|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα καιρο να παω σε συναντηση του συλλογου και χαρηκα πολυ που βρεθηκα με καποια μελη και τα ειπαμε απο κοντα
![]() ![]() Θετικο βεβαια και το γεγονος , οτι οι γυναικες στο συλλογο και στις συναντησεις αυξανονται ![]() Μονο βρε Γιαννη μου, την επομενη φορα, να ερθεις χωρις το φιδακι σου.. τετοιο μεγαλο φιδι που ήταν, μας κατατρομαξες ![]() Καμια φωτο απο το ευτυχες γεγονος εχουμε ? |
|
||||
|
||||
![]()
...περιμενουμε φωτο να δουμε κι εμεις που λειπαμε πως περασατε
![]() αμαν ρε Γιαννη,ουτε επειτηδες να το'κανες....οποτε λειπω φερνεις τα φιδια.....
|
|||
|
|||
![]()
Κατοπιν εορτης το εμαθα κι εγω για το φιδι - μην ξαναγινει παρακαλω, ειτε σε δημοσιους χωρους ειτε στον δικο μας αργοτερα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω που εγώ περίμενα μία μεγάλη παρέα πορωμένων ενυδρειάδων και τελικά βρέθηκα με έναν πορωμένο με wireless δίκτυα!!! (www.awmn.net , προσοχή γιατί σε όποιον περάσει να πει "κακίες" θα τον "περιποιηθεί" ένας στοργικός Moderator! Nα μην ευλογήσουμε και τα γένειά μας; ).Σαν να μην έφτανε αυτό καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια και δεν γνωριζόμασταν!
Να πω πως οι γυναίκες ήταν πολύ θαραλέες με το φίδι που κυκλοφορούσε. Την επόμενη φορά να τα πούμε στο δικό μας χώρο. ![]() Εύγε. |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως και αυτή η συνάντηση ήταν ωραία...
Παρακαλώ να σημειωθεί οτι οι θαραλλέες γυναίκες την επόμενη φορά -εάν υπάρξει- θα φύγουν με ένα ζευγαρι παπούτσι, μία τσάντα και μία ζώνη απο αυθεντικό δέρμα φιδιού!!! ας το λάβει υπόψη αυτο ο ιδιοκτήτης του... ![]() Προσωπικά, περιμένω και την επόμενη φορά να δω και άλλα άτομα...ειδικά γυναίκες που είχαν μια, επιτυχημένη ευτυχώς, αναπαραγωγή να επιμεληθούν ![]() Και η καλύτερη έκπληξη ήταν η παρουσία ατόμων απο άλλες πόλεις!...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εκτος αν μιλας στο πληθυντικο (ατομων απο αλλες πολεις) οταν αναφερεσε στο γιωργο ??? |
|
||||
|
||||
![]()
και η σονια...απο νησι βεβαια...αλλα δεν πιάνετε;;; ταξιδι έκανε...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε μερικες φωτο....
Το θυμα σε όλη την υποθεση ήταν το κακομοιρο το φιδακι το οποιο γνωστος και μη εξαιρετέος αφρικανοντογκ!!! είχε κανει ποτε γραβατα και πότε βραχιολι..... Με το που το πηρα στα χερια μου και έκατσα κατω , λουφαξε... και σε 5 λεπτα κοιμωταν (αυτο για να καταλαβετε τι ενδιαφερουσα προσωπικοτητα έχω.Ξεράθηκε)... :d
Το τσιράκι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ahar : 06-12-05 στις 11:14 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|