|
|||
|
|||
![]()
koita ta mail soy
|
|||
|
|||
![]()
μαριε δεν λεω πραγματα που δεν εχω δει.λεω μονο αυτα που ειδα με τα ματια μου.νομιζω και ο τασος καποια στιγμη που ηταν θεσ.νικη περασε απο τον χρηστο και επαθε πλακα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μαλλον ομως ειναι και ο μονος που το εχει κανει στην χωρα μας. Dragon , ας εισαι ο δευτερος και ας εισαι και καταιδρωμενος!!
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτός μου είπε ότι είναι δύο στην Ελλάδα αυτός και ένας από την Αθήνα!
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι τελικα συνδεσα το φιλτρο μου, ηταν μια ιδεα μετα την κουβεντα με τον Αλεξανδρο και τον Νικο.
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι το νερο ειναι πολυ κιτρινο ειναι καλο??
παραθετω τις τελευταιες μετρησεις αφου εριξα τα 3 τσιπουρακια μεσα TAN NH3/NH4: 0,5 NO2: 5 NO3: 15 PH 8, 09 S 30,7 PPT το skimmer δεν κανει αφρο για να ξεχυλισει!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
To skimmer κάντο ένα μπάνιο σε ζρστό νερό αν δεν έχει δουλέψει ξαά στο παρελθον. Πάλι όμως μπορεί να σου κάνει μερικές ημέρες να δουλέψει. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|