|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Δεν ξέρω αν γράφω στην σωστή ενότητα. Σκέφτομαι για ένα 2ο ενυδρείο με μήκος δύο μέτρα γύρω στα 700 λίτρα. Θέλω όμως να το βάλω στην κρεβατοκάμαρα όπου το δάπεδο είναι ξύλινο παρκέ και έχω προβληματιστεί... Κακώς λέτε η δικαίως;;; Θα είναι οκ με τόσο βάρος; Υπολογίζω με το τζάμι, το νερό , τις πέτρες κτλ να ξεπεράσω τον ένα τόνο. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι στρωμένο κλασικά το παρκε, με το κενό από κάτω και τα κάθετα δοκάρια από κάτω, εγώ δεν θα το τολμούσα.
1 τόνος, είναι πολύ το βάρος ..." ¶ρη" ![]() ![]() ![]() εδώ σε διαμέρισμα με πλάκα, και ψάχνεις μηχανικό να κάνει στατική μελέτη. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτα από όλα πρέπει να δεις αν η πλάκα αντέχει τόσο βάρος.
Για το ξύλινο παρκέ, αν η βάσει στηρίζεται σε τελάρο και όχι σε πόδια δεν θα έχεις πρόβλημα
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά. Απλά θα πρέπει το μήκος του ενυδρείου να είναι κάθετο με τα από κάτω δοκάρια για να ισομοιράζεται το βάρος. Αλλιώς μπορεί να υποχωρήσει.
|
|||
|
|||
![]()
Απο οσο ξερω διοτι το εψαξα τωρα κοντα οι πλακες κατοικιας αντεχουν 600κg/m2 (αν θυμαμαι καλα).
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντοχη Ενυδρειου!! | andy1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 03-12-12 21:36 |
Αντοχή DIY ενυδρειων | alex_s | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 01-08-10 10:30 |
ερωτηση για αντοχη | dr.geo | Bettas | 3 | 28-05-08 21:34 |
αντοχή ψαριών | GIAN_NIKOLA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-05-08 16:03 |
αντοχη σιλικονης?? | dinos99 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 17-11-07 14:09 |