|
||||
|
||||
![]()
Το spraybar εγω το βαζω στο δεξι πλαινο τζαμι (δεν φαινεται και ασχημα στο καδρο) ελαφρα βυθισμενο στο νερο και ελαφρα γυρισμενο προς τα πανω για να κανει αναταραξη στο νερο για οξυγονωση.
Το μπαστουνι εισοδου στην απεναντι μερια (οπως το εχεις) αλλα 6-7 εκ. πανω απο το χαλικι. Οχι πιο ψηλα γιατι και δεν φαινεται ομορφο αλλα και δεν απορροφα ευκολα τα σκουπιδια απο το βυθο.
|
||||
|
||||
![]()
Για να επιταχύνεις λίγο το καθάρισμα του ξύλου από τις τανίνες μπορείς είτε να το βράσεις για κανά 15λεπτο είτε να το βάλεις σε ένα κουβά και να προσθέσεις βραστό νερό 2-3 φορές
|
||||
|
||||
![]()
Οκ...θα το βγαλω απο το ενυδρειο το ξυλο και θα κανω αλλαγες νερου!
Οσο για τα ψαρακια...δεν αποφασισα...Ηθελα απο την αρχη να βαλω μαζι με τουσ δισκους(που δεν θα βαλω πια) και καμια 10αρια νεον μεσα.Τωρα βεβαια δεν ξερω τι ειναι σωστο να κανω.Αν εχετε καποια προταση ειμαι ανοιχτη να σας ακουσω ολους.Αν παλι μπορω να βαλω νεον θα μου αρεζε |
![]() |
Tags |
Καφε, νερο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καφε στιματα | gkrokidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 21-02-10 10:31 |
καφε νερο. | poky30 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-04-08 14:52 |
καφε χρωμα το νερο | Mary-z | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 24-11-07 13:44 |
καφε αλγη ????? | prodigy | Malawi | 3 | 25-09-06 18:22 |
Καφε αλγη... | niar71 | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 09-01-06 03:48 |