|
|
||||
|
||||
![]()
καλως εχει καλα μαγαζια εκει
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει ναι. Εσυ απο που εισαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου ειπε οτι το συγκεκριμενο μοντελο πρεπει να γινει μετατροπη το καπακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ειμαι καλαμαρας αλλα ερχομαι στην Κυπρο στα Λατσια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελλαδιτης θελεις να πεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι το καπακι. Μπορει να γινει DIY?
|
|
|||
|
|||
![]()
αα... κριμα ειναι αβολο το καπακι.. εγω δεν μπορω να σου πω πως να προσθεσεις λαμπα , παρα μονο να βγουν αυτες και να μπουν απο την αρχη αλλες...οτι σου ειπαν και στο μαγαζι.. αλλα και με 80 ευρω περνεις καινουριο ενυδρειο .... ρωτα και αλους ηλεκτρολογους για τιμη, εκτος και δεν σε απασχολει το κοστος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι καιρους εννοείται οτι το κοστος με προβληματιζει.. Αλλα ειναι δυσκολο να βρω ενυδρειο με ετσι λεφτα..
|
|
||||
|
||||
![]()
diy μπορει να γινει σε ολα με τον ενα η τον αλλο τροπο.
το θεμαι ειναι αν αξιζει να γινει ![]() αν δεν σκοπευεις να βαλεις δυσκολα φυτα και να κανεις high tech φυτεμενο,αστα οπως ειναι τα φωτα και βαλε ευκολα φυτα που δεν εχουν πολλες απαιτησεις. μια χαρα ειναι το φωτιστικο που εχει. τα 80 ευρω ειναι πεταμενα λεφτα. κατα τη γνωμη μου... αν ειναι δωστα για να παρεις τα φυτα. |
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω με τον φιλο kgf12345. η λαμπες του ποσα βατ ειναι? αν μπορεις να βρεις λαμπες που χωρανε και βιδωνουν στα ντουι του, τυπου spiral D2 26w E27 6500 kelvin θα εισαι οκ! η spiral εχουν καλυτερη αποδοση απο αυτες με τα ισια σωληνακια.. υπαρχουν και επωνυμες ..philips,osram,sylvania...
------------------------- το D2 δεν ισχυει σε ολες της μαρκες.. τα υπολοιπα ειναι οκ! τα βαττ σε αυτον τον τυπο λαμπας με Ε27 βιδωμα θα τα βρεις απο 20 εως 26.. υπαρχουν και μεγαλυτερες αλλα δεν θα χωρανε στο πλαισιο του φωτιστικου σου .. εκτός και αν το ντουι που έχει είναι Ε14... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos76 : 25-04-14 στις 00:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ολο το χαρεμι μαζι!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπα... δεν μου φαινεται για εγκυος... αν ειναι θα φανει σε 10-15 μερες
|
|
||||
|
||||
![]()
Exει κοκκινα βραγχια ή ετσι φαινεται απο τη φωτογραφια?
|
|||
|
|||
![]()
λες να ειναι ασθενεια? δεν νομιζω .... ειναι ανοιχτοχρωμο το ψαρι και φαινεται πιο εντονη η διαφορα με το χρωμα στα βραγχια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελω να βαλω ιδεες στο φιλο μας σε καμια περιπτωση. Απλα παντα σκεφτομαι ολα τα ενδεχομενα.
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω κι εγώ πως είναι, όπως και του 2ου ψαριου στο πίσω μέρος της φωτογραφίας...
Από κοντά φυσικά, ίσως η εικόνα να είναι διαφορετική
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοειται? Παιζει να ειναι αρρωστο? Παντος ψες ο αρσενικος την τρελλανε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσυ τα βλεπεις καθε μερα, αρα εχεις καλυτερη εικονα. Είναι κοκκινα ή οχι? ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι νομιζω το συνηθως κοκκινο.. Οσο καταλαβω φυσικα..
------------------------- Παιδια με αγχοσατε λιγο.. Πως μπορω να ξερω αν εχουν κατι τα ψαρακια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spartan21 : 26-04-14 στις 22:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Από μετρήσεις πως εισαι?
|
||||
|
||||
![]()
Ειλικρινα δεν εχω κανει:/ Δευτερα τι τεστ πρεπει να παω να αγορασω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν στο πετ σοπ σου ζητησουν να βγαλεις την πιστωτική για να πληρώσεις, ψαξτα μέσω ebay
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρησεις μου:
ph 8,5 No2 0,0mg Nh4/Nh3 0mg No3 10mg. Εδωσα 47¤ στο πετσοπ:/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για κάνε και μία μέτρηση στο νερό της βρύσης να δεις πόσο PH έχεις Αλλαγή πόσες ημέρες πριν τη μέτρηση έκανες ; Ποιά τεστ πήρες ;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εκανα αλλαγη ακομη. Αν θυμαμαι καλα σερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πότε έκανες τελυταία φορά αλλαγή νερού ; Για να δούμε τα νιτρικά σου σε πόσες ημέρες κάνουν για να ανεβουν
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω κανει αλλαγη στο νερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από τότε που έστησες το ενυδρείο δεν έχεις κανει αλλαγή νερού ; απο τις 21/4 δηλαδή ;
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις 20/04
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαριος βοηθεια | ΣΤΕΛΙΟΣ 34 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 21-12-12 00:10 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! | panoss77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 13-04-12 10:58 |
αρχαριος ζητα προτασεις | ενυδρειοφιλος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-03-12 15:50 |
Βοηθεια αρχαριος | giorgos_kst | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 29-03-09 13:49 |
αρχαριος ζητα τις γνωσεις σας | ajaxlarissa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-11-08 16:19 |