|
||||
|
||||
![]()
Βαλε πραμα
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις να βαλεις?
Βαλε ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειάκι σου είναι λιγάκι μικρό, τι ψάρια θα βάλεις μέσα?
Στα φυτά σε περιορίζει επίσης. Αν βάλεις φυτά που ψηλώνουν πολύ ή απλώνουν πολύ θα το πνίξουν. Πχ εγώ δεν θα έβαζα βαλισνέρια ή εχινόδωρους. Αν η φίλη σου είναι αρχάρια δεν χρειάζεται ούτε εξεζητημένο υπόστρωμα, ούτε πολλά φυτά, ούτε διοξείδιο. Η πρότασή μου είναι Volcanit για υπόστρωμα http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2084 Από φυτά ανούμπιες, κρυπτοκορίνες, java moss, java fern (σε βάθος χρόνου θα χρειάζεται και αραίωμα). Δεν γίνονται πολύ μεγάλα σε μέγεθος και συγχωρούνε πολλά πράγματα. Αν θέλεις να βάλεις καμία ταμπλέτα στην αρχή που είναι άστρωτος ο βυθός βάλε, καλό θα κάνεις. Από λιπάσματα για τα παραπάνω φυτά με γενικό, σίδηρο και κάλιο είσαι εντάξει. Διοξείδιο δεν θα χρειαστεί. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λιπασματα χωρις καταλληλο φως, διοξειδιο και φυτα που τα καταναλωνουν ισον προβληματα. Ο krispie εχει πορωθει θελει να βαλει οτι παπαδες μπορει στο ενυδρειο. Οτι και να του εγραψα δεν επιασε. Οταν εγραψα "βαλε", ησυχασε ![]() Δεν πειραζει ας το προσπαθησει. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βασικά θέλω να ξέρω για να κατευθύνω κατάλληλα την κοπέλα... Μόνο το Manado θα της πω να βάλει(αν τις αρέσει κιόλας...)... Είμαι γενικά πορωμένος αλλά δεν μπορώ να κατευθύνω την κοπέλα σε ένα ενυδρείο του δικού μου γούστου... Και ούτε πρόκειται να τις πω να βάλει παπάδες... Θα την βοηθήσω να κάνει ένα ξεκίνημα και βλέπουμε... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλίκι θάλασσας σαν υπόστρωμα για φυτα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-08-12 23:40 |
Χρειάζεται η όχι υπόστρωμα | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-07-10 14:56 |
¶μμος πάνω από χαλίκι | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-08-07 09:36 |
Υπόστρωμα και χαλίκι... ? | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 08-02-07 23:10 |