|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δε βρηκα κατι Κωνσταντινα που να ηθελε βελτιωση
![]() η μπορεις απλως να ριχνεις κατι σαν πετσετα πανω στο ενυδρειο οταν αναβεις το φως ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πολύ όμορφος ο Μπίμπης σου άντε και σ ανώτερα με έναν CT
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τζίνια
Τι είναι το CT;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
crowntail μονομαχος,αυτος με τις προεξοχες στην ουρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
o Crowntail μου ...
αυτός είναι με τις προεξοχες στην ουρά .... αν δεν παινέψεις το σπίτι σου .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είδες οι ευχές μου πίανουν άντε να τον χαίρεσε να τον δεις και γαμπρό.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτηκες την εκδοχη ο μπιμπης ναναι αλλεργικος στο υφασματινο φυτο?
![]() μα υφασματινο φυτο στο μπιμπη βρε? χαθηκε ο κοσμος να βαλεις φυτενιο φυτο? ![]() κατα τα αλλα μανεκεν ο μπιμπης!! ![]() αν ημουνα μπιμπή θα του την επεφτα!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κύριε γαύρε,
δεν είναι ο παραπάνω κύριος ο Μπιμπης μου! είναι του crazyio το καμάρι...εμένα είναι ένας καθαρός spendens ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το φυτό είναι πλαστικό ... (ναι, ξέρω πως δεν είναι το καλύτερο δυνατό αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά .... ίσως αργότερα μας προκύψει καμια java moss)
Celda, έχω και έναν ίδιο με τον δικό σου, και στα ίδια ακριβώς χρώματα ... μην ανχώνεσαι ....και ο δικός σου ο Μπίμπης πανέμορφος είναι .. Αλλά και "άσχημο" να σου πει όλος ο κόσμος τον Μπίμπη σου, για τον καθένα τα δικά του τα παιδιά είναι τα πιο όμορφα απο όλα ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και οι δυο Betta splendens ειναι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν Μάριελ
πρέπει να διαβάσω το άρθρο σου, είμαι εντελώς άσχετη με τα είδη και τις ουρές! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σ'αυτο θα βρεις αναλυτικα για τις ουρες
![]() ![]()
|
|