|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο και ευχρηστο... Μπραβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το Ελληνικο "φ" ειναι γνωστο bug που δεν το εχουν φτιαξει ποτε.
Για να το διχνει επιλεψτε το dark skin και να εχετε τσεκαρισμενο στις ρυθμισεις το bbcode. Μπραβο παιδια, παντως! Πολυ σωστα κανατε. Ειναι μεγαλη ευκολια για τα smartphones το tapatalk και σιγουρα ειναι απολυτα σωστη επιλογη. Και παλι ενα μπραβο απο μενα και ολα φαινονται να δουλευουν σωστα. Οι υπογραφες μπορουν να κλειστουν και απο τους mods. Δεν ξερω αν ερχονται οι ειδοποιησεις απο τα πμ, ομως. Εμενα παντως δεν μου ηρθε αλλα μπορει να φταιω και εγω γιατι ειμαι με το hd για tablet και εχω ακομα την beta εκδοση. Αν θελει καποιος ας δοκιμασει για τις ειδοποιησεις. Στάλθηκε από το GT-N8010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk HD
|
||||
|
||||
![]()
Τα πμ μου "χτυπανε" σαν sms στο τηλεφωνο!!! Πολυ καλο!!!!
![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους!
Οπότε όλα δουλεύουν κανονικά. ¶ψογα και πάλι μπράβο για αυτή την συμαντική αναβάθμιση. ![]()
Ποτέ μην λογομαχείς μ' έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του όπου και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kesanis : 06-02-13 στις 13:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το μονο προβλημα που εχω(sony Xperia S)ειναι στο γραμμα φ που δεν το εμφανιζει....
Ti κανω?
|
||||
|
||||
![]()
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tapatalk 4.4.1 για οποιον ενδιαφερεται...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|