|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τι επαγγέλεσθε ? | |||
Μαθητής |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 2,05% |
Φοιτητής/σπουδαστής |
24 | 12,31% |
Ιδιωτικός υπάλληλος/μισθωτός |
69 | 35,38% |
Δημόσιος υπάλληλος/Στρατιωτικός/Αστυνομικός κλπ |
34 | 17,44% |
Ελεύθερος επαγγελματίας |
35 | 17,95% |
Έμπορος |
7 | 3,59% |
Συνταξιούχος |
1 | 0,51% |
¶νεργος |
21 | 10,77% |
Αγρότης |
0 | 0% |
Ψήφισαν: 195. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Στείλε πμ ή email για τα "γεωπονικά"... ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Πολιτικός Μηχανικός. Μέχρι πέρσι δημόσιος υπάλληλος σε Τεχνική Υπηρεσία Νοσοκομείου στη Θσσαλονίκη, και από αυτό τον Οκτώβριο project manager σε κατασκευαστικά έργα ενός οργανισμού παροχής κατοικίας σε απόρους στο Λονδίνο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Στρατιωτικος κι εγω και οχι δημοσιος υπαλληλος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπουδάζω χημικός μηχανικός..
|
|||
|
|||
![]()
Ελ. επαγγελματίας-Τυπογράφος και σε λίγο τελειώνω την έρευνα για να μην πιάνονται τα πλαστά χαρτονομίσματα.Ένα από τα επαγγέλματα με μέλλον.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαζι σου και εγω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελειωσα ηλεκτρ αυτοκινήτων [καμια σχεση]πρώην μπογιατζής αυτοκινήτων,,,τωρα οκτάμηνο στον Δημο Θεσσαλονικης ,,,σε λιγο ανεργος ξανα.
|
||||
|
||||
![]()
ανεργος μουσικος...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάποιοι από 'μας όχι να τα πιάσουμε.....ούτε να τα δούμε δεν προλαβαίνουμε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ερευνητης... Ψαχνω για δουλεια...
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε ένας συνταξιούχος ή αγρότης στη δημοσκόπηση αυτή μέχρι στιγμής ε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κι εγω ταμιας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εγω ενας ανεργος τυπογραφος ειμαι . Εχω ομορφύνει και γδυσει αρκετες ομορφες γυναικες των Media. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ιδιωτικος υπαλληλος πλεον εδω και 2 χρονια!Υπευθ παραληψεων φρουτων σε κομποστοποιειο το καλοκαιρι και υπαλληλος γραφειου το χειμωνα με προοπτικη αναρωτικης αδειας για αλλους 2 μηνες τουλαχιστον!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Στρατιωτικος κ εγω κ να τονισω οτι δεν ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι.
Παραλληλα φοιτητης οικονομικων. |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα και απο εμενα θα συμφωνησω και εγω με τον golf4470 αστα μεγαλη κουβεντα μετα απο 18 χρονια υπηρεσιας...!!!!
Στρατιωτικος..... |
|
||||
|
||||
![]()
Για μενα οσοι πληρώνονται με δημοσιο χρημα ειναι δημοσιοι υπαλληλοι! Λογικο ο καθενας να θελει να "ξεχωρίσει" το επαγγελμα του αλλα και οι αστυνομικοι, λιμενικοι, δικαστες, γιατροι, δασκαλοι κοκ και αυτοι εκτελουν λειτουργημα οπως οι στρατιωτικοι ... Αν τα διαχωρησουμε θα πρεπει να το κανουμε και για ολους τους υπολοιπους δημοσιους υπαλληλους!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηχανικός, αλλά πολύ προβληματισμένος...
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθηγητής Αγγλικών ημιαπασχολούμενος (ιδιαίτερα μαθήματα).
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει βρε φίλοι μας "εν στολή" . Καταλάβαμε ότι είστε μια ειδική κατηγορία.
![]() Αλλά εδώ κάνουμε μια απλή δημοσκόπηση και για λόγους ευκολίας όλοι όσοι έχουν σχέση με το "στενό ή ευρύ" κλπ δημόσιο, μπήκαν σε μία επιλογή ανεξάρτητα από κατηγορία,ασφαλιστικά/μισθολογικά/κλπ δικαιώματα ή άλλες διαφοροποιήσεις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε στους δημοσιους υπαλληλους βγαλε τα σωματα ασφαλειας και βαλε τους παπαδες!
|
|||
|
|||
![]()
ιδιωτικος υπαλληλος σε βιομηχανια επενδυσης mdf επισης δευτερη δουλεια αγροτικα(καλαμποκι-σιταρι-αμπελι)αλλα και και σποροφυτα σε θερμοκηπιο
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ενστολος. Πυροσβεστης συγκεκριμενα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει δεν δαγκωνουμε απλως λεμε το παραπονο μας και εμεις. . .
Πλακα κανω.. παιδια ολοι εχουμε προβληματα αλλιως θα ειμασταν στο Μοντε καρλο τωρα. . . .!! |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Κλεόβουλε ξέχασες το υπέρτατο λειτούργημα!!
Βουλευτής!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδω εχω να πω οτι πριν λιγες μερες παραπονεθηκαν οτι ο μισθος δεν ειναι αρκετος . . . Τους καταλαβαινω απολυτος.
|
||||
|
||||
![]()
Ανεργος με οτι αυτο συνεπαγεται......μιας και πιανουν τα χερια μου κανω βαψιματα,πλακακια,σιδηροκατασκευες,ξυλοκατασκευες, οταν τυχη κατι απο αυτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημοσκόπηση για διαγωνισμό μονομαχοενυδρείου/μονομάχου του 2011! | Maverick | Bettas | 27 | 31-10-11 19:22 |
Ερώτηση - Δημοσκόπηση για θερμόμετρο | ipertatos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-05-10 01:46 |
Δημοσκόπηση για cory | sofianos7 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 35 | 14-06-08 11:00 |
πως γινεται μια δημοσκόπηση;;;;;;;;;;;;; | Θανάσης | Greek Aquarist's Boards | 7 | 21-06-06 15:08 |