![]() |
|
Φίλτρο για μικρη καραντίνα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Χαίρετε! Πρόκοιτε να αγοράσω μια καραντηνούλα 10-12Λιτρων...χρειάζετε να βάλω και θερμοστάτη, και φίλτρο?
αυτά κάνουν? http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2616 http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2603 μήπως το φίλτρο ειναι μεγάλο για αυτο το ενυδρείο? επίσης μήπως μια αεραντλια αντι για φίλτρο θα έκανε? |
|
Εμφανίσεις: 5981
|
|
||||
|
||||
![]()
αα να κάνω καμια πατέντα δηλαδή?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στα νοσοκομεια-καραντινες εινια απο λιγο εως καθολου χρησιμο το φωτιστικο...! κατα την αποψη μου..ειδικα αν θελουμε να υπαρχει πληρη ηρεμια για να εγκλιματιστει το ψαρι
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έχω φυτα γι'αυτο το θέλω το φωςαν το κάνω νοσοκομειο τελικα θα το αναβω μονο λιγες ώρες...Αλλα το θέμα ειναι τι φως να πάρω? κανει οποιαδήποτε λάμπα?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γεμισμα οταν χρειαστει και μολις γινει καλα το ψαρι,αδειασμα! αν εχεις φυτα και σου αρρωστησει ταυτοχρονα το ψαρι και το βαλεις στην καραντινα,ακομη και να γινει καλα και να το μεταφερεις στο ,εγαλο ενυδρειο,πολυ πιθανο αν μεταφερεις φυτο απο την καραντινα σε καποια φαση,να μεταφερεις και ασθενεια! αν ειναι να μην μεταφερεις κλαδεματα,τοτε ποιος ο λογος να το κανεις; ![]() παρε ενα φτηνο φιλτρακι και βαλτο μαζι με την καραντινα στην ακρη! οταν χρειαστει την γεμιζεις με νερο ενυδρειου και κανεις καλα το ψαρι!και παλι στο ντουλαπι! γαριδες και φυτα στο "κανονικο" ενυδρειο! γνωμη μου! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι πληροφοριες για στησιμο ενυδρειου καραντινας, νοσοκομειου και γεννηστρας εχουν δωθει.
Τωρα ειναι πλεον περιττο να το συζηταμε κι αλλο αν θα βαλει φυτα και γαριδες. Οτι θελει ας κανει ο φιλος.
|
||||
|
||||
![]()
ναι εννοϊτε γαρίδες στο κανονικο ενυδρειο απλος έλεγα να έχω κανενα κλαδεμα απο το μεγαλο στην καραντινα για ομορφια..θα μένει η αρρωστια στο φυτο αν ένα αρρωστο ψαρι μπει στην καραντινα και θεραπευτεί σε αυτην με φαρμακο μπορει να νοσίση αλλο ψάρι που θα βάλω αργότερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ποτε δεν εισαι σιγουρος!
και οπως ειπα,αν μεταφερεις ποτε φυτο απο την καραντινα στο "κεντρικο" ενυδρειο , δεν ξερεις τι μπορει να μεταφερεις,απο την στιγμη που σε καποια φαση ειχες (αν ειχες) αρρωστο ψαρι μεσα! εχεις αρκετο χωρο για γαριδες και φυτα! ασκοπο το να χρησιμοποιεις ενα κουτσικο ενυδρειακι γι'αυτο το λογο..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στην καραντινα φυτα γιατι βρε??? αν χρειαστει καποια φαρμακο η να προσθεσεις αλατι θα σου τα χαλασει , τωρα αν θες μεχρι να αρρωστησει ψαρι μακαρι ποτε να το εχεις σαν διακοσμητικο μαζι σου ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
:O οκ το 'πιασα! μαλλον θα βάλω ένα πύληνο διακοσμιτικό που έχω μονο και θα το πλένο καλα που και που οταν μπαινουν άρρωστα ψάρια μέσα και βγαίνουν, και κανένα κερατόφυλλο απο το μεγάλο ενυδρειο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
άτυπη καραντίνα | mikrosaquaristas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 05-07-11 10:22 |
Καραντίνα - Quarantine | Jeepas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-05-11 17:02 |
καραντίνα ??? | duaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 03-03-09 21:34 |
καραντίνα....σε δοχείο PET??? | cobaingr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 19-11-05 23:30 |
Καραντίνα Δίσκων | MaGiC | Δίσκοι | 9 | 06-06-05 22:31 |