|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου σ αυτα τα λιτρα πας οπωσδηποτε σε εξωτερικο φιλτρο κοιταξε το συντομα για να μην εχεις προβληματα και να ειναι κι η συντηρηση του ενυδρειου σου πολυ πιο ευκολη.Αλλωστε το εσ.φιλτρο που εχεις απ οτι ειδα περα απ την μικρη χωρητικοτητα, ειναι κι ασυμφορο στην καταναλωση
![]() ------------------------- Εγω σε ενα παρομοιο εσ.φιλτρο που ειχα στην αρχη ειχα χωσει μεσα 2Χ35 γρ siporax mini και λιγο σφουγγαρι πανω πανω(στην εξοδο)..Βεβαια επεφτε γρηγορα η ροη, κοιταξε το μεχρι να δεις τι θα κανεις!!
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 08-01-16 στις 22:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα στον θάλαμο που έχει το φίλτρο ίσως να χωράει λίγο ακόμα mini siporax λιγότερο από μισή συσκευασία
|
|
||||
|
||||
![]()
Εντωμεταξύ τωρα κοίταξα το φιλτρο σου κι εχει και μεγάλη κατανάλωση 22watt πολλα ! Εχει μεσα σφουγγάρια κ άνθρακα; Τον άνθρακα αν εχει να τον βγάλεις κ να προσθέσεις ελαφροπετρα η σιποραξ παντως θες σίγουρα αναβάθμιση στο φιλτρο ειδικά αν προσθέσεις κι αλλα ζωντανά.
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν αυτό που έδιναν μαζί με το ενυδρείο, τον άνθρακα ναι τον έβγαλα και έβαλα το siporax. Είναι στα άμεσα σχέδια μου να αλλάξω το φίλτρο. Σκέφτομαι ίσως για εξωτερικό φίλτρο, εσεις τι πιστεύετε;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν πάρεις εξωτερικο θα συμφωνήσω με 1000
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα εξωτερικο στα λιτρα και το μήκος σου.
|
|||
|
|||
![]()
Καμία πρόταση κάποιος για εξωτερικό φίλτρο;
διαστάσεις 100χ40χ30 και έχει μέσα 10 καρδιναλιους |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος | tsoubas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 09-05-15 10:13 |
Αρχαριος | nikos284 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 222 | 13-02-15 18:59 |
Αρχαριος | Ψαρακας | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-03-13 02:05 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ | eimaste aR21rwstoi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 230 | 18-01-11 20:44 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |