|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λουκά πες ρε, τι λύση σκεφτηκες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου απαντησα βρε....high power led... απλα οι πλακετες θα πρεπει να αντικατασταθουν...θα πρεπει να αγορασεις ενα τροφοδοτικο..καθως επισης φανακια...
Κολητηρι και ξεκινας τα μαγικα σου...αν σε ψηνει φτιαχνεις εναν παρα πολυ καλο φωτισμο..με 3 βαττ λεντ Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
A είδα την απάντηση αλλά υπέθεσα ότι έλεγες μ@@@κιες για να περάσει η ώρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμ δεν ελεγα...αλλα μαλλον δεν σε ψηνει οποτε
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω πως φταίνε τα φώτα
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω δε νομιζω πως φταινε τα φωτα..κι εγω πατεντα με τις ιδιες περιπου πλακετες ειχα κανει στο 60 λιτρο (48 smd 3528 και τα φυτα τα πηγαιναν περιφημα.Eπισης θεωρω περιττα τα μπλε-κοκκινα.αντε να βαζες 1+1.Σημασια δεν εχει το χρωμα,αλλα το φασμα
![]() κατι αλλο, pearling ειχες απ τη στιγμη που εβαλες διοξειδιο; αυτο που λες οτι δεν πρασινιζει ο d.checker σημαινει πως δεν εχεις καλη διαχυση. κι αν υποθεσουμε πως εχεις φως 20-40 lumen/lt πιθανον τα φυτα να λιωνουν απο ελλειψη διοξειδιου,απ τη στιγμη που τα μπουσταρεις με το φως..
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι ότι είχα αλλάξει το σπρέι μπαρ με κάτι άλλο και από τη στιγμή που προχθές έβαλα πάλι το σπρέι μπαρ η διάχυση γίνεται καλύτερα και το χρώμα έγινε πάλι πράσινο. Το συντομότερο θα αλλάξω και τα χρωματιστά λεντ. Θα βάλω τα λευκά που έχω καβαντζα και μόλις πάρω καινούρια θα προσθέσω κι αλλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απορώ με την υπομονή σου..... !!!
Τι θες και μπλέκεις ρε πουλάκι μου ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Ph kh gh μετρησεις εχουμε;
Επισης καποια-ες κοντινες φωτο θα βοηθουσαν πολυ. Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Φωτο θελουμε😃
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Τι λέτε ρε; για να κοροϊδεύετε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθε εβδομαδα πεταω ενα κουβα φυτα.Κατσε να χαλαρωσω απο δουλεια να σου στειλω καμποσα μπας και δω χαρουμενο!
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα χαλάσω κι αυτά. Κρίμα είναι. Δε το χω με τα φυτεμένα τελικά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τα φυτεμένα δεν το χεις....με τα αμερικάνικα και το ph δεν το χεις...με τα αφρικάνικα δεν το χεις γιατι θέλουν μπρατσα για τις πετρες....
Μήπως να αλλάξεις χομπυ και να ασχοληθείς με πλέξιμο, βελονάκι, κάνα τσεβρε κτλ... να πουλας και στους τουρίστες ??? Εκει θα το χεις....στο λέω εγω.....χαχαχαχαχαχα Ειδικά με τετοια χεράκια..... |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο!
Τις πετρες απο μαγαζι τις πηρες; Κατα τη γνωμη μου το πολυσπερμα με το που θα φουντωσει θα ανοιξει παντου κ θα πρεπει να σαι συνεχως με το ψαλιδι,καποιο αλλο οπως bacopa australis θα ταν καλυτερα.. Το erectus ολα τα λεφτα εκει😃 Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι πέτρες είναι από το βουνό πίσω από το σπίτι μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Τις τσεκαρες με aquaforte;
πολυ ωραιες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ασβεστολιθικες, δε τις τσεκαρα αλλά ξέρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο, πολύ ωραίο το ενυδρείο σου.
Έχει γίνει κουκλί. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |