|
|
||||
|
||||
![]()
Αν νομίζατε οτι θα έμενα πολύ καιρο χωρίς ενυδρείο γελαστίκατε χαχαχαχα,και μάλιστα οχι ενυδρείο με φυτά αλλα με κιχλίδες ,θα σας πω μόνο τις διαστάσεις του ενυδρείου 140Χ55Χ60 πιστεύω σε καμμια δεκαρια μερες μαζι με το έπιπλο να τα έχω στο σπίτι θα είναι DIY κατασκευη όπως και όλα τα ενυδρεία μου που είχα.Ως τότε αναμείνατε.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλη επάνοδο..περιμένουμε δυναμικο comeback.>για τίποτα αφρικάνες σας κόβω...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tanganyika μερια μας βλέπω.Γιατι δεν μας παίρνει ο χρόνος για τίποτε άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
νταμαρια ειναι και τα δύο οπως και να χει
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νεο ξεκίνημα, νέοι αγώνες
Tropheus ή επιφάνεια/κοχύλια/πέτρες; |
|
||||
|
||||
![]()
Με τον τιτλο και μονο χαρηκα!!!!
![]() ![]() ![]() Μια χαρα ειναι οι κιχλιδες ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωωωρε γλεντιααααα
------------------------- kuwakaribisha
Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alphonse : 12-02-13 στις 17:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες Σταυρο στην Αφρικη!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι σίγουρος πως θ αφήσεις εποχή και στα Νταμάρια(μετά τα φυτεμένα που ήτανε όλα όνειρο!)
Αν και προσωπικά πήρα μια γεύση από νταμαροκιχλιδάριο που έβαλες το χεράκι σου!!!!!!!!Ε Ιγνάτιε???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον κάποιος του είπε ότι οι πέτρες κλαδεύονται!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τυχαια συνομιλια με τον στρατηγο πριν 3-4 χρονια μεσα σε petshopαδικο της αλεξ/πολης
"εγω το ενυδρειο το 'χω για να το χαζευω και να ηρεμω.... τι να τους κανω του τσαμπουκαδες απο ....πως τα λες... τροφεα?..." 3-4 χρονια μετα "Ψάρια θα μπούνε κατα 99% Tropheus κάτι εχω κανονίσει ήδη" ![]() κι ενα πιο προσφατο πριν κανα τριμηνο,στον καφε "εγω ρε τελειωσα με τα ενυδρεια..δεν εχω χρονο ουτε να ξυθω" δυο ωρες μετα στο τσιπουρο "εχω βαλει ομως στο ματι κι ενα 300-400lt με το επιπλακι του,κουκλα θα ειναι..." ![]() ![]() αν εχεις το Θεο σου,τι πραμα εισαι εσυ αδερφε μου? κανε την διαφορα,οχι παλι ikola και morillo,φερε μας κατι να κανει το ματακι μας καλη αρχη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον....
Με νταμάρι θα ξεκινησεις στο φυτεμένο θα γυρίσεις... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Σταύρο πανέμορφα να δω πότε θα τα καταφέρω να έρθω με το άλλο το μούτρο μαζί, να τα δω και από κοντά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο του Στάυρο είναι υπέροχο.Κάθεσαι και το κοιτας με τις ώρες οπως εκανα και εγω προχθες συνοδεία φραπέ.Τα ψάρια απλά φανταστικά και με αυτα που έχει σκοπό να προσθέσει ακόμα ο Σταυρος θα γίνει ενυδρείο-έκθεμα
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό στη 2η φωτο
δεν μου φαίνεται καλά ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργια λιμνούλα (αρχαριος) | Thodoris_ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 159 | 12-08-13 07:33 |
Καινούργια παραλαβή...... | ΓΙΑΝΝΗΣ | Malawi | 14 | 10-01-08 11:46 |