|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα δωρεάν προγραμματάκι που έφτιαξα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν ειναι ακριβες το προγραμματακι αυτο, αλλα αν ειναι, ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! μπραβο για το χρονο σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο μπραβο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Βασικά είναι μια προσπάθεια να γίνει πιο ακριβής ο υπολογισμός του CO2. Ο υπολογισμός του λαμβάνει υπ΄όψη και τη θερμοκρασία του νερού, κάτι το οποίο δεν κάνουν οι διάφοροι τύποι που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σαν χημικός που είμαι, θεώρησα πως θα μπορούσα να συμπεριλάβω μια τέτοια παράμετρο, πάντως σε κάθε περίπτωση ο τελικός χρήστης θα αποφασίσει εάν χρειάζεται τέτοιου βαθμού ακρίβεια. Επίσης, να ξέρετε πως και σε αυτό το πρόγραμμα και σε όποιον τύπο κυκλοφορεί, γίνονται κάποιες παραδοχές ως προς το τι επικρατεί μέσα στο ενυδρείο μας. Αυτά! |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό με το άζωτο πώς το μετράμε;
------------------------- και πώς το φτιάξατε;
The tigers of wrath are wiser than the horses of instruction. Expect poison from the standing water. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τηλέμαχος : 25-08-10 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πείτε μας τί λεει και τι αντιικο έχετε
μαλλον το δηλωνει ως keylogger
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ενω πηγα να ανοιξω το αρχειο για να το δω, το antivirus μου το απεκλεισε σαν υψηλου κινδυνου.Μηπως μπορεις Ανταρης να μου πεις τον λογο;(δεν υπονοω οτι κατι εχει το προγραμματακι σου,απλα δεν σκαμπανεβαζω και παρα πολλα απο pc,μπορει να ειναι κατι απλο ή κατι να φταιει στις ρυθμισεις)
|
![]() |
Tags |
Υπολογιστής |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογιστής συμβατότητας | Lemeshianos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 24-01-09 00:16 |
Υπολογιστής CO2 | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-06 23:42 |
αρρώστησε ο μικρός μου.... | pet | Bettas | 7 | 02-12-06 22:15 |
Μικρές απορίες | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 17-02-03 04:25 |
Μικρές απορίες ... | maddruid | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-01-03 13:35 |