|
||||
|
||||
![]()
Σε μαγαζι με delicatessen εννοω.
|
||||
|
||||
![]()
Καλο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε! θα λενε τα ψαρακια σου!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πλάκα πλάκα ξέρω ένα οικόπεδο που βόσκουνε μιλιούνια κοινά σαλιγκάρια. Το ξέρω γιατί κάποτε προσπάθησα να σπείρω λάχανα
![]() Να μαζεύω από κανένα κι όπου μπορώ να βοηθήσω? Όποιος έχει ασχοληθεί όμως να μου πει την πλέον ασφαλή διαδικασία έτσι ώστε να μείνει καθαρό, ασφαλές κέλυφος για τα ενυδρεία μας. |
|
||||
|
||||
![]()
Για αλφαδι που σου λενε, αν εχεις iphone ή android, υπαρχουν free εφαρμογες (λεγεται spirit level για να το ψαξεις) και γινεται το κινητο σου αλφαδι.
Για android: https://play.google.com/store/search...t+level&c=apps Για Ιphone (δεν εχω και δεν ξερω αλλα με αναζητηση στο appstore): https://itunes.apple.com/au/app/mult...el/id354111422 https://itunes.apple.com/us/app/free...421758181?mt=8 (θα εχει και αλλα). Εdit: Δεν το προσεξα αυτο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι πισω στην τεχνολογια των κινητων και θελω να μεινω πισω
![]() Ξεχασα να παρω αλφαδι, ομως! Παράθεση:
Η διαδικασια παντως ειναι πολυ πιο απλη αν τα μαζεψεις απο τη φυση, γιατι δεν εχουν ουτε αρωμα, ουτε προσθετα. Βρασιμο για να μπορεσεις να τα βγαλεις απο το καβουκι τους με οδοντογλυφιδα για αρχη. Μετα, καλο ξεπλυμα και βρασιμο μερικες φορες ακομα, για να φυγουν τα παντα απο μεσα. Στα δικα μου εβαζα και ξυδι στο βρασιμο, αλλα θελει προσοχη γιατι μπορει να τα διαβρωσει τελειως. Μεχρι και μπανιο σε χλωρινη τα εκανα, για πολυ λιγο, βεβαια και μετα μπουμ σε νερο με αρκετο αντιχλωριο.
|
|||
|
|||
![]()
Σαν μανταρίνια δε θα βρω, είναι σίγουρο! Για multi, τα κοινά σαλιγκάρια, πρέπει να κάνουν θαρρώ...
Αυτά τα "μανταρίνια" πρέπει να είναι από φάρμες, αν έχει κανένας φίλος τέτοια άκρη μας λέει. ¶λλο που σκέφτηκα, μετά το πρώτο βράσιμο και αφαίρεση των χοντρών, δε θα βοηθούσε να τα αφήσω για κάποιες μέρες στον ήλιο να ξεραθεί ότι έχει απομείνει και μετά πάλι βράσιμο να φύγει? Επίσης για μεγαλύτερο άνοιγμα, για μεγαλύτερα κογχυλόψαρα, και πιο ανθεκτικά κοχύλια, μπορώ να σας βρω τα κοινά μας "στρουμπάρια" (Murex brandaris). Ειδικά εδώ στο Μαλιακό βρωμάει ο τόπος. Το κακό είναι ότι ευδοκιμεί περισσότερο η ποικιλία longispinus, αυτή με τα πολύ αιχμηρά αγκάθια. Αλλά αν θέλετε κάνετε ότι κάνουμε εμείς στο ξεψάρισμα, τα βάζουμε κάτω και τα πατάμε με το παπούτσι να σπάσουν οι πολύ μυτερές άκρες. Από αυτά μπορώ να σας βρω σε ότι μέγεθος θέλετε. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα καλο ειναι να ειναι μεγαλα, γιατι δεν θα χωρανε νε μπουν αν ειναι πολυ μικρα. Απο φαρμα ειναι σιγουρα, γιατι εχουν ολα το ιδιο μεγεθος. Τωρα για τα αλλα δεν ξερω. Ολα κανουν, αρκει να κολλανε καλα στο ματι του καθενος. Εγω καλυμμενος ειμαι απο σαλιγκαρια. Τωρα αν θελει καποιος, τη βρισκω πολυ καλη την προσφορα σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Ένα Cory 'Γέρνει'..... | Octopus | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 08-01-05 19:07 |