|
|
||||
|
||||
![]()
τα αγγελοψαρα μου κανουν αυτην την κινηση αυτες τις μερες...οπως στο βιντεο 1
και βιντεο 2 γιατι λετε να συμβαινει αυτο? θελουν να ζευγαρωσουν? ειναι μονα τους στο ενυδρειο απ'οτι καταλαβαινω το μαυρο ειναι το αρσενικο....αυτο κανει την πιο πολυ κινηση.. |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ζευγος?..ποσο καιρο τα εχεις?...εχεις δυνατότητα για φωτο απο το πλαι το καθε ψάρι ξεχωριστά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κυριαρχικο παιχνιδι ειναι. Δες το δικο μου βιντεο απο οταν τα ειχα.
Εδω οταν ζευγαρωσαν και τους πιασαμε στα πρασα. Επικο βιντεο με επικα σχολια ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω στις φοτο φαινονται μια χαρα...
τι κυριαρχο παιχνιδι...μονα τους ειναι... δεν ξερω αν ειναι ζευγος... εδω δεν ξερω αν ειναι αρσενικο-θυλικο μου τα δωσαν πριν μια βδομαδα |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν είναι 2 αρσενικά δεν κάνουν έτσι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν το ζευγάρι βγεί εξ-αναγκασμένα (δηλαδη βάλλουμε ενα αρσενικο κ ενα θυληκο )μαζι,πιθανότατα θα κάνουν τετοια κόλπα καποια στιγμη..εστω και αν γεννησουν....
για αυτο σου ζήτησα φωτό για να καταλάβουμε τι ακριβώς ειναι... |
|
||||
|
||||
![]()
Τι κυριαρχο παιχνιδι? Ε αυτο ειναι τωρα τι να κανουμε. Η κυριαρχια δεν εχει σημασια ειτε ειναι κοπαδι 15 ατομων ειτε ζευγαρι, παντα θα υπαρχει ο αρχηγος, και οι ακολουθοι...και ο καρπαζοεισπρακτορας ο τελευταιος. Κιχλιδες ειναι, ετσι ειναι. Οταν ειναι δυο, στις αρχες και για καποιες μερες που εξαρταται απτο ποσο "κοντα" ειναι τα σκαλαρια, θα γινει αρενα το ενυδρειο, μεχρι να παραδωσει καποιος και να ηρεμησουν τα πραγματα. Και επειδη εχεις αρκετα περιορισμενο χωρο ισως εχεις συχνα νταραβερια αν το ενα εισβαλει στου αλλου την περιοχη. Μπορεις να το σωσεις με παιξιμο στησιματος, με φυτα, με ριζες να εχουν πιο χωρισμενο χωρο, και ισως να στρωσουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
κανε λιγο υπομονη φιλε μου και θα δεις συντομα αν ειναι ζευγαρι. εγω εχω ενα ζευγαρι που ο μ@λ@κ@ς ο αρσενικος το μονο που κανει ειναι να δερνει συνεχεια την θυληκια. μονο οταν ζευγαρωνουν τα πανε καλα. εχει φαει τοσο ξυλο η κακομοιρα, και μετα το ζευγαρωμα τα χωριζω. κανε λιγο υπομονη!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν τα αφήνεις οπως έχουν; Άμα ξεκινήσαμε θα γεννανε συνέχεια και κάποια στιγμή θα τα καταφέρουν μόνοι τους. Είναι φοβερή αίσθηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Άστα όπως είναι αποκλείεται να βγει επιτυχής η πρώτη γέννα 1 στο εκατομμυριο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορει να εχουν ξαναγεννησει...δεν το ξερω... παλι ασπρισαν καποια αυγα ..τα αφαιρεσα |
|
||||
|
||||
![]()
Α συγνώμη.... τα αυγά ασπρίζουν σε δυο περιπτώσεις. 1) εάν δεν τα έχει γονιμοποιήσει το αρσενικό και 2) λόγω των συνθηκών που έχει το νερό. Εμένα δεν βγαίνουν ουρές μάλλον λόγω συνθηκών
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μαλλον εχω πολυ σκληρο νερο ph:7.8 Gh:17 ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζευγαρωμα πιρανχας... | nikostsav | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-09-09 14:13 |
''Λαβυρινθοψαρα'' ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ'' | matinaki | Bettas | 1 | 23-08-08 10:20 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 28 | 26-12-07 21:33 |
Ζευγαρωμα | Θεοδωρος | Bettas | 17 | 09-07-06 00:32 |
Ζευγαρωμα! | filoxenos | Bettas | 82 | 02-06-06 00:53 |