|
||||
|
||||
![]()
βαλε φωτογραφια γιατι θα μπερδευτουμε.
αλγη λευκη δεν εχω ξανακουσει ουτε εγω. μηπως υπηρξε και αμμωνια που βοηθησε να αναπτυχθει καποια αλγη και το λευκο που βλεπεις τωρα ειναι αυτη η αλγη που πεθανε μετα τη μειωση του φωτισμου? η θολουρα στο νερο υπαρχει ακομα η εφυγε? βαλε φωτο.και απτο πλαι του ενυδρειου να δουμε το νερο και κοντινη απτη λευκη αλγη που λες. |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια το προβλημα εχει λυθει.δεν εχω φωτο.οποτε να σας πω πως ειχε.....ειχα bacteria bloom...ολες μου οι τιμες ηταν οκ...οποτε μετα απο διαβασμα...ειπα να δοκιμασω να κλεισω τα φωτα.....οποτε πηγα σε 5 ωρες...και την επομενη ηταν πολυ καλητερα,....μεσα σε 5 περιπου μερες ειχε γινει εμφιαλομενο νερο μπουκαλιου,....λοιπον αν εχω διαβασει σωστα και τα λεω σωστα...το bacteria bloom δεν φευγει με το φως..αρα ειναι κατι αλλο....και παω προς την αλγη...τωρα απο εκει και περα δεν ξερω αν υπαρχει λευκη...στο φως ειμαι στις 9 ωρες και νομιζω οτι ειναι οκ....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=delta66;806615]Αυτο παντως εγω δεν θα το ηθελα, ουτε για να πλυνω τα ποδια μου
![]() ε καλα τροπος του κυριου λεγειν ειναι....χεχε.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με po4 | kalmichalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 08-10-12 10:16 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | aggelospap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-10 22:02 |
Προβλημα η οχι? | gkrokidis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-02-10 00:52 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |