||
|
||||
παιδια σας ευχαριστω!!!! και ναι, σιγα σιγα ομορφαινει....
τελειος διαφορετικο που ντυθηκαν και τα εξω με πλακακια. μου αρεσει πολυ!!!
|
||||
|
||||
Τα έξω είναι ολόισια
|
||||
|
||||
Όντως άρχισε περνει μορφή!!!!και πολυ ωραία μάλιστα....
|
|
||||
|
||||
ναι ναι, εκτος απο ενα που μπηκε διπλο για να πιασω ενα κενο απο την κολωνα που ειχε βγει λιγο πιο εξω , ναι ειναι ισια... γιατι ηταν ισιος και ο τοιχος...
------------------------- σε ευχαριστω πολυ!!!! ναι οντως με τα εξωτερικα πλακακια εδειξε πολυ πιο ομορφο!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 16-06-13 στις 08:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ολο και πιο ομορφο μπραβο
|
||||
|
||||
να σε καλα φιλε, σε ευχαριστω!!!!!
------------------------- σημερα ηρθα λιγο και περασα το στοκο στα εξωτερικα πλακακια... μολις στεγνωσουν λιγο θα καθαριστουν και ειναι ετοιμα... για το εσωτερικο ειμαι σε διλλημα αν και σκεφτομαι να παω προς σιλικονη οπως εχω σκεφτει απο την αρχη.... εχω ανοιξει θεμα εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=72529 και περιμενω να δω απαντησεις....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 16-06-13 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τ Ε Λ Ε Ι Ο
|
||||
|
||||
αντε να μπουν και τα τζαμια σιγα σιγα
πανεμορφο γινεται !!!!! |
|
||||
|
||||
να στε καλα παιδια, ευχαριστω!!!!!
|
||||
|
||||
Θέλω να ρωτήσω, άμα βάλεις φυτό τι φυτό θα βάλεις
|
||||
|
||||
δεν θα μπουν φυτα. αλλα αν εβαζα θα εβαζα κατι που θα το εδενα σε διαφορες ριζες... για φυτεμα με τιποτα..
|
|||
|
|||
Παράθεση:
μονο με μακροβουτι μπορεις να φυτεψεις σε αυτο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |