|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οι κατω κοντρες δεν πατανε οι μια πανω στην αλλη, δες την 7η φοτο που φενεται πως ειναι τοποθετημενες στον πατο του.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ κατάλαβα
![]() ![]() σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου ![]() μόλις ξεκινήσω θα ανεβάσω φωτογραφίες...
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε δεν ξερω αν εχεις ψαξει για τιμες??Θα σου πω εγω ποσο μου ζητουσαν για ενυδριο 100*45*60 με 10αρι τζαμι σε τρια τζαμτζιδικα που ρωτησα μου ειπαν πανω κατω στα 150ευρω.Τελικα δεν το εκανα μονος το ενυδριο γιατι βρηκα μαγαζι που μου το εκανε με 170ευρω.Για θεσσαλονικη μηλαω.Αν γουσταρεις να ασχοληθεις για να το φτιαξεις μονος σου κ να το θαυμαζεις οκ.Αλιως πιστευω δεν συμφερει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμενα 50ευρο τα τζαμια μαζι με κοντρες (8αρια). Περιμενουμε φοτο!
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
I've failed 99% of my trials,in order to succeed in the remaining 1%" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nitrox : 22-02-11 στις 02:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Υπολογισε κ το κοστος για το καπακι!!!Εγω στις διαστασεις που το εκανα επρεπε να βαλω 10αρι τζαμι λογο υψος με 8αρι σιγουρα θα ηταν πιο φθηνω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά καλύτερα να κάνεις πρώτα το επιπλο γιατί μετά δεν θα έχεις που να το ακουμπήσεις! Εμενα εχει καταλάβει το τραπεζι της κουζίνας ένα που επισκευάζω, εδώ και 1 εβδομάδα (μπορεί κ λίγο παραπάνω), και το μόνο που θέλω είναι να το ετοιμάσω, ωστε να ξεμπερδευω απο αυτό!
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι οταν κατι το φτιαχνεις μονος σου το χαιρεσαι πιο πολυ!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο για χρυσόψαρα (Απορίες-Συμβουλές) | bouldoza | Χρυσόψαρα | 7 | 11-05-10 22:07 |
40L Ενυδρείο Συμβουλές | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 18-03-08 14:22 |
Excel κατασκευής ενυδρείο | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 20-01-08 15:39 |
Συμβουλές για ενυδρείο-εξοπλισμό. | Αλεξης | Δίσκοι | 18 | 16-02-06 21:35 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |