|
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμοστατης της γεννηστρας..εφυγε μεγαλο κομαματι γυαλι απο το κατω μερος...υπαρχει προβλημα???αναβει κανονικα!!!!!!!αν ειναι σε λαθος κατηγορια το θεμα να μεταφερθει!
|
||||
|
||||
![]()
οπως εισαι πεταμα δεν χρειαζεται ερωτηση τρυφωνακο.
|
|
||||
|
||||
![]()
τον πετας αφου τον βγαλεις απο τη πριζα.
Ελπιζω να εχεις καβατζα αλλον γιατι ολες οι ζημιες παντα γινονται βραδυ (και συνηθως βραδυ σαββατου, μολις εχουν κλεισει τα μαγαζια... νομος του Μερφυ)
|
|||
|
|||
![]()
Μην βάλεις τα χέρια σου μέσα στο νερό όταν είναι αναμμένο, σε βλέπω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και με τα ψαρια τι θα κανω που ειναι μεσα???δεν εχω καβαντζα...εχω ενα 300αρι που εχω για τις αλλαγες!!!!
|
||||
|
||||
![]()
αφου εχεις τι μας τρως ρε ????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και πως θα κανω αλλαγες ρε ρουκουνα????εχω ηδη βαλει νερο για αυριο....
|
||||
|
||||
![]()
Μου το χάλασες, ετοιμος ημουν να το γράψω
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με θερμοστατη | afpa0c | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-09-12 12:38 |
προβλημα με θερμοστατη κυριακατικα | sefis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-03-10 14:23 |
SOS! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ! | eve_gr2000 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 04-04-08 08:39 |
Προβλημα με θερμοστατη? | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-02-08 03:17 |
Προβλημα με θερμοστατη | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 24-09-07 08:04 |