|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε μερικές φωτογραφίες του 15 λτ ενυδρείου μου που φιλοξενεί 1 guppy
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι ασχημο,αν και πολυ μικρο.με χαλαει το πολυχρωμο χαλικι στο "γλαστρακι" και με χαλαει και το "γλαστρακι".θα σου προτεινα να βαλεις κοντρολερ αν προκειται να το κρατησεις με ζωντανα μεσα.θα προσθετα και λιγη μος και λιγο Java fern.
η πετρα που εχεις μεσα τι ειδος ειναι?γιατι τη βλεπω λιγο περιεργη.ειναι σκουρια αυτο πανω της?παρε ενα μαγνητη και δοκιμασε τον πανω της να δεις.αν μαγνητιζει εστω και ελαφρα βγαλτη. δεν εχεις κανει ολοκληρωμενη παρουσιαση και δε μπορω να σου πω περισσοτερα.παντως ειναι πολυ μικρο για ζωντανα.αλλαγες καθε ποτε κανεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο αυτό είναι προσωρινό μέχρι να φτιάξω το DIY 66 λτ. Η πέτρα είναι από ένα βουνό και αυτά είναι στίγματα(μάλλον από χώμα) που δεν βγαίνουν με τίποτα και της έχω κάνει αποστείρωση με καυτό νερό για 7 μέρες.Νερό αλλάζω 30-40% 1 φορά την εβδομάδα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πόσα ψάρια έχεις μέσα? γιατί στην αρχή λές ένα γκάπυ αλλά στην περιγραφή λές δύο γκάπυ κι ένα γατόψαρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που λέω στην περιγραφή πέθαναν και μου έμεινε μόνο το 1 Guppy
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αποδειξη οτι ειναι πολυ μικρο το δοχειο που εχεις.βαλτο σε κανονικο ενυδρειο με στρωμενο φιλτρο,αλλιως θα παει κιαυτο που εμεινε να βρει τα αλλα.επισης διαβασε τα υπομνηματα στους αρχαριους.και κοιταξε για ενυδρειο με εξοπλισμο,τουλαχιστον 60 λιτρα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
50L φυτεμένο | shalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-07-10 21:41 |
75 lt φυτεμένο | nikosm1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 12-03-10 13:54 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |