|
|||
|
|||
![]()
Στο αστρωτο ακομα ενυδρειο μου μαζι με τα φυτα ηρθε κ ενα σαλιγκαρι -χαρηκα- μετα απο 3 μερες παρατηρισα οτι δεν ειναι ενα αλλα 3 -εκει χαρηκα περισσοτερο- πριν λιγο κ ενω χαζευα τα φυτα παρατηρισα καποια μπεζ προς το διαφανες πολυ πολυ μικρα μπιλακια πανω σε ενα φυτο πηρα μεγενθυτικο φακο κ ανακαλυψα οτι ειναι 11!!! μικρα νεογεννητα σαλιγκαρακια τοθλαχιστον ετσι μοιαζουν...τι προτεινεται να κανω υπαρχει περιπτωση να επιρεασουν αρνητικα το ενυδρειο μου οσο ακομα δεν εχει ψαρια η και οταν βαλω;
|
|
|||
|
|||
![]()
να μην φανω κακός αλλα ήδη απο το 1 πηγες στα 11...
με λιγη τροφη θα τα δεις κ 111!!!!!! θα ταν καλο ή να τα κοντρολαρεις με αλλα ζωντανα που τα τρωνε κ να κρατας ισσοροποιες η θα γίνει χαμός... ειναι ενα σύνηθες φαινόμενο το "πρόβλημα" με τα σαλιγκάρια ολοι στην αρχη καποτε ειπαμε , τι ωραια που ειναι κ μετά ψαχναμε τροπο να τα ξεπαστρεψουμε!!!! ακομη κ αν βγαλεις τα 11 μην ξαφνιαστείς αν δεις αλλα 11 μετα απο μερες γιατι μπορει να έχεις κ αυγά που δεν σκασανε ακόμη κ ειναι καταχωνιασμένα κατω απο φυλαράκια |
|
|||
|
|||
![]()
Και τωρα που βρηκα ευκαιρια κ καταφερανα δανειστω κινητο με καμερα ας κανω λιγο μοστρα το ενυδρειακι μου
![]() ακουω γνωμες προτασεις συμβουλες οπως παντα και αν καποιος ξερει να μου πει αν ειναι φυσιολογικο να μυριζει ασχημα σαν υγρο χωμα το νερο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φωτα σας παρακαλω | giannisfot | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 12-03-08 13:40 |
Τα Φωτα σας Παρακαλω.... | Jimmy996s | Λοιπός εξοπλισμός | 12 | 30-05-07 06:44 |
τα φωτα σας παρακαλω.. | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-02-07 18:35 |
Παρακαλω τα φωτα σας | panousojet | Δίσκοι | 5 | 23-11-06 14:58 |
Παρακαλω τα φωτα σας | hejo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 20-09-04 18:04 |