|
![]() |
#1 |
ενυδρειο μεσοτοιχια
![]() Αξιολόγηση:
![]() γεια σας παιδακια,καινουριος στο σαιτ και ψηλοκαινουριος χομπιστας
![]() επροκειτο να παρω ενα ενυδρειο 700 λιτρων το οποιο θα ειναι μεσοτοιχια και εχω κολλησει οσον αφορα τη διακοσμηση διοτι πρεπει να ειναι εμφανες και απο ολες τις μεριες!!οποιδηποτε προταση η παρουσιαση ενυδρειων με αυτο το στυλ θα ηταν εθπροσδεκτη!!! φιλικα,@1926 υ.γ.:λιμνη ταγκανικα!! |
|
Εμφανίσεις: 8483
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου καλησπέρα και καλως όρισες στο μεγάλο διαδικτυακό ενυδρείο
![]() ![]() ![]() Με 700 λίτρα κάνεις παπάδες ![]() ![]() ![]() ![]() Μπόλικες πέτρες, βαλισνέριες , ανουμπιες και μπέζ αρραγωνίτη για το περιβάλον. Απο ψάρια γίνετε χαμός σε αυτά τα λίτρα. Φροντόζες - τροφέους είναι τα πιο συνηθυσμένα σε αυτά τα λίτρα. Δες εδώ και πάρε μια γεύση: http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1507
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες φίλε, μην παρασύρεσαι από τον παλιο(ς)Δημήτρη
![]() ή ξιφοφόρους ή πολλά-πολλά μικρά κοπαδόψαρα. Τα φυτά θα δώσουν χρώμα και ηρεμία στο μάτι και οι επιλογές ψαριών είναι απεριόριστες. Αντίθετα τα κοτρώνια στη μέση του σαλονιού σου θα αγριέψουν το τοπίο και η γυναίκα σου θα σε πρήζει για το νταμάρι που της κουβάλησες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσόρισες!
Με αυτά τα λίτρα μπορείς να φτιάξεις ένα σούπερ ενυδρείο Τανγκανίκα και οι επιλογές των ψαριών είναι πολλές. Εγώ θα διάλεγα τροφέους με eretmodus ή φροντόζες ή κοινωνικό (2 είδη πετρόψαρα+ 1 είδος κοχυλόψαρα+ 1 είδος αφρόψαρο πχ altolampologus+Julidochromis regani+caudopunctatus+cyprichromis) ![]() (και μην ακούς τον kobosta ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανε αυτο που σου λεει ο κλεοβουλος κ δεν θα το μετανιωσεις.σου το υπογραφω αν θελεις.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ακους ΚΑΝΕΝΑΝ από τους πιο πάνω..............
![]() ![]() ![]() 700 λίτρα............ όλο λευκη ψιλη άμμο.......... όμορφες μεγάλες ρίζες να κάνουν χώρο για κρυψώνες, και πανέμορφοι μεγάλοι δίσκοι να κολυμπάνε κάτω από την επιπλεουσα πίστια.............. ![]() ![]() ![]() ΠΑ-ΝΕ-ΜΟ-ΡΦΟ.................. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|