|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=kostastsod;573426]
(δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα θαλασσινά και έχω με το γλυκό νερό. Ποιος θα το πιστευε!!!!) ------------------------- ΚΑΝΕΝΑΣ.
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε καλημέρα και απο μένα
Στο ενυδρείο που έχεις το καρχαρια είναι θαλασσινο;Εκτος και αν εγω δεν γνωρίζω πως υπάρχουν galaher και για θαλασσινά..... |
|
|||
|
|||
![]()
O gallagher οχι. Είναι στημένο εδώ και 3 με 4 χρόνια σε γλυκό νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν είπες ότι δεν έχεις άλλο γλυκού νερού και γι αυτό δεν μπορείς να πάρεις μπόλι;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο με τον καρχαρία είναι στο πατρικό μου το οποίο το προσεχει ο αδερφος μου στα Γιάννενα. Δεν πάω προσωρινα για καποιους λογους και ως εκ τουτου δεν μπορω να παρω μπολι. Αν μπορούσα θα έβαα αγγελία;;;;;
χαλαρώστε λίγο ρε παιδια!!!! Ας σοβαρευτούμε λίγο!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε σε αλλο post σου λες πως έχεις 2000λτ με τον καρχαρια και 500 φυτεμένο....αυτα με τι φιλτρα τα έχεις?
Από αυτα δεν μπορεις να πάρεις μπόλι.... ------------------------- Οπ... sorry φιλε τωρα το ειδα το post Οποότε αν δεν παιζει μπόλι απο δικά σου τότε αλλαγες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spykan2 : 04-04-11 στις 09:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ παίδες!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
ΑΡΧΗ!ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-10-08 00:12 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-06-07 07:56 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |