|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυλοι μου αγαπιμενοι γεια σας
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω γραψει τρις φορες κατι εροτιματα που εχω να σας κανω και δεν μου τα εμφανιζει η σελιδα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ειμαι πολυ στοκος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
a re mpatzanaki, a re mpatzanaki
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που εισαι ρε μπατζα και ανησυχησα
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
stefane!!! εμένα που ετοιμάζω καινούριο ενυδρείο με Malawi's τίποτα?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έσύ αν δεν κάνω λάθος ψάχνεις για mbuna, έτσι δεν είναι ;;
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα το blue delphin ή cyrtocara moori δεν είναι θηρευτής...μάλλον δεν είναι piscivore...
|
|
||||
|
||||
![]()
kαλος τον φιλομου τον γαυρο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεχομε συνχαριτιρια το ζευγος μπριχαρντι πριγκιπας και πριγκιπισα του μπουρουντι μολις εφεραν στον υποβριχιο κοσμο γιρο στα εκατο παιδακια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρε μπατζανακι,αρε μπατζανακι,παλι εσκισες:::
:P να σου ζησουν και εις περισσοτερα... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
κάτσε ρε batza αφρικάνες είναι όχι τσιπούρες....ακου εκεί κιλό!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
blade batza 5 ``0
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλοι μου αγαπιμενοι
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καντο 1.200 μπατζανακιιιιιιιι !!!
![]() ![]() ![]() στειλτα κολυμπωντας απο κερκυρα ωρεεεε !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
batzanaki βάλε μου και εμένα 0.800 ωρέ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιμερα κλινω 15 μερες απο τη στιγμη που εβαλα τα προτα ψαρια στο κενουριο ενυδρειο. Τα προτα ψαρια τα εβαλα μετα απο μια μερα αφοτου γεμισα με νερο. το φιλτρο το ειχα αφισει μια ιμερα να δουλευει στο παλιο ενυδρειο.Απο τα 520 λιτρα νερο στο ενυδρειο τα 40 λιτρα ηταν απο το παλιο, το υπολιπο ηταν φρεσκο.Τα προτα ψαρια που εβαλα ηταν 11 μικρα pseudotropheus zebra .Μετα απο δυο ιμερες προσθεσα 5 μεγαλα 3 labidochrmis caeruleus και 2 μεγαλα zebra , μαζι με αυτα τα ψαρια αδιασα μεσα στο νερο 60ml stress zyme. Μετα απο τρις ιμερες βαζω αλα τρια ψαρια , αφου προτα ειχα κανει τις μετρισεις NH4 NH3 καιPH, NH ιχα 0,5mg/l και ΡΗ 8,5. Επισεις προσθεσα αλλα 60ml stess zyme. Mετα απο 7 μερες μετραω την αμονια και την βρισκω 0,3mg/l και προσθετω 60 ml stress zyme. Μετα απο 3 ιμερες μετραω την αμονια και την βρισκω 0 ,προσθετω και τα τελευτεα 60ml stress zyme . Πριν δυο μερες που μετρισα την αμονια την βρικα 0 και το ΡΗ 8,5 ,Πος τα πιγα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρχοντας εισαι μπατζανακιιιιι ...αξιος!!!
![]() σα να βιαστηκες λιγο αλλα αφου ολα πηγαν καλα...ΜΗ ΜΑΣΑς.Τωρα βαλε και κανα κιλο λουτσους μεσα!! :P :P |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ευχαριστος να βαλω και λουτσους, ομος τι ειναι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρε μπατζα ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα δεν εκανα και τιποτα! Μην λες τιποτης αλλο λοιπον γιατι αυτη εδω μπορει να αρχισουν να λενε οτι σε πληρωνω σε ψαρια για να με διαφημιζεις
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Που εισε ρε μπατζανακι σε ψαχνω παντου, σε περνω σε ολα τα τιλ. και τα εχεις κλιστα σε ψαχνω στο Y! ουτε εκι εισε που εισε τελος παντων
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ τον έψαχνα σήμερα.. Τι έγινες Στέφανε ;; Για πάρε κανένα τηλέφωνο..
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα τελευταια 10 ποστς αυτου του τοπικ, ειναι, (μεταξυ αλλων και καθολου επι προσωπικου) παραδειγμα αυτων που αναφερω στο announcement στα "Γενικώς".
Με αλλα λογια , τωρα σας μάλλωσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τις προαλες ειχα καλεσμενοyς η σιζιγος σικοθικε απο νορις για να νικοκιρεψει, ειπα κι εγω το αχαρο να νικοκιρεψω το ενυδρειο μου να καθαρισω τα τζαμια κτλ. ξερετε τωρα, κοσμος θα ερχοταν κατσε μιν καταφερω και ποροσω και κανενα αλον
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί, την άλλη την εξυπνάδα "αφού έχεις τόσο μεγάλο ενυδρείο γιατί δεν βάζεις καμμιά τσιπούρα;" δεν την έχετε ακούσει ;; Λες και θα καθόμουνα να επενδύσω τα ωραία μου λεφτά και τον ατελείωτο χρόνο για νάρθει να φάει φρέσκια τσιπούρα ο Γαργαντούας.. τι να πει κανείς.
|
|
|||
|
|||
![]()
κοιταξε με τα ψαρια που ειχες σε αυτο το σημειο εχουν δικιο.Ποιο ενδιαφερον θα ειχε μια τσιπουρα!!!!
![]() ![]() ![]() ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΕΛΟΣ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ρε παιδια... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαμαχες ΤΕΛΟΣ!!! Αλλωστε για να υπαρχει κατι τετοιο χρειαζεται και αξιος αντιπαλος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ Αντε για να μην τρελαθουμε!
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπιτοι μου συναδελφοι, σας καλισπεριζω
![]() ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|