|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα,
εχω ενα ενυδρειο κυβο(της anubia)που τωρα ειναι τιγκα στα γκαπυ και το βαρεθηκα,δεν ειναι περιεργο για μενα ακομα δεν εχω βρει αυτο που με συναρπαζει...σκεφτομαι να βαλω χρυσοψαρα,καταννοω οτι το ενυδρειο με περιοριζει λογο διαστασεων παρα τα 200 λιτρα αλλα θα ηθελα τις συμβουλες σας για να μη τα κανω χαλια οσο αφορα την ιχθυοφορτωσει.. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς άνετα να βάλεις 4-5..
Έχεις δίκιο για τις διαστάσεις, θα ήταν καλύτερα αν ήταν λίγο πιο μακρύ, αλλα θα είσαι εντάξι..
|
||||
|
||||
![]()
προτιμησε fancy χρυσοψαρα
που γινονται σε τελικο μεγεθος μικροτερα απο τα απλα....
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει ο αριθμος 5 αλλα δεν εχω σκοπο να τα μεταφερω αργοτερα σε μεγαλυτερο ενυδρειο θα ειναι ενταξει εκει μεσα?
θα μπορουσα να βαλω διαφορετικα ειδη χρυσοψαρου μεσα(φυσικα δεν εννοω commet η common) που μεγαλωνουν αρκετα αλλα σε fancy? |
|
||||
|
||||
![]()
Μη βαλεις ειδη οπως common, comet και shubunkin, γιατι γινονται μεγαλα και γρηγοροι κολυμβητες.
Θελουν μηκος Fancy ναι Εγω θα εβαζα ιδιο ειδος (και για τυχων αναπαραγωγες)
|
|||
|
|||
![]()
εγω να ρωτησω κατι αλλο, γιατι σκεφτηκες τα χρυσοψαρα? κανενα αλλο ειδος δε σου αρεσει?
------------------------- εγω να ρωτησω κατι αλλο, γιατι σκεφτηκες τα χρυσοψαρα? κανενα αλλο ειδος δε σου αρεσει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis21 : 19-08-12 στις 07:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
στα 3 χρονια εχω αλλαξει αρκετα ενυδρεια με διαφορες συνθεσεις,ειχα φτασει σε σημειο να εχω 4 ενυδρεια μεσα στο σπιτι και η γυναικα μου με ειχε πρηξει(οποιος ειναι παντρεμενος καταλαβαινει
![]() να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερει η αναπαραγωγη αλλα με νοιαζει ο αριθμος των ψαριων να μπορει να συμβιωσει εκει γιατι οπως προανεφερα δεν θα μπορω να τα μεταφερω αργοτερα σε αλλο ενυδρειο..για αυτο ρωτησα αν 5 χρυσοψαρα θα ειναι ενταξει οσον αφορα τις διαστασεις του ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
![]()
5 fancy θα ειναι ΟΚ και για αυτα και για σενα (ανετη συντηρηση, θεαμα)
Εχεις απολυτο δικιο. Χρυσοψαρα σε ανετο ενυδρειο ειναι απο τα καλυτερα θεαματα χωρις αγχος και εξοδα. Το 140αρι με εχει ευχαριστησει τοσο πολυ που ψηνομαι και το μεγαλυτερο μου ενυδρειο να το κανω χρυσοψαρα. Επισης, οσοι ερχονταν στο σπιτι, ενω στην αρχη καρφωνοντουσταν στο μεγαλο με τα περουβιανα κλπ, καθε φορα που ερχονται, κολλανε περισσοτερο στα χρυσοψαρα. Τουε κερδιζουν αργα αλλα σταθερα, οπως και εμας. Το μονο που θελουν, ειναι φαι, αλλαγη νερου (βρυση), και ψυξη-ανεμιστηρια το καλοκαιρι (και πολυ αναπληρωση εξατμισης λογω ψυξης - με βρυσης- σε περιπτωση απουσιας χρειαζεται οπωσδηπτε αυτοματη αναπληρωση ή καποιος να αναπληρώνει συχνα - εγω καθε μερα γιατι ειναι ψηλα η αντλια του εσωτερικου φιλτρο)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες ΖΒ | andronikos | Θαλάσσια Βιολογία | 6 | 17-11-11 21:41 |
Αποριες | Dimitrisss123 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 04-02-10 15:05 |
αποριες | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 22-03-09 19:13 |
Αποριες για KOI | kingelvis | Χρυσόψαρα | 8 | 19-06-07 20:05 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |