|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα.
ναι δεν θελω να μπλεξω...και δεν εχω σκοπο.. γι αυτο και δεν ασχολουμαι με δυσκολα φυτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον , τα φυτα πανε μια χαρα νε το diy co2 , σχεδον ακουμπανε επιφανεια τα πισω.
Τωρα... Οι orange θα φυγουν, μου την εχουν βιδωσει...καποιο θεμα εχουν,κατι τις ενοχλει και δεν μπορω να καταλαβω. δεν μπορουν να κρατησουν αυγα. Εχω να παρω γεννα 3 μηνες και οι προηγουμενες γεννες μετα βιας αναπτυσσονται ![]() Αυτην τη στιγμη εχω 2 αυγομενες και καθε μερα τις βλεπεις με λιγοτερα αυγα στα ποδια..αναθεμα αν εχουν μεινει 5-6. Τεσπα. Για πειτε καμια ιδεα , κατι σε ψαρι να βαλω, μηπως δεν μου εχει ερθει εμενα... Αλλιως θα το ξεστησω. Δεν με νοιαζουν νερα, τα φτιαχνω ολα. Δεν θελω μονομαχο (αν εφτιαχνα ,θα ηθελα χαρεμι κι οχι ενα ψαρι μονο του), ουτε γαριδες. Το ενυδρειακι ειναι μικρο (με καλο φιλτρο/ 3 λιτρα ελαφροπετρα) και οι επιλογες μηδαμινες και παρα πολυ οριακες σε ψαρια. Μιλαμε για main 40 χ 30 χ 30 με εσωτερικο sump 10 χ 30 χ 30. Ιδανικα θα ηθελα καποιο ζευγαρι , για αναπαραγωγη , χωρις να υπαρχουν συγκατοικοι να ενοχλουν... Αλλα δεν νομιζω να υπαρχει κατι ![]() Μεχρι στιγμης στο μυαλο μου εχουν ερθει. - Bumblebee Goby - Boraras brigittae - Corydoras pygmaeus Κι αυτα οριακα ειναι βεβαια και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι πρεπον να μπουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις ενα δυνατο κλαδεμα κι εισαι ετοιμος για το διαγωνισμο 😃
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
ειμαι κριτης παναθεμα με
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαρεις ! ¶νετα μπαίνουν και 2 goby!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παναθεμα σε!!! ειναι μικρο ρε Στεφανε ![]() αλλα δεν θελω και πολυ ξερεις ![]() κατσε να ερθουν αυτα πρωτα και θα το δουμε.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακυρο τα ψαρακια
![]() ειχαν κατι θεματα μου ειπε , θα τα ξεκινουσε θεραπεια... ρωτησα τι εχουν, αλλα δεν ελαβα σαφη απαντηση ![]() οπως και να χει ,ακυρωσα την παραγγελια και παλι ψαχνομαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κλασικα αστα καλυτερα Γιαννη δες αλλου
Αν παρει κατι το ματι μου θα σου πω,τα ιδια ψαχνεις ή αλλαξοπιστησες χαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Goby , goby ,goby.🐟🐟🐡🐠
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα!! Να τος παλι!
Στεφανε απο Σαββατο θα παω Βεροια για μερικες μερες, σκοπευεις να περασεις; Χρηστο τα ιδια και αλλα, γενικως ψαχνομαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πηρα τελικα 2 γκομπακια του Στεφανου
![]() Στεφανε ευχαριστω πολυ (και για τις τροφες)! ομορφα ψαρακια δειχνουν...αν και ειναι φοβισμενα ακομα.. τα εχω σ ενα 25λιτρο τωρα , μεχρι την Κυριακη που θα φυγω και θα τα παρω Δραμα. θα ανοιχτει ενα νεο θεμα στα rainbow και θα συνεχιστει εδω με τις rilli. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωωωωωωωωωωω πηρες κακομαθημενα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχα ναι,μπλεξαμε!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδαδικο (CRS) | alex3000 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 21-04-15 22:56 |
ΝΕΟ ΓΑΡΙΔΑΔΙΚΟ | CHRISTOS13 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 21-02-12 09:56 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |