|
||||
|
||||
Βαλε φωτο
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
αντε αντε ανυπομονούμε να το δούμε έτοιμο..!! μπράβο
είναι σπασμένο το πλακάκι στη πεζούλι ? |
|
||||
|
||||
ναι, σπασμενο, ειναι στιριγμα δεν ειναι κολλημενα τα κατω... εβαλα την κολωνα πρωτα γιατι μου ειχε ξεφυγει προς τα εξω λιγο και ηθελα να φερω τις ευθειες....
|
||||
|
||||
α ωραια...! τελικα με τα τζαμια θα το βαλεις σε τελάρο ή θα τα κολλήσεις στο ντουβάρι..?
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο εχει βγει.εσυ εισαι ικανονποιημενος?ειναι οπως το περιμενες?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- ναι οπως το ηθελα και βγηκε ακομη καλητερο... γιατι δεν ηξερα πως θα καταφερω να τα βαλω....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 13-06-13 στις 19:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ναι συγνωμη ετσι το καταλαβα οτι θα μπει στο μονοτικο πανω.. με το μυαλο μου εκανα αυτη την εικονα γι αυτο.!! συγνωμη
|
||||
|
||||
καλα δεν το ειπα για να ζητησεις συγνωμη...
|
||||
|
||||
ναι βρε μην μασας..!! (ευγένεια μας διακατέχει ..!! χεχεχε)
|
||||
|
||||
Δώσε πόνο Θανάση!!!!
|
|
||||
|
||||
μολις παραγγειλα αλλα 6 σωλιναρια σιλικονη.... εχω την εντυπωση οτι δεν θα φτασουν τα 15 που εχω για τζαμι και αρμους...
και επιδη θελω να γινουν ολα μαζι μονοκοματα, παραγγειλα κι αλλες....
|
||||
|
||||
κι ένα φορτηγό να σου φέρουν θα θες κι άλλες
|
||||
|
||||
τα παραλες..... καλημεραααααα
|
|||
|
|||
Θαναση καλημερα,θυμισε μου με τη θα θερμανεις το θηριο
|
||||
|
||||
θελεις να σας πεσουν μαζεμενα...?? με ξυλοσομπα εχει το προγραμμα....
|
|||
|
|||
χεχε οκ οταν ερθει η ωρα τοτε
|
||||
|
||||
Καλημερα.σορρυ αν σε ενοχλησε.δεν το ειπα με κακια.πλακα εκανα
|
||||
|
||||
βρε τι λες?? τι να με ενοχλησει...???
|
||||
|
||||
απλα το λεω γιατι τον τελευταιο καιρο (ισως και λογο ολων των προβληματων που εχουμε...οικονομικα κα) στο φορουμ γινονται ολο παρεξηγησεις και δημιουργουντε εντασεις.και το τελευταιο που θελω ειναι να δημιουργηθει κι αλλη που να εμπλεκομαι μεσα κι εγω...
τελειωσε τα πλακακια και βαλε φωτο να δουμε
|
||||
|
||||
Μπράβο Θανάση !
Παρακολουθώ το project σου απο την αρχή....Γεια στα χέρια σου φίλε..δεν έχω να πω τίποτα άλλο! Με το καλό να το γεμισεις νερό!
|
||||
|
||||
να σαι καλα φιλε!!! σε ευχαριστω πολυ!!!!!!
|
||||
|
||||
Φοβερή κατασκευή ανυπομονώ να το δώ γεμάτο με ψάρια, καλή συνέχεια
|
||||
|
||||
Τελείωσες;
|
||||
|
||||
μπράβο πολύ όμορφο γίνεται... να το χαίρεσαι
|
|
||||
|
||||
Παρε σταυρουδακια για τα εξω θα ειναι πολυ καλυτερα.Τα μεσα ειναι λες και ειναι μετα απο σοισμο αλλα δεν πειραζει οσο τα εξω που θα βγαζουν ματι.
Ξυλοσομπα εχω και εγω στο σπιτι μου απο τον περασμενο χειμωνα και ζεστενω τα σοματα (εβγαλα τον λεβητα) |
|
||||
|
||||
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για τα πειραγματα με τα πλακακια... η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα βαζω πλακακια και δεν ξερω καν τα βασικα... εκτος απο το οτι πηρα καλη κολλα κατα τα αλλα πρωταρης.
σταυρουδακια δεν πηρα για τα εξω γιατι δεν εχω επιφανειες να καληψω... ισα ισα με 1 πλακακι ειμαι οκ... περιμετρικα... το μονο που θα πρεπει να τεριαζω ομορφα τα πλακακια στις μεταξυ τους ενωσεις στις γωνιες που θα πηγαινω προς το τζαμι... παντος μην αγχωνομαστε, οταν μπουν τα ψαρια μεσα και μεγαλωσουν, να δω ποσοι θα κοιταμε τα πλακακια.... ειναι οπως τις οικονες που ειναι οι γκομενες με τις β...ες σε θαμπωνουν και απο κατω σε ρωταει, τι χρωμα μαλλια ειχε και κανεις δεν ξερει.....
|
|||
|
|||
[....
ειναι οπως τις οικονες που ειναι οι γκομενες με τις β...ες σε θαμπωνουν και απο κατω σε ρωταει, τι χρωμα μαλλια ειχε και κανεις δεν ξερει.....[/QUOTE] Μαλλον κατι τετοια εβλεπες οταν εβαζες τα πλακακια,παλι καλα που δεν καρφωνες
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Τα πλακάκια που έχω στο χωριό τα έβαλε ένας θείος μου "μάστορας".
Σε πληροφορώ φίλε ότι τα δικά σου είναι απείρως καλύτερα τοποθετημένα. Υπόψην ότι αυτός τα έβαλε στο καθιστικό για ανθρώπους και όχι στο ενυδρείο για ψάρια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |