|
|
||||
|
||||
![]()
τι ψάρια θες να βάλεις ;
|
|||
|
|||
![]()
ελα τακη καλησπερα.saulosi
------------------------- δηλαδη κωστα να βαζω μεχρι την γραμη η με συριγγα ακρηβως 5ml? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 16-02-17 στις 15:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ό,τι λένε οι οδηγίες, μέχρι την γραμμή, δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι στο συγκεκριμένο θέμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεσαι να μετράς PH για αυτά τα ψάρια,
άρα μην ασχολείσαι
|
|||
|
|||
![]()
Κατω
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε αυτο που παιζει ρολο?στην κυκλοφορια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μ'αυτό κάνεις εξαέρωση
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα.κατω δηλαδη οπως ειπε κ ο φιλος κωστας
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτω,ναι.. αυτό λειτουργεί σαν τρόμπα, αν έχει εγκλωβιστεί μέσα στο φίλτρο αέρας τρομπάρεις και τον βγάζει..
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό και φθηνό είναι ένα της dophin που έχει το petsupermarket. Ψηφιακό με πλαστικό αισθητήρα για το νερό.
------------------------- http://www.petsupermarket.gr/8235/πρ...ερμόμετρο.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 17-02-17 στις 19:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
κλεοβουλε απο εκει τον πηρα απλα δεν ειχε 3000 κ πηρα με 2000.τεσπα βρηκα σημερα ρηθμηζομενο 500-4000l/h.θα τον παρω την δευτερα
------------------------- παιδια αυτο που δεν σας εχω πει ειναι σε σχεση με τους θερμαντηρες.εχω βαλει εναν 150w κ εναν 100w.τη λετε δεν επαρκη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 17-02-17 στις 22:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα ειναι το ενυδρειο ;
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι οι θερμαντήρες!
------------------------- 220 Τάκη! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 18-02-17 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Απλα κοιτα να τους ρυθμισεις ετσι ωστε να δουλευουν ακριβως μαζι, μην αναβει μια ο ενας μια ο αλλος
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μολις εκανα καινουριες μετρησεις.NH3/NH4=4 NO2=2 NO3=0 CH=16 KH=11.το ενυδρειο τρεχει 13 μερες.τη βλεπετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
¶στρωτο ακόμα, υπομονή
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα είναι στην αρχή, υπομονή
|
|||
|
|||
![]()
παιδια το ξερω αυτο απλα λεω πως βλεπετα να πηγενουν τα πραγματα.δηλαδη εχει αρχησει το στρωσημο
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι θερμαντηρες δεν πρέπει να μένουν εκτός νερού τουλάχιστον μέχρι ενα σημείο. Δες στους θερμαντηρες αν υπάρχει τέτοιο σημείο αλλιώς βουτά τους μέσα στο νερό.
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια νεα μετρηση πριν λιγο.NH3/NH4=0 NO2=0 NO3=20.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον είσαι κομπλέ!
|
|
|||
|
|||
![]()
για σου φιλε γιωργο.ετσι πηστευω κ εγω εστρωσε.να ρωτησω κατι στα τεστ CH κ KH καθε σταγωνα που ρηχνουμε το κουναμε λιγο κ βλεπουμε το χρωμα ε?κ οταν αλλαξει εντελος το χρωμα μετραμε σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
GH και KH,ρίχνεις μία κουνάς.....επόμενη και πάει λέγοντας.Μόλις αλλάξει στο χρώμα που σου λένε η οδηγίες σταματάς,όσες σταγόνες έβαλες αυτή είναι και η τιμή!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι μετρήσεις θα σου πουν αν πρέπει να κάνεις αλλαγή, μην τρελαίνεσαι
|
|
|||
|
|||
![]()
Ε κάνε μία αλλαγή
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ενταξη μου ηρθανε τα ψαρακια εκανα προσαρμογη κ τα εβαλα μεσα.πολη κηνιτηκα.φανταστηκα.σημερα δεν αναβω καθολου φοτα κ δυο μερες δεν ταιζω.αλλαγη νερου ποτε πρεπει να κανω.κ τη θερμοκρασια πρεπει να εχω
|
|
||||
|
||||
![]()
Θερμοκρασία , τη θερμοκρασία που θέλουν τα ψάρια ,
για καμιά εβδομάδα κάνε καθημερινές μετρήσεις να δεις τι γίνεται, και αλλαγή κάθε εβδομάδα τουλάχιστον το 30%, εκτός και αν τα νιτρικά ξεπερνούν το 20 θα κάνεις πιο μεγάλη. Ένας γενικός κανόνας είναι πως τα νιτρικά δεν θα πρέπει πριν την αλλαγή να ξεπερνούν το 20, και η ελάχιστη αλλαγή να είναι το 30%. Τι ψάρια έβαλες ;
|
||||
|
||||
![]()
Τί ψάρια είπαμε έβαλες;
|
|
|||
|
|||
![]()
saulosi εβαλα παιδια.η θερμοκρασια ειναι 25,5.καλα εναι η θελει παραπανω.τα νιτρικα ητααν λιγο πανω απο το 20.θα κανω την δευτερα αλλαγη που θα μου ερθει ο θερμαντηρας.λετε να βαλω καμια ανουμπια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος απο φιλτρο | pana | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-11-15 13:35 |
Φιλτρο αμμου | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-03-08 18:30 |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |