![]() |
|
Ανεμιστηράκια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Έρχεται σιγά σιγά το καλοκαιρι και πρεπει να προετοιμαστούμε για τς ζεστές μέρες, εχω ενα 100αρι ενυδρείο και θελω να βάλω ανεμιστηράκια, σκέφτομαι να πάρω αυτα που εχουν έξοδο usb και να αγοράσω και μια μπριζα που δέχεται είσοδο usb για να δουλεύουν, βρήκα αυτα http://www.kappoutel.gr/product_info...oducts_id=3587 ειναι καλα; Ποσά τέτοια πρεπει να πάρω και πείτε μου και καμια πατέντα να τα στερεωσω
|
|
Εμφανίσεις: 7598
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς και να μην το τρυπήσεις απλώς να τα βαζεις το καλοκάιρι με ανοιχτό τα φλαπ ή και να το βγάζεις τελείως
πχ. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=72642 εγώ τα είχα συνδέσει μεταξύ τους με δεματικά και μετά με το καπάκι παλι με δεματικά (δεν είχα χρησιμοποιήσει γωνία pvc) ολα αυτά βέβαια αν δε σε ενδιαφέρει τόσο το αισθητικό... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα κολλήσω με λίγη σιλικόνη θα υπάρχει πρόβλημα με τα ψαρια;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάνε τρυπούλες στο καπακι (μέσα απο τα φλαπς) και βάλε tire-up (δεματικά) για να μη βάζεις βίδες και σκουριάσουν
|
|||
|
|||
![]()
τις τρύπες να τις κανω στο κενό που εχει πισω απο το φως;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηθελα να το προσαρμοστώ κατω απο το καπάκι και οχι απ έξω για λόγους αισθητικής ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βέβαια, δεν έχεις χώρο , και εκει είναι τα ηλεκτρολογικά για τη λάμπα, θα πάθεις κανα βραχυκύκλωμα
έτσι πως σου δείχνει ο φίλος Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
¶ρα αυτή η επιλογή ειναι μονόδρομος! Αισθητικά δεν ειναι πολυ ωραία αλλα προέχει η υγεία των μικρών μας φίλων
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψύξη- Ανεμιστηράκια sun sun | kiriles | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 03-07-12 15:14 |
Aνεμιστηράκια από pc | @@nikos@@ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 30-05-11 08:36 |
Ανεμιστηράκια | sailim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-02-10 22:42 |
Ανεμιστηράκια! | DOGO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 08-04-08 20:47 |
Ανεμιστηράκια | Σπύρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 28-03-08 00:34 |