|
|
||||
|
||||
![]()
Αν λέει πως κάνει για δεξαμενές πόσιμου νερού κάνει, αλλιώς κοίτα να το αποφύγεις. Και αυτο, έχει τσιμέντο μέσα.
Κατι αντίστοιχο είναι και αυτό, αλλά κάνει και για δεξαμενες πόσιμου νερού http://www.kdtools.gr/DUROSTICK-D1.html
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά αν κατάλαβα καλά είναι ένα είδος κονιαματος για στεγανοποιηση που κάνει καξ για δεξαμενή
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβώς, αφου έβαλες τσιμέντο , το ίδιο είναι, απλα το στιμέντο θέλει πιο πολλές αλλαγές νερού
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα να μην βάλω έξτρα στρώση από αυτό πανω από το τσιμέντο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω πως χρειάζεται
|
||||
|
||||
![]()
Οκ φίλε μου, θα κάνω ακόμη μια προσπάθεια μπας και βρω ρητίνη αλλιώς πρέπει να δω τι θα κάνω με το μεγαλύτερο ενυδρείο
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά επείγων !!!
μπορεί να μου πεί κάποιος αν μπορώ να χρισημοποιήσω αυτή την ρητίνη ???? είναι η μοναδική που βρήκα αλλά ο άνθρωπος δεν ήξερε να μου πεί αν κάνει για δεξαμενές νερού !!! βοήθεια παρακαλώ είναι η TSIRCON RES-101 http://www.tsircon.com/item.php?aid=g1 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου αυτό που φοβάμαι είναι αυτό που έγραψα και ποιο πάνω !!
για αυτές τις κατασκευές που είναι για το νάνο ενυδρείο δεν με πειράζει ... αλλά λόγο του ότι θέλω να κάνω και ένα μεγάλο BG για το μεγάλο το ενυδρείο μου (300 λίτρα και πλάτη περίπου 120χ50) σύν το ότι αν πετύχει το πείραμα με τον καταρράκτη θέλω να κάνω και άλλο ένα μεγαλύτερο για το ενυδρείο ... φοβάμαι πολύ το ότι για 10 μέρες θα θέλει όλο το νερό του ενυδρείου άδειασμα και καθάρισμα με ξύδι τα προβλήματα μου είναι 2 1. πώς θα άλλαζω κάθε μέρα 300 λιτρα νερό 2. που θα βάλω όλα αυτά τα ζωντανά που έχω είδη μέσα στο ενυδρείο για 10 μέρες !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω ρε φίλε, αν το κάνουμε με κανονικό φελιζολ και κολλήσουμε με πολύ λεπτή στρώση σιλικόνη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει 4 μέρες τουλάχιστον να τραβήξει καλα η σιλικόνη και άλλες 2-3 μέρες στο νερό. Στο θέμα της άνωσης το ίδο είναι και τα 2, το dow είναι καλύτερο γιατί απορροφά πολύ λιγότερο νερό και δεν θα έχεις αναερόβιες περιοχές. Και σε αυτές τις κατασκεύες πρέπει να έχουνε όσο το δυνατόν λιγότερες έως καθόλου αναεροβιιες περιοχές
|
||||
|
||||
![]()
Τελείωσε και το sandfall...
Το μοναδικό πρόβλημα ότι έχω φοβερό θέμα με την άνωση και δεν κάθεται κατω |
|
||||
|
||||
![]()
DIY sandfall waterfall:
http://youtu.be/hG1pjDqGT8g |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy aquarium sandfall | alexandros106 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 14-06-13 02:46 |
3D Background | giwrgos_1977 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-01-12 03:08 |
background? | klipitiklopos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-05-11 22:14 |
DIY background- βοήθεια | paxh2o | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 03-01-08 08:46 |
Βοήθεια για το στήσιμο background | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-05-07 20:49 |