![]() |
#1 |
Τα φωτα σας please!!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα σας κ απο εμενα κ συγχαρητηρια για το υπεροχο γεματο μερακι forum.
Ονομαζομαι Παναγιωτης κ ειμαι πατερας δυο μικρων παιδιων ενος αγοριου 6 ετων κ μιας μπεμπας 2. Με τα πολλα αποφασισαμε να παρουμε ενα ενυδρειο 60 λιτρωνHAILEA με φιλτρο BT-400 θερμοστατη κ εσωτερικο θερμομετρο συμφωνα με οσα εχω διαβασει εδω. Το ενυδρειο τρεχει 10 ημερες σε κατασταση "στρωσιματος" με αμμωνια οπου μετραω καθε δευτερη ημερα no2-no3. Ειναι φυτεμενο με anubia nana δεμενο σε ριζα μοπανι (αν το λεω καλα) κ στο φιλτρο εχω κατα σειρα απο κατω προς τα πανω φιλτρο χρωματος μπλε-glax ring-filterwatte-καθος εχω βγαλει χθες τον ανθρακα κ τον αντικατεστησα με τριμενο(αν γινεται)glax ring λογο οτι δν βρηκα στα petshop του νησιου siporax mini. 1.Συμφωνως των παραπανω υπαρχει προβλημα που εχω τριψει για λογους καθαρα χωρου το εν λογο βιολογικο υλικο? 2.Το ενυδρειο εχει μια λαμπα PL-24W ασπρη-μπλε κ φοβαμαι οτι δν κανει καλο στα φυτα μου μιας κ βλεπω οτι οι anubia αρχιζει κ χαλαει το φυλλο τις. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων κ περιμενω συντομα τυχων υποδειξεις σας. |
|
Εμφανίσεις: 4289
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας...!!! | pantelos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 19-02-11 22:13 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
ΦΩΤΑ | georged | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-10-09 17:13 |
τα φωτα σας με τον τοιχο | octania246 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 30-04-08 19:09 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |