|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενα ποστ νωριτερα σημερα αναφερθηκα στα οσκαρακια που ειχα παλια !!!
Και αναπωλησα καποιες στιγμες , με αποτελεσμα να μου μπουν καποιες κακες ιδεες !!! Τα ψαρια ηταν σε ενα ενυδρειο ΡΙΟ240 , σχεδον για ενα χρονο και ειχαν φτασει στα 25εκ τα εδωσα γιατι ηθελα να αλλαξω setup , καλως ή κακως μετα καταλαβα οτι τετοια ψαρια δεν πρεπει να τα δινεις ταλαιπωρουνται αφανταστα!!! βεβαια ειχα κανει τα ΜΕΓΑ λαθη -οπως θα δειτε στην φωτο ειχα και πακου μεσα !!! Τωρα , γιατι ανοιξα το ποστ , θελω να μου πειτε οτι δεν μπορει να μπει ενα Οσκαρακι σε 240λιτρα και τελος ! θελω να το ακουω !!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οσκαρ σε 240λιτρο...????????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mε προοπτικη για μεγαλυτερο ;
![]() Ok επιασα το νοημα !!! Καλα ... θα δω τι θα κανω !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
OK? ![]() 400 για ενα 150X70X50 μινιμουμ 700+ για δυο 200X50X70 μινιμουμ
|
||||
|
||||
![]()
Many people seem to agree that 55 gallons is about the minimum size aquarium if you want to keep one adult Oscar. I would actually recommend no less than 75 gallons for one adult Oscar
A 125 gallon tank is more than capable of housing two adult Oscars. Given the chance, Oscars will happily breed in captivity Αποσπασμα απο το σαιτ oscarfishlover |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΧΙ δεν μπορεις να εχεις οσκαρ σε τετοιο ενυδρειο.
![]() ΠΡΕΠΕΙ να παρεις ενα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ενυδρειο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου εχει κολλησει αγρια μιας και στο φυτεμενο δεν τα καταφερνω και ξενερωνω να βλεπω τοσα σαλιγκαρακια μεσα!!! Βασικα ο αποτερος σκοπος μου ειναι η απολυτη εξημερωση του Οσκαρ ....εκτος του οικονομικου του θεματος ΦΥΤΕΜΕΝΟ - ΟΣΚΑΡ σημειωσατε 2 !!! και σκοπος μου αργοτερα να εχει ενα μεγαλυτερο ενυδρειο μονο για παρτη του !!! @Mikerulless Εσυ δεν πιανεσε θες την μπουκαλα !!! Και την Βιβλο θα αλλαζες για να το αναφερει μεσα οτι κανει ....... αν και σου εσυ φταιες για ολα !!! τι τα θελες τα οσκαρ δεν μπορουσες να αρχισεις με γκαπυ !!!
|
||||
|
||||
![]()
Προσωρινα φυσικα και ναι, γιατι δεν επηρεαζεται η αναπτυξη του συγκεκριμενου ειδους απο το μεγεθος του ενυδρειου.
Ωστοσο μια προσεγγιση για ενυδρειο με οσκαρ που προτεινεται, ειναι να παρεις απο την αρχη μεγαλο ενυδρειο και να το γεμισεις με μικρα (7-10) και οταν μεγαλωσουν και βγει ζευγαρι να δωθουν τα υπολοιπα.
|
||||
|
||||
![]()
Zευγαρι ...απαπαπαπαπαπααπα!!! οχι !! Δεν παιζει !!! Οπως γραφει και στου Τζαμη , αμα εχω πετυχημενη γεννα τι θα τα κανω τα 100 μικρα;;; Ποιος θα παρει οσκαρ !!! Ή θα το προτεινω αυτα που κυνηγαγα !!!
Ενα ! μονο του ...και στο μεγαλυτερο ενυδρειο 450(μαλλον) κατι αλλο που να το παλευει !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και εγω αυτο σκεφτομαι σε τυχων στησιμο οσκαροενυδρειου.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neo.occelatus και Neo.caudopunctatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 16-03-08 01:07 |
Neolamprologus occelatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 19-01-08 18:51 |
neo.occelatus και neo.caudopunctatus | Z_X | Tanganyika | 9 | 16-11-07 20:49 |
Astronotus Ocellatus (Oscar) | oscar | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 10-01-04 18:54 |
Astronotus Ocellatus, είναι αρσενικό ή θηλυκό? | nkarvounis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 28-01-03 23:48 |